Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου του Γιώργου Δ. Ανδρέου

Ευχαριστώ θερμά τους Βοιωτούς πολίτες που επέλεξαν να τιμήσουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας». Σας διαβεβαιώνω πως η επιλογή σας ήταν σωστή και θα δικαιωθεί περισσότερο απ’ ότι ελπίζετε . Θα την αλλάξουμε την καρδιά της Στερεάς Ελλάδας με φαντασία και αποτελεσματική δουλειά . 
Ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα και από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους – έτσι τους αισθάνομαι και έτσι θέλω να νοιώθουν κι αυτοί εμένα - που με πίστεψαν και με τίμησαν με την ψήφο τους προσωπικά. Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας, να τιμήσω και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. 
Συγχαίρω τους συνυποψήφιούς μου στην, αν και σύντομη, δύσκολη πορεία του τελευταίου μήνα και τον αγώνα που δώσαμε, αλλά και τους ευχαριστώ που με τίμησαν με την εκτίμηση και τη φιλία τους, που θα διαρκέσει θέλω να πιστεύω. Καλή δουλειά σε όλους, είτε εξελέγησαν είτε όχι, για να δικαιώσουμε την επιλογή μας από τον Κώστα Μπακογιάννη και τις δεσμεύσεις μας στους πολίτες. Η συμμετοχή μας στο συνδυασμό δεν τελείωσε με τις εκλογές. 
Ευχαριστώ τον Κώστα Μπακογιάννη για την εμπιστοσύνη και τη φιλία με την οποία με τίμησε και με τιμά. Θα είμαι δίπλα του.
Καλώ τους Βοιωτούς πολίτες να επιλέξουν και να υπερψηφίσουν την προσεχή Κυριακή, μαζικότερα πλέον, το ενωτικό, συμφιλιωτικό, αυτοδιοικητικό, ενθουσιώδες, φρέσκο και αποτελεσματικό πνεύμα του Κώστα Μπακογιάννη, για το καλό της Στερεάς Ελλάδας, της Βοιωτίας μας και των πολιτών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: