Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου του Αθ. Πανουργιά



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιου Πανουργιά στην Αράχωβα.


Τετάρτη, 14 Μαΐου
Ο υποψήφιος δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιος Πανουργιάς με τον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, πραγματοποίησε ομιλία στην Αράχωβα, την Τρίτη, 13 Μαΐου 2014.

Η ομιλία του κ. Αθανασίου Πανουργιά έλαβε χώρα στη κατάμεστη Πλατεία Παπαϊωάννου όπου έδωσαν το παρόν πολλοί συνδημότες μας, οι οποίοι, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, τον χειροκρότησαν αρκετές φορές, μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιος Πανουργιάς στην ομιλία του ανέπτυξε τους βασικούς στόχους του προγράμματός του εξηγώντας ότι όλοι μαζί αυτοδιοικητικοί και πολίτες και μπορούν να πετύχουν πολλά.

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Όλοι μαζί δικαιούμαστε να είμαστε συμμέτοχοι στο όραμα για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Με προγραμματισμό, με στόχευση, με συστηματική δουλειά και μεθοδικότητα. Το όραμα μπορεί να γίνει πράξη, αλλά μόνο μέσα από κοινή προσπάθεια», τόνισε ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς.

Σήμερα Τετάρτη, 14 Μαΐου, και ώρα 8:30 μ.μ., ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς θα μιλήσει στην Αντίκυρα. Αύριο Πέμπτη, 15 Μαΐου, θα μιλήσει στο Στείρι και την Παρασκευή, 16 Μαΐου θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα των προεκλογικών του συγκεντρώσεων στο Δίστομο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: