Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου του Αθ. Πανουργιά



 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιου Πανουργιά στην Αράχωβα.


Δευτέρα, 12 Μαΐου.
Οι κάτοικοι της Αράχωβας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό τον υποψήφιο Δήμαρχο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιο Πανουργιά, το πρωί της Κυριακής, 11 Μαΐου.


Ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς συνοδευόμενος από τους τοπικούς του υποψήφιους συμβούλους, περιόδευσε στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας μοιράζοντας έντυπο υλικό με το πρόγραμμα του Ενωτικού Ανεξάρτητου Συνδυασμού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υπήρξαν συναντήσεις με αρκετούς επαγγελματίες αλλά και κατοίκους της περιοχής, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι σύμβουλοι, άκουσαν τα προβλήματά τους, τις ανησυχίες τους και τα παράπονα τους.

Απευθυνόμενος στους συνομιλητές του ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς τόνισε: «θέλουμε ψήφο εμπιστοσύνης για να ξεκινήσουμε! Θέλουμε να υλοποιήσουμε αυτά που προγραμματίσαμε και που εσείς μας υποδείξατε! Προβλήματα απλά και καθημερινά…

Έχοντας ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΟΡΑΜΑ & ΘΕΛΗΣΗ για το Δήμο Διστόμου - Αράχωβας – Αντίκυρας, χωρίς ιδεολογικούς, παραταξιακούς, τοπικούς η άλλους αποκλεισμούς, σας καλώ να υπερψηφήσετε τον Ενωτικό Ανεξάρτητο Συνδυασμό μας γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη, ανταγωνιστική και εξωστρεφή Αράχωβα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: