Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση αληθινών φίλων της ΕΝΩΣΗΣ Α.Σ.Α.



Επειδή δυστυχώς πλέον με τη διάδοση των social media και την εξέλιξη του ίντερνετ ο καθείς μπορεί να ποστάρει ότι θέλει, ήρθε μάλλον η ώρα να σιγήσουν τα παπαγαλάκια και οι ανώνυμες ανακοινώσεις και να βάλουμε μία τάξη στα πράγματα.


Εμείς λοιπόν οι αληθινοί, γνήσιοι φίλοι της ΕΝΩΣΗΣ Α.Σ.Α δηλώνουμε επωνύμως ότι στηρίζουμε την υπάρχουσα διοίκηση και τις επιλογές της, αφού όλοι όσοι ασχολούμαστε ουσιαστικά με την ομάδα μας και την ακολουθούμε παντού είτε με χιόνια και με κρύα, είτε σε δύσκολες έδρες, έχουμε ως κοινό γνώμονα το καλό του συλλόγου μας και ΟΧΙ να εξυπηρετήσουμε προσωπικά μας συμπλέγματα και συμφέροντα.


Λέμε ΝΑΙ λοιπόν στη συνέχεια αυτής της διοίκησης, που αν μη τι άλλο μαζί και με τη δική μας συνεισφορά και προσπάθεια και φυσικά των παικτών, μόνο χαρές έχει μοιράσει με τόσους τίτλους και την πορεία της στη Δ Εθνική.


Καταλήγοντας λοιπόν και θεωρώντας την ηθικά πρωταθλήτρια και φέτος θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους παίκτες και στη διοίκηση του συλλόγου μας και να φωνάξουμε δυνατά το παρών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!!


Οι Αληθινοί φίλοι της ΕΝΩΣΗΣ Α.Σ.Α.
Γεώργιος Χαλκιάδης


Ταξιάρχης Σκλήρης


Ηλίας Καλιάφας


Βασιλική Παπαγεωργίου

Αθανάσιος Πετρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: