Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Διαμαρτυρία της κ. Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο της 06/07/2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στις  27/06/2011 ανακοινώθηκε στο Διαδίκτυο, από τον Πρόεδρο κ. Ε.Γιαννέλο, η σύγκλιση του Δ.Σ του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ , για την Τετάρτη 06/07/2011 & ώρα 20.00 στο Δημαρχείο Διστόμου.
Προηγήθηκε τηλεφωνική συνεννόηση  για την ημέρα και ώρα πραγματοποίησης του Δ.Σ, και την Πέμπτη 30/06/2011 υποβάλλαμε στη Γραμματεία, διάφορα θέματα  για συζήτηση και ενημέρωση, που απασχολούν όλους μας.
Δυστυχώς  σήμερα βράδυ Κυριακή 03/07/2011 δεν έχουμε λάβει προσκλήσεις για το παραπάνω Δ.Σ, ούτε ενημερωτικούς φακέλους  για τα θέματα που πρόκειται να εισαχθούν σ΄ αυτό.
‘Όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ ,τα θέματα επιδίδονται τουλάχιστον  3 εργάσιμες ημέρες  πριν την σύγκλιση του Δ.Σ για την σωστή ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων.
Παρακαλούμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ  και τον κ. Δήμαρχο να αναβάλλουν το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, και να συνειδητοποιήσουν  ότι έχουν περάσει 6 μήνες από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους .
Η περίοδος προσαρμογής έχει ήδη τελειώσει, καθώς και η υπομονή του κόσμου που ζητά έργα , έστω και μικρά, καθαριότητα, ασφάλεια στους δρόμους, ενημέρωση  για τις εκδηλώσεις και πόσο κόστισαν, ποια έργα αναπτυξιακά έχουμε να προτείνουμε, και τέλος τουριστικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι και τον επερχόμενο χειμώνα.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

16 σχόλια:

ΗΛΙΟΣ είπε...

Τι γυρεύεις κ. Γρανιτσιώτη και άμοιρε πολίτη του ΔΑΑ, από αυτούς; Καιρό τώρα τους γράφουμε ότι δεν έχουν όραμα, δεν έχουν πρόγραμμα να υλοποιήσουν, δεν έχουν σχέδιο, δεν έχουν συνοχή, δεν έχουν στελέχη καταρτισμένα, που να νοιάζονται, να πονούν και να αγαπούν τον τόπο μας. Αγγαρεία κάνουν και το δείχνουν σε κάθε βήμα τους, σε κάθε ενέργειά τους. Το άκρως ανησυχητικό όμως είναι, ότι δεν μπορούν να βελτιωθούν ούτε και στα πιο απλά. Σήψη και παρακμή από τους 6 κιόλας μήνες. Το μόνο που ήθελαν ήταν να ¨πάρει τον Δήμο η Αράχοβα¨. Κι όταν λέμε Αράχοβα, εννοούμε την ομάδα των 10 κολλητών του Προέδρου του ΔΣ. Ο οποίος Πρόεδρος, επέλεξε τον Δήμαρχο, τους συμβούλους, βάφτισε ¨Ανεξάρτητους¨ την Νέα Δημοκρατία και κάποιους δυσαρεστημένους από άλλους χώρους και το ¨έκτρωμα¨ που βγήκε, το βλέπουμε και το ζούμε όλοι. Αδικούν έτσι, πρώτα από όλα, την ίδια την Αράχοβα. Γιατί δεν μπορεί, ένα χωριό με τόσο αξιόλογα άτομα, με τόση δυναμική, να χαρακτηρίζεται από αυτά τα 10 πρόσωπα. Για τα άλλα τα χωριά δεν μιλώ. Ανυπαρξία. Ένα απόλυτο τίποτα. Ας τους προκαλέσουμε λοιπόν: Δημοσιεύστε απολογισμό εξαμήνου. Τι κάνατε, πως το κάνατε, τι λέγατε.
Ας τους προκαλέσουμε να απαντήσουν: Τι προβλέπει ο σχεδιασμός σας, ως το τέλος της χρονιάς; Έτσι μωρέ, για να γράψουν κάτι για τον ΔΑΑ και τα προβλήματά του και να μην αναλωθούν οι ¨κολλητοί¨ σε μπαράζ σχολίων, για τον προβοκάτορα τον ΗΛΙΟ, το φεγγάρι, το 3ο Μάτι, τον giannidistomo,anentaxti και εκατοντάδες άλλους, που έχουν καταλάβει το παιχνίδι τους!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ.ΓΚΕ ΓΚΕ ΗΛΙΕ Η ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΟΝΟ Σ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ,ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ(4/7 ,6:20μ.μ.)ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ .

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ ΕΤΕΡΩΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Τι ησυχια ειναι αυτη που επικρατει στο ΣΤΕΙΡΙ,γιατι αυτη η σιωπη;Δεν υπαρχουν προβληματα δεν υπαρχουν ονειρα οπως αλλοτε;Που ειναι η δημοτικη αρχη που αλλα χρονια την εβρισκες και συζητουσες μαζι της και διαφωνουσες ακομη.ΑΟΡΑΤΗ,ΑΦΩΝΗ και το σημαντικοτερο ΑΚΟΙΝΟΝΗΤΗ η παρουσα δημοτικη αρχη,γυριζοντας μας πολλα χρονια πισω.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

ΑΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΘΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕI;
ΣΚΛΗΡΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΑ είπε...

ΘΑΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ,Σ
ΓΚΟΥΓΚΟΥΝΙ 9:15 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Η Λ Ι Ε ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΤΑ ΩΡΑΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΑΘΑΡΑ ΓΕΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΠΟΛΙΤΗΣ Β είπε...

ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ 3 ΜΑΤΙΑ Κ.Λ.Π Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ.ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ΄΄ΕΛΕΟΣ ΩΡΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΡΟΕΔΡΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ηλιε αν ο γιαννελος με εμας 10 κολλητους του νικησε ολοκληρο πασοκ τοτε κατσε στο διστομο και συλογγισου

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι Σταθάρα??? Όπου γάμος και χαρά και η Γαρέφω στην μέση.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Δηλαδή εσύ προτείνεις να βγάζω μόνο σχόλια νεοδημοκρατών και αραχωβιτων που λένε μόνο καλά λόγια;
Να αποκλείσω τότε όσους ανήκουν σε άλλα κόμματα και μένουν σε άλλα χωριά. Πολύ καλή ιδέα. Θα το σκεφτώ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Β είπε...

τσοπανε ειπα εγω νεοδημοκρατων.αφου εισαι υπερηφανος ομως για το οτι βριζουν τους θεσμους παω πασσο.γιατι μη μου πεις οτι ο ηλιος κανει κριτικη.

ΕΝΑΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ Β
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ),ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ(ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ).
ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΑΝ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ.
Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

φιλη απο ΑΡΑΧΟΒΑ είπε...

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!Αρχηγε τους εκανες ρομπα και ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ και ΓΙΑΝΝΕΛΟ!!
το ειδα με τα ματια μου!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...ΓΡΗΓΟΡΑ