Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα ομιλιών των επικεφαλείς των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές του Δήμου ΔΑΑ

Πρόγραμμα ομιλιών των επικεφαλείς των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές του Δήμου ΔΑΑ


image002ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 10ης Ιουνίου 28,Τ.Κ. 32005
Τηλ. 2267350101, FAX : 22670-22063
E-MAIL: info@daa.gov.gr
Δίστομο, 8/5/2014
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Οι επικεφαλείς των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές για τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας συμφώνησαν ομόφωνα οι ομιλίες να γίνουν ως ακολούθως : 
ΗΜΕΡΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΝΤΙΚΥΡΑ
ΑΡΑΧΩΒΑ
ΔΙΣΤΟΜΟ
ΣΤΕΙΡΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ
12/05/2014
Λ. ΖΑΚΚΑΣ



ΤΡΙΤΗ
13/05/2014

ΑΘ. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
Ι. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ
Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ
14/05/2014
ΑΘ. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
Λ. ΖΑΚΚΑΣ
Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ
Ι. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ
15/05/2014
Ι. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ
Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ
Λ. ΖΑΚΚΑΣ
ΑΘ. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16/05/2014
Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ
Ι. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ
ΑΘ. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
Λ. ΖΑΚΚΑΣ

Ώρα έναρξης ομιλιών : 8: 30μ.μ. 

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Ι. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ               Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ        Λ. ΖΑΚΚΑΣ               ΑΘ. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ

20 σχόλια:

Μάκαρος είπε...

Μεγαλοστέλεχος της παράταξης «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» έδωσε συνέντευξη και χρησιμοποίησε μία ευχή για τον εκλογικό αγώνα «Εύχομαι να γίνει ένας έντιμος προεκλογικός αγώνας μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας» Την ίδια μέρα εκδικάστηκε στη Λειβαδιά , ένσταση της παράταξής του κατά της παράταξης του κ. Πατσαντάρα για ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Φυσικά αυτή η αχαρακτήριστη ένσταση ΑΠΟΡΡΙΦΤΙΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. Όμως προκύπτουν μερικά ρητορικά ερωτήματα (δεν περιμένω καμιά απάντηση).
Γνωρίζατε αυτή την ενέργεια στην οποία προέβηκε ο συνδυασμός σας; Αν ναι τι επιδιώκατε; Να ακυρώσετε τον αντίπαλο συνδυασμό και να πάρετε τις εκλογές στα χαρτιά; Πιστεύετε δηλαδή ότι οι εκλογές είναι ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια παίρνονται και χωρίς αγώνα; Αν όχι μήπως αυτό είναι ένα δείγμα για το τι θα επακολουθήσει μετά τις εκλογές; Θεωρείτε αυτή την ενέργεια Δημοκρατική;

Αντικυριώτισσα από την πάνω Ραχούλα! είπε...

Μάκαρε...αφου δεν περιμένεις καμιά απάντηση οπως μας γραφεις γιατί ΤΟΤΕ ρωτάς;

Να σε ρωτήσω και εγω κάτι τότε αφου εισαι ΕΝΤΙΜΟΣ , ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ οπως θέλεις να φαινεσαι.

Το 2014 είναι έντιμο ,αξιοπρεπές και δημοκρατικό να υποχρεώνονται συνδημότες και συνδημοτισσες να ειναι υποψήφιοι ΧΩΡΙΣ την θέλησή τους να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά να ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ με την απειλή της απόλυσης απο την εταιρεία που εργάζονται(ΘΕΙΟΣ) να είναι στην νεα, φρεσκια και πολλά υποσχόμενη ομάδα της ΑΕΠ οπως μας λεει ο ΑΝΗΨΙΟΣ ;

υγ. Εγω περιμένω απάντηση Μακαρε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΧΩΡΙΟ .

Ηλιάνα Φουτζοπούλου είπε...

Ως υποψήφια του συνδυασμού της ΑΕΠ αισθάνομαι το λιγότερο θιγμένη από το Ανυπόστατο και Κακόβουλο σχόλιο της/του ανώνυμης/ου με το ΄΄ευφάνταστο΄΄ ψευδώνυμο ΄΄Αντικυριώτισσα από την πάνω ραχούλα΄΄ σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν πριν το σχηματισμό του.
Οι σοβαρές κατηγορίες που αναμειγνύουν Πρόσωπα και καταστάσεις υπό την μορφή ''σχολίου''γίνονται σοβαρότερες και άκρως επικίνδυνες Κυρίως τούτη την εποχή που η Ανεργία αποτελεί την Νο1 απειλή για πολλά νοικοκυριά ενώ είναι εξαιρετικώς πολλά εκείνα που ήδη μαστίζονται από αυτή.
Ξεκαθαρίζω λοιπόν πως κανείς μας δεν δέχτηκε εκβιασμούς και απειλές Για το Οτιδήποτε απο τον Οποιονδήποτε. Ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι του συνδυασμού που μιλάω εκ μέρους όλων..αλλά σαν μια ομάδα που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και σκέψεις δεν ΄΄γεννηθήκαμε΄΄ χτες...και μάλιστα κάποιοι από μας έχουμε ''κοσμήσει'' με την παρουσία μας κι άλλα ψηφοδέλτια στο παρελθόν..!! Ξέρουμε λοιπόν από βρώμικα μικροπολιτικά παιχνίδια και αναγνωρίζουμε τα χτυπήματα κάτω από την μέση... τόσο ώστε, τα πρώτα να τα Αγνοούμε και τα δεύτερα να τα Αποφεύγουμε.!!!
Επικεντρωθείτε στον στόχο σας - λοιπόν - (αν έχετε) κι αφήστε τα σαχλά που χρησιμοποιούσατε και το 2010 , δεν σας ωφέλησαν τότε δεν θα σας ωφελήσουν ούτε τώρα !!!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι εμείς πάλι εμείς , πάλι ο Κίνιας Βουλευτής! Δεν βαρεθήκατε βρε Γεωργακέ, εσύ και η Βαγγελιώ τα τελευταία 30 χρόνια να ζητάτε συνεχώς την ψήφο μας; Δηλαδή επειδή μπήκαν, λόγω Καλλικράτη και τα άλλα χωριά νομίζετε ότι θα μας μπερδέψετε; Αμ ρωτάει ο κόσμος!

Ανώνυμος είπε...


Αράχωβα =2820 έδρες 7
Δίστομο- Άσπρα =2168 έδρες 10
Στείρι = 860 μαζιμεΔίστομο
Αντίκυρα =1723 έδρες 4
Σύνολο =7571 Σύνολο 21

Μάκαρος είπε...

Βάσει της συνέντευξης που έδωσε ο πρόεδρος νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να ρωτάω ως πολίτης. Δεν έκανα χρήση κρυφών πληροφοριών η του καφενείου, αυτά είπε αυτός και αυτά έκανε ο συνδυασμός του. Μερικές φορές Αντικυριώτισσα ρωτάς όχι για να πάρεις απαντήσεις αλλά να φωτίσεις μερικά κρυφά ταλέντα των στελεχών και των επιδιώξεων τους. Οσο αφορά αυτά που με ρωτάς αν μου γράψεις που έχει ανακοινωθεί ή γίνει η καταγγελία θα είμαι ο πρώτος που θα βγω επώνυμα να το καταγγείλω, μέχρι τότε όμως μείνε στο τέρμα σου γιατί θα φας γκολ.

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος που εδωσε συνεντευξη σε τοπικο μπλοκ να τηρει τα λογια τ λεγοντας οτι σεβεται τους αντιπαλους τ και οχι να τους καθιβριζει σαν γλαστρες, φανταστειται τι φουμαρα και μεταξωτες κορδελες θα υποσχεται,κριμα γιατι εχει βοηθησει πολυ κοσμο αλλα εχει ξεφυγει σε βαθμο που απειλειτους παντες. ξυπνηστε ο πατσανταρας εχει ενα δημο με πλεονασμα, κανει εκλογικο αγωνα με δικα τ χρηματα χωρις να καταφευγει σε απαραδεκτες συνηθειες του παραλθοντος εχει κανει λαθη που τα εχει παραδεχτει αλλα εχει πλεον την εμπειρια να μην τα επαναλαβει. το ηθος τ ειναι αυτο που χει ενα δημο σταθερο επειδη δεν δωροδοκειται.

Ανώνυμος είπε...

Εκανε εγκαίνιά ο νυν δήμαρχος άλλά τα σκουπίδια στην αγορα ηταν αμαζευτα μπραβο του

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να θέσω κι εγώ ένα ερώτημα στο κ. Γιαννέλο. Απειλούσε τον Μίχο ότι θα πάει εισαγγελέας και θα τον στείλει φυλακή γι την εταιρία της Αντίκυρας γι’ αυτό και απαίτησε να μπουν ορκωτοί στην Αντίκυρα . Τώρα που το πόρισμα των ορκωτών δικαιώνει τον Μίχο θα ζητήσει συγνώμη;

??????????? είπε...

παιδακια δεν μπορουσα να φανταστω να κανω τον συνηγορο του αλλα μια απλη ερωτηση με τρωει.γιατι τοσο μενος για τον τεως????????????τι φοβαστε???αφου λετε οτι δεν θα βρει ουτε τον δικο του????η μηπως αρχισαν να μη βγαινουν τα κουκια??διαβλεπω καποιον πανικο η ιδεα μου ειναι??????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Οσο τον χτυπατε υπουλα τόσο θα ανεβαίνει ο τέως Εχει μαζι του ολη τη νεολαια Δημοκρατια δημοκρατια αλλά βρε μπαγασες για τα σκουπιδια θα μας πειτε τιποτα και για τη χοματερη

Ανώνυμος είπε...

Φίλε .??????????? H ο τέως εισαι η έχεις iq ραδίκιου, βλέπεις κανέναν να μιλάει απο τον άλλο συνδυαςμο; νομίζουμε οτι κατεβαίνει αυτός για δήμαρχος ,τελικά μήπως η γλάστρα ειναι ο υποψήφιος δήμαρχος, πείτε Μ πραγματικά και σκεφτείτε εσείς που θα ψηφίσετε ποσά χρόνια μας φέρνει αυτός ο άνθρωπος πίσω, στα χρόνια που ψήφιζαν με το πιστόλι στο λαιμό,ήμαστε στο 2014 κύριοι οχι στο 50 και στο 60 που γεννήθηκε ο τέως επιτέλους αποδείξετε οτι είστε σκεπτόμενοι και οχι πιόνια του καθενός που είχε την τύχη να έχει μια θέση και να βολεύει κόσμο και να θέλει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να σας έχει απο κοντά, δείξτε οτι νοιάζεστε για τον δήμο και κοιτάξετε οτι το συμφέρον του τόπου και οχι το ατομικό. Σκέφτεται αν ειναι χρεωμένοι στα δικά τους σπίτια θα μπορέσουν να συνεχίσουν να έχουν νοικοκοιρεμενο τον δήμο η θα κάνουν οτι μπορούν να ξελασπωσουν τις περιουσίες τους

Ο ΚΑΒΟΔΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ!!! είπε...

γιατι δεν υπαρχει ενημερωση σχετικα με τα ονοματα και τα προσοντα των ατομων που "προσεληφθησαν" στο λαογραφικο μουσειο; τι μισθο παιρνουν; τι συμβασεις εχουν; θελω να δω μια λιστα με τα παραπανω στοιχεια που ζητω για να μαθω και να διαπιστωσω -ως φορολογουμενος πολιτης- αν τηρηθηκαν οι προβλεπομενες απο το νομο "αξιοκρατικες" διαδικασιες.

Ανώνυμος είπε...

Οι φορολογούμενοι πολίτες βγαίνουν με ονοματεπώνυμο, με ενα ψευδώνυμο δεν ειναι κάνει πολίτες αλλά παράσιτα, αν λοιπόν φοράς παντελόνια μιλά ανοιχτά και ασε τα υπονοούμενα για να πάρεις και απαντήσεις στα ερώτημα τα σ όπως και ο κάθε ένας που έχει αποριες

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΠΕ
Ολοι μιλουν για ολα και αληθειες τιποτα .Γιατι κανενας δεν λεει για την καυτη πατατα που μας φορτωσε η κοινωφελη τις αντικυρας?.Γιατι δεν ενημερονετε για το 1 εκατομυριο ευρω που με δικαστικη αμετακλητη αποφαση δικαιωθηκανοι οι εργαζομενοι απο λαθο σας κυριε δημαρχε γιατι? Ποσα λεφτα μας εχουν κατασχεση οι εργαζομενοι?

Ανώνυμος είπε...

επειδη τα πραγματα ειναι σοβαρα και απειρως προκλητικα για τον κοσμο που τα μαθαινει, να μας απαντησει καποιος υποψηφιος της ΑΕΠ (ενας απο τους λαλιστατους κατα τ αλλα)αν ισχυει οτι πριν κανα δυο μερες υπεγραφη προσληψη κορης πρωην αντιδημαρχου, στο αλουμινιο με συμβαση.περιμενουμε συντομα απαντηση !

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε, μου φαίνετε ότι στρίβεις δια του ………… αρραβώνα. Αντί να μας απαντήσεις στα αρχικά ερωτήματα, έντεχνα μπερδεύεις την ΑΕΠ με το Εργοστάσιο. Χρησιμοποιείς τα ίδια κόλπα που σου έκανα οι ίδιοι με τους οποίους τώρα είσαι σύμμαχος όταν ήσουν στην ΑΕΠ. Πρέπει να σου θυμίσω ότι κάποιοι από τον περίγυρό σου είναι πολύ κοντά στο Μυτιληναίο. Αφήστε λοιπόν τη λάσπη και πέστε μας για την ταμπακέρα και τη συμπεριφορά σας. Πέστε μας για τη συμμετοχή σας στο βάλτωμα του κλεισίματος της εταιρεία της Αντίκυρας, όπως και για τη δικής σας συμβολή στη χρέωση του Δήμου με περισσότερα ποσά. Πέστε μας γιατί δεν προχωράει η προσφυγή στον Άρειο Πάγο, ποιος την σαμποτάρει;

Ανώνυμος είπε...

τελικα τσοπανε εχουν δικιο οσοι σου λενε οτι μεροληπτεις υπερ καποιων. εισαι κουτοπονηρος τσοπανος. σου εστειλα μηνυμα με ονοματεπωνυμο αλλα δεν το βαζεις γιατι δεν περιμενες οτι θα απαντουσα με το ονομα μου.

ντροπη σου

Αθανασιος Κατσικογιαννης

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Κε. Κατσικογιάννη (αν σας λένε έτσι).
Κατ αρχάς όλοι οι τσοπάνηδες είναι λίγο κουτοπόνηροι εγώ θα αποτελούσα εξαίρεση?
Για να σοβαρευτούμε λίγο θα ήθελα να ξέρετε ότι το να βάζετε ένα όνομα κάτω από ένα σχόλιο δεν αποτελεί απόδειξη της ταυτότητάς σας.
Το αντίθετο μάλιστα μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί το όνομα κάποιου εν αγνοία του και μετά άντε να ξεμπλέξει ο τσοπάνος.
Σχόλιο με e-mail η αποστολή από λογαριασμό google η άλλο παρόμοιο είναι αποδεκτά. Όλα τα άλλα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Επειδή λοιπόν στο σχόλιο σας χρησιμοποιείτε βρισιές και προσβολές θα δημοσιευθεί μόνο αν το στείλετε με e-mail η με ψηφιακή υπογραφή.
Τότε και εγώ θα ζητήσω συγγνώμη και αυτός που θίγεται, αν θίγεται κάποιος, και το επιθυμεί θα μπορεί να στραφεί εναντίον σας.