Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ....Τι ψηφισαν χτες , 20 Οκτωβριου 2011 !!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙΣΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ(;;;) ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ.

 ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ" ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΡΑ.

 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΑΡΕΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΩΝ.

ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ...


- "ΝΑΙ" ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ. 

- "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. 

- "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 


ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΠΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ "ΕΞΟΥΣΙΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ, ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ) ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ-ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ή ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΥ (ή ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) ή ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ (ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ
http://isxys.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: