Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ψήφο στην Τζούλια. "Δαγκωτό"

 Η Τζούλια και οι άλλοι
  Η «ελληνίδα Τσιτσιολίνα», οι «Πειρατές» και τα άλλα νέα κόμματα
Η εθνική μας πορνοστάρ, Τζούλια Αλεξανδράτου, ρίχνεται στη μάχη της Β’ Αθηνών. Από κοντά και άλλοι νεογέννητοι πολιτικοί σχηματισμοί, ζητούν μια ευκαιρία στον πολιτικό στίβο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε το «δαχτυλίδι» στον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Δημοσθένης Βέργης… στην Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο περιβόητος πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδας έχρισε διάδοχό του το μοντέλο που φιλοδοξεί να πατήσει πόδι στη Βουλή και να γίνει η Ελληνίδα Τσιτσιολίνα.
Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», οι «Αγανακτισμένοι και Οικολόγοι Ελλάδος» ρίχνονται στη μάχη, στη Β’ Αθηνών, με ψηφοδέλτια που αναμένεται να κόψουν την ανάσα των ψηφοφόρων.

Πηλίκια, σφυροδρέπανα και στρινγκ μπαίνουν στη μάχη των εκλογών, κόντρα στις παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις, αλλά και σε όλα τα καινούργια πολιτικά σχήματα που γεννήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες.
Εκτός από το κόμμα της Τζούλιας, «βάπτισμα του πυρός» παίρνουν, μεταξύ άλλων, το «Κίνημα των ανέργων», ο «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» (Κόμμα των Αποστράτων) και το «Κόμμα των Πειρατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: