Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Διαμαρτυρία της Δημοτικής Συνεργασίας σχετικά με το 2ο Δίαθλο Αράχωβας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δυστυχώς οι γνωστές πρακτικές αδιαφάνειας που εφαρμόστηκαν στο παρελθόν από την ΔΕΤΠΑ ΑΡΑΧΟΒΑΣ  έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στην νέα Κοινωφελή Δ.Ε.Τ.Π.Α.Δ.Α.Α της οποίας είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με την με αριθ.42/23-02-2011 απόφαση του Δ.Σ  του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.

Καμία απόφαση δεν πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο, καμία ενημέρωση δεν μας έγινε για την διοργάνωση του 2ο Διάθλου Αράχοβας που ανακοινώθηκε σήμερα στο Διαδύκτιο και που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011.

Εύχομαι πραγματικά ο αγώνας να είναι επιτυχημένος , όπως και την προηγούμενη χρονιά.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ  Δ.Α.Α  

Και ο Τσοπάνος απο την διαμαρτυρία σας το έμαθε κ. Γρανιτσιώτη και κατόπιν έψαξε στα τοπικά blogs για να ενημερωθεί. Φυσικά ο τσοπάνος δεν είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Κοινωφελούς και έτσι δεν έχει καμμία σημασία αν άξιζε να του το ανακοινώσουν η όχι.
Απο ότι δείχνει, η κοινωφελής   Δ.Ε.Τ.Π.Α.Δ.Α.Α έχει και προτιμήσεις ως προς το πού ανακοινώνει τα δρώμενα της.

37 σχόλια:

3o mati είπε...

οι αμαρτιες εχουν συνεχεια..
η ΔΕΤΠΑ Αραχωβας εγινε ΔΕΤΠΑΔΑΑ αλλα η πρακτικη της αδιαφανειας δεν αλλαζει.χωρις ναχει γινει Δ.Σ και χωρις τα ιδια της τα μελη του Δ.Σ να γνωριζουν τιποτα.το εμαθαν για το 2ο διαθλο απο τα μπλογκ και μαλιστα δεν το εστειλαν σε ολα.

Ανώνυμος είπε...

ρε Βαγγελιώ εντάξει δεν σε ειδοποιήσανε έγκαιρα αλλ πεσ μας όταν διοργανώνεις κάτι τι κέρδοσ έχεις να μην το δημοσιοποιήσεις τι χαζομάρες μας λεσ? άνθρακας ο θησαυρός

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 11.37 πμ, συμφωνώ μαζι σου δεν είχαν κανένα λογο να μην ειδοποιήσουν απλώς αυτό δείχνει πόσο σέβονται τις διαδικασίες, τους θεσμούς και πόσο σοβαρα παίρνουν τις όποιες διοργανώσεις και την προβολή τους.

Ανώνυμος είπε...

Τ μικρομυαλες δημοσιουπαλληλιστικες νοοτροπίες είναι αυτές ; Βγήκε μια ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθεί ο Κοσμος και οι αθλητές για περισσότερες συμμετοχές για εκδήλωση που επί σειρά ετών διεξάγεταιε επιτυχία στον τόπο μας και σπευσαμε οι ίδιοι οι Αραχωβιτες να σχολιάσουμε με πικροχολα σχόλια και υπονοούμενα . Τι δυστυχία καιμιζερια είναι αυτή ;

Στεφανόπουλος Νικος είπε...

Εγώ θα ήθελα να σας πω ότι την ανάρτηση την έκανα προσωπικά εγώ και αν δεν στάλθηκε στον τσοπανο και στο αραχοβα blog είναι επειδή δεν μπορούσα.
Φυσικά είπα ότι μεταξύ τους συνεργάζονται και θα το αναρτησουν κι αυτοί αν θέλουν οπως κάνουν κι άλλες φορές αλλά τελικά δεν έγινε.

ΣΟΒΒΑΡΕΨΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ είπε...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΕΝΩ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.....ΣΟΒΒΑΡΕΨΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Αγαπητέ Νίκο
Ισως με έχεις μπλέξει με άλλα blogs.
Πάγια τακτική μου είναι να δημοσιέυω ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις προσώπων και φορέων της περιοχής που μου αποστέλωνται με e-mail.
Αναδημοσιεύσεις απο τοπικά blogs κάνω πάρα πολύ σπάνια και σε ειδικές περιπτώσεις. Ο λόγος δε είναι ότι σέβομαι την αποκλειστικότητα των θεμάτων των συναδέλφων της περιοχής.
Οπως εσύ θεώρησες αυτονόητο ότι θα αντιγράψω την ανάρτηση που έστειλες σε φιλικό blog έτσι και εγώ θεώρησα αυτονόητο ότι για κάποιον λόγο δεν θέλατε να αναρτηθεί στον τσοπάνο. . Δεν έχω κανένα πρόβλημα με εσένα ούτε με κανέναν άλλο τοπικό φορέα το αντίθετο μάλιστα. Απλώς πιστέυω ότι για να προβληθεί ένα τοπικό γεγονός πρέπει να αποστέλλεται σε όσο περισσότερους γίνεται. Το e-mail μου είναι σταθερά το ίδιο και μπορούν ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να μου στείλου οτιδήποτε θεωρουν άξιο ανάρτησης.
Δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν θα ανέφερα καν το γεγονός αν δεν έστελνε την διαμαρτυρία της η κ. Γρανιτσιώτη.

Στεφανόπουλος Νικος είπε...

Φίλε τσοπανο δεν έχω κανέναν λόγο να γράψω κάτι τέτοιο χωρίς να έχει γίνει αλλά το πιο πιθανό είναιοτι κάτι δεν κάνω καλά εγώ για να έρθει το μήνυμα. Έχω προσπαθήσει ξανά με κάποιες δραστηριότητες του Σχοα και πάλι δεν μπορώ.
Πάντως δεν έχω κάτι με σένα και το blog σου και σου ζητώ συγνώμη αν έγραψα κάτι που σε ενόχλησε.

3o mati είπε...

Η κυρια Γρανιτσιωτη (αν καταλαβες παραπανω σχολιαστη με αυτο το απαξιωτικο ψευδονυμο )ειναι επικεφαλης της μειζονος αντιπολιτευσης και μελος του διοικητικου συμβουλιου της Δ.Ε.Τ.Π.Α.Δ.Α.Α και ειδε την αποφαση του Δ.Σ στο διαδυκτιο. Ειναι οχι μονο κακο ξεκινημα της νεας κοινωφελους του Δημου Δ.Α.Α αλλα συνεχεια της πιο αμαρτωλης δημ.επιχειρησης της Βοιωτιας. Για μια ακομα φορα προχειροτητα και αδιαφανεια. Αλλα ως εδω και μη παρεκει. Ή θα μπει ταξη ή θα μπει εισαγγελεας. Δημαρχε η ανοχη εχει κι ενα τελος. Ή θα λειτουργησει οπως πρεπει ή οι καταγγελιες θα είναι επωνυμες και στον εισαγγελεα Λιβαδειας. Οσο για την απαντηση του κυριου Στεφανοπουλου, εμενα δεν με εχει πεισει, γιατι στα πηγαδακια της ανεξαρτητης κινησης αλλα λενε οι «εξαρτημενοι»… κι είναι και ηχογραφημενα.

Ανώνυμος είπε...

3ματι η πιο αμαρτολη δετπα ειναι η μονη κερδοφορα δημοτικη επιχειρηση στην ελλαδα κατι που χε επισημανει ο γιαννελος σε πλαιοτερη συνεντευξη του ο οποιος υπηρξε και ποεδρος της 3 χρονια.σταματα λοιπον πορωμενο κομματοσκυλο να πετας λασπη σε οτι αραχωβιτικο.ελεος ρε τσοπανε ελεος

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ 3Ο ΜΑΤΙ ΣΥΓΧΑΡHΤΗΡΙΑ!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ.
ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΕΣ.
ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΠΩΝ ''ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τρίτο μάτι και αλλήθωρο..σαν δικηγόρος του πρασινοφρουρισμού λέγε οτι θες, έχεις το ελεύθερο.

Αλλά άτομα σαν τον Κιάραμ δεν θα τα πιάνεις στο στόμα σου γιατί τα λερώνεις. 30 τόσα χρόνια δεν τον έχω ακούσει να λέει ψέμματα ποτέ, θα πει ψέμματα τώρα για τις δικές σας τις τρίχες;

Τα κομματικά σας παιχνίδια μακριά από τέτοια άτομα, πασοκάκια

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

προς τον ανώνυμο που ζητά έλεος απο τον τσοπάνο.
Μάλλον 3ο ματι ήθελες να πεις και κατα λάθος έγραψες τσοπάνο διότι όπως γνωρίζεισ ο τσοπάνος δεν γράφει σχόλια με την υπογραφή 3ο μάτι απλως τα δημοσιεύει. Οπως ακριβώς δημοσιεύει και τα σχολια όσων διαφωνούν όπως εσύ.

Ανώνυμος είπε...

οχι τσοπανε σε σενα εγραφα το ελεος που δινεις πεδιο σε 2 πορομενους κατ επαναληψη ψευτες αντιαραχωβιτες οπως το 3 ματι κι ο ηλιος.το καταλαβαινω χασαν τις εκλογες,πονεσανε,χασαν την κουταλα αλλα πρεπει να καταλαβουν αυτα τα καταλοιπα του πρασινιφασισμου οτι καλυτερα πατσανταρογιαννελους απειρους και με λαθη παρα τσοχατζοπουλους εμπειρους.γιαουρτι και αυγα στα πρασινογαλαζια σκυλια.με χιονια και με κρυα ανεξαρτητη πρωτοβουλια.ξεσβελιαστε τα κομματοσκυλα

3o mati είπε...

Προς παραπανω σχολιαστη 9.45 μιλας για συνεντευξη του κυριου Γιαννελου πριν ποσα χρονια;Δεν το ρωτας σημερα να δουμε τι εχει να σου πει;

Προς σχολιαστη 11.30
Οσο για την απαντηση του κυριου Στεφανοπουλου, εμενα δεν με εχει πεισει, γιατι στα πηγαδακια της ανεξαρτητης κινησης αλλα λενε οι «εξαρτημενοι»… κι είναι και ηχογραφημενα.

12 Ιουλίου 2011 1:44 π.μ.

Δεν λεω κατι για τον κυριο Στεφανοπουλο αλλα για καποιους που εχουν κανει επιλογη στις αποστολες ανακοινωσεων. Αν ειναι τυχαιο η αδυναμια θα φανει γρηγορα. Εχω αποψη για προσωπα και πραγματα

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ είπε...

ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ 3 ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΠΥΓΑΤΣΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΤΣΟΠΑΝΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ Ν ΑΦΗΝΕΙΣ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ,ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟ BLOGER ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

3 MATI EPANALAMBANΩ.Η ΔΕΤΠΑ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

3o mati είπε...

φιλε ανωνυμε που επαναλαμβανεις . ε οχι και η μονη ,ρωτα το φιλο σου για την δημοτικη επιχειρηση του διστομου.

εγω αν διαβασεις τα σχολια μου ποτε δεν ειπα οτι ηταν προβληματικη και οχι κερδοφορα η δημοτικη επιχειρηση αραχοβας.
αμαρτωλη με πολλα λαυρακια και ενα συρταρι με χχχ.000ευρω(καποια ακομα δεν εχουν βγει στα μπλογκ αλλα οπως πανε καποιοι την λειτουργια της νεας κοινοφελους ,σε λιγο σε βλεπω να πας να κρυφτεις και συ μαζι τους).
εγω αν και δεν ειμαι απο τα κατω χωρια ξερω πως η μονη κερδοφορα δημοτικη επιχειρηση στο νομο ηταν του διστομου με στοιχεια της τεδκ.και της περιφερειας και αυτο λογω αλουμινιου.

δεν ξερω αν η παλια δετπα αραχοβας ηταν η πιο κερδοφορα της ευρωπης ,αλλα σιγουρα ηταν η πιο αμαρτωλη της βοιωτιας.

Ανώνυμος είπε...

οσον αφορα την δημοτικη του διστομου κρατα μικρο καλαθι γιατι θα βγουν λαγοι.η δημοτικη της αραχωβας αφησε λεφτα.τσοπανε σε συγχαιρω!!!που αφηνεις 3 ματι και ηλιο να βριζουν τους θεσμους.προφανως ηταν συνηποψηφιοι σου.σας πειραξε πολυ ε..ποναει...

Τριτο Ματι είπε...

ΔΕΤΠΑ: Η μονη κερδοφορα δημοτικη επιχειρηση στην Ελλαδα....... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ...... ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ''ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ''...... ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 95000 ΕΥΡΩ....... ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΔΕΤΠΑ....... ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΚ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΕΤΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ....... ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ...... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΟΜΑ, ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ,ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΕ ΠΟΤΑ, ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ....... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 25000 ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΟΙ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ....... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΤΠΑ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ....... Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΟΦΙΑ ΚΕΡΝΑΕΙ ΣΟΦΙΑ ΠΕΙΝΕΙ....... ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ Κ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ , ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ....... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ....... ΑΝ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ........ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.........

3o mati είπε...

δεν γνωριζω αν θα βγουν λαγοι για την παλια δημοτικη διστομου(εσυ που εισαι μεγαλος μαγος μπορει μεσα απο συμψηφισμους να βγαλεις και περιστερια)...εγω μιλαω με στοιχεια αλλα αυτη την φορα θα ακουσω τον παραπανω φιλο που με παροτρυνει να μην παταω τις πεπονοφλουδες.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
παντα κραταω μικρο καλαθι γιατι η διαφθορα σε μια τοσο μικρη περιοχη ειναι παρα πολυ μεγαλη.
δεν θα σου πω αν ημουν ποτε υποψηφιος και με πιο δημαρχο, κανε κανενα μαγικο και μπορει και αυτο να το μαθεις..
η δημοτικη της αραχοβας αφησε πολλα λεφτα ανωνυμε τοσα που τα στελνει και… στο σπιτι.. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...
υπαρχουν ομως και καθαροι σε αυτό το δημο αλλα μια παροιμια όμως λεει πως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα και αυτό είναι το μονο που εμενα δεν μου αρεσει

3o mati είπε...

Τριτο Ματι και 3ο mati διπλα διπλα
για μια ....αμαρτωλη.;;;;
πολυ καλο!!!!
καλησπερα συνονοματε!!!!
να που η αμαρτωλη Δ.Ε.Τ.Π.Α κανει και μαγικα!!!

χρηστος είπε...

τριτο ματι η 3 ματι μιας και μας χετε μπερδεψεικαι μιας κι ο φιλος μου ο σταθης αηδιασε και δεν απαντα πια σε ρωταω ευθεως.ονοματα εχεις?εκανε ο σταθης γιαννελος λαμογιες στη δετπα?απαντησε μου ευθεως γιατι επειδη ειμαι κολλητος του(κι περηφανευομαι γι αυτο)να τον παρω τωρα τηλ στην κρητη που βρισκεται να τον ρωτησω στα ισια.ποια ειναι τα ερωτηματα.οχι λασπη ερωτηματα γιατι εμενα υπαλληλος της δετπα μου πε οτι επι σταθη ηταν ολα καθρεφτης και δεν περναγε κουνουπι.συμφωνω παντως κυριε δημαρχε οτιστο θεμα της αδελφης σας εξαπατησατε και τον συνδυασμο σας και την αραχωβα.και μιας και εγραψα σχολιο για πρωτη φορα και τελευταια ελπιζω δεν ξερω τι επιδιωκουν καποιοι σχολιαστες αλλα δεν περιμεναμε ανωνυμους να μας πουν ποιος ειναι ο ψηλος,ο σταθης,ο πατσανταρας,ο λεοντιος.εχουν κριθει απο μας.ευχαριστω

Τριτο Ματι είπε...

ΧΡΗΣΤΟ....... ΠΡΙΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ........ 1)ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 95000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ).......2)ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ 25000 ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΩΦΕΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΧΡΕΟΙ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ........ 3)ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΧΤΗΚΕ, ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ,ΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ, ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ........ 4)ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ....... 5)ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΤΟ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΟΜΑ........6)ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΔΕΤΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΜΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.......7)ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ........ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ), ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΕΤΠΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗ....... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΗ.......

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΤΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ.ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΡΗΜΑΔΕΣ ΟΙ 600.ΠΟΝΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

τριτο ματι στην περιοδο που αναφερεσαι προεδρος ηταν η σοφια αλλα μελος του δ.σ ηταν κι ο φιλος σου ο θεοδωρος ο..συντροφος σου.για δε τον ρωτας

3o mati είπε...

Χρηστο ηθελες ερωτηματα ναι η οχι;
Ο συνονοματος μου (ακουστικα) σου εβαλε 7.
Απαντησεις δεν διαβαζω ακομα...

Εχω και εγω αλλα 7 ερωτηματα . Δωσε απαντησεις πρωτα στο τριτο ματι και μετα τα λεμε...

Στην παρεα σας εχετε κανει ενα μεγαλο λαθος. Εχετε αναγαγει την κριτικη και τα σχολια σε πολεμο και βρισιμο. Σας βολευει αυτο αλλα ....
Μπορει να κανατε τον στρουθοκαμηλο για χρονια με πρωτο και καλυτερο τον αρχηγο σας αλλα δεν θα υπαρχει αμμος σε λιγο και τοτε θα δουμε ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΟΧΗΣ,ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ,ΑΠΟΔΟΧΗΣ.ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ
ΘΕΣΜΙΚΕΣ [προς το παρον]...

ΑΝΝΑ -ΜΑΡΙΑ είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ.
ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΟΜΩΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.......
ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ. !!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΣ.

3o mati είπε...

Διαβαζουμε σε γνωστο μπλοκ της περιοχης,στην προσκληση της οικονομικης επιτροπης του δημου Δ.Α.Α ,για την συνεδριαση της που θα γινει την 18 -7-2011,και στο 17 θεμα...''ψηφιση πιστωσης για συντηρηση ανελκυστηρα Δημαρχου διστομου.''

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ωχ κι αλλη που εχει απωθημενα με τον σταθη.ανεταχτη,αννα μαρια,εχεις καψει καρδιες ρε προεδραρα

ΤΕΩΣ Δ.Σ είπε...

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ(ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ) ΚΑΠΟΤΕ ΖΗΤΑΓΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΣΙΩΠΗ.ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΔΕΤΠΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΩΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΟΛΟΓΙΜΟΣ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ, Ο ΛΟΥΣΚΟΣ,ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο Γ.ΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΘΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

Τριτο Ματι είπε...

ΧΡΗΣΤΑΡΑ......... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΗ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 1200 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ........ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ........ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ, ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ........ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ........ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΟΤΙ Η ΔΕΤΠΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ........

Τριτο Ματι είπε...

ΤΕΩΣ Δ.Σ......... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ........ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ......... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΩΣ Δ.Σ......... ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ........ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ........ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΦΑΓΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ........ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.........

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΤΗΣ ΣΤΗ ΔΕΤΠΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΛΕΩ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΡΑΓΕ

λουκας μ είπε...

Αγαπητε τσοπανε παραολουθω απο την πρωτη μερα που ξεκινησες την πορεια σου αρα πιστευω οτι δικαιουμαι να απευθυνω καποια ερωτηματα. εδω και καιρο καποιοι ανωνυμοι ...δημοκρατες τριτα ματια ηλιοι και πρασινα αλογα επιτιθενταιεναντιον των θεσμων ειτε αυτοι ειναι δημαρχος,ποεδρος,αντιδημαρχοι.πιστευεις ειλικρινα οτι ανθρωποι σαν τον πατσανταρα,γιαννελο,οικονομακη αν μη τι αλλο μ αφιλοκερδη προσφορα αξιζουν τετοια συμπεριφορα.και ποιος βλακας θα ασχοληθει στο μελλον με τα κοινα οταν ξερει οτι θα υπαρχουν καποια φασιστοειδη που θα μπορουν να τον διασυρουν ανα πασα στιγμη,διοτι αυτο επιτασει το πορωμενο ξεθωριασμενο κομματικο τους καθηκον. ΠΡΟΤΑΣΗ Απο εδω και περα κανενα σχολια για προσωπα ,θεσμους ΑΝΩΝΥΜΟ.μπορεις ανωνυμα βεβαιως να κριτικαρεις προβληματα αλλα οχι υβρεις.και να σου θυμισω τσοπανε οτι τον συναδελφο σου bloger εκ στειριου τον προστατευσες.δεν θελω να πιστεψω επειη ολοι ειμαστε....γνωστοι οτι εκτελεις εντεταλμενη υπηρεσια απαξιωσης συγκεκριμενων ατομων.δεν θα ταιριαζε στο προφιλ σου.στειλε λοιπον στον σκουπιδοτενεκε τριτα ματι και ανενταχτους ηλιους να καθαρισει το blog απο κρατικοδιαιτους ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ κι αυτοι οι ιδιοι θα καταλαβουν τι εννοω, κι απο υπομηχανικους των τει που συστηνονται μηχανικοι

Στειριώτης είπε...

Προς
κον λουκας μ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε κύριε.
Ο/η συνάδελφος διαχειριστής της ιστοσελίδας " Ο Τσοπάνος της Αράχωβας " δεν μου παρέχει καμία προστασία και μην διαστρεβλώνετε σας παρακαλώ τα γραφόμενά του.

Σας γνωρίζω λοιπόν ότι επικοινώνησα μαζί τους ηλεκτρονικά ( γιατί δεν την ή τον γνωρίζω προσωπικά ) και ζήτησα να μην αναρτώνται ανώνυμα σχόλια για το άτομό μου,αλλά μόνο διασταυρωμένα επώνυμα, για να μπορώ να απαντώ και εγώ.

Γατί όπως καλά γνωρίζεται εγώ δεν είμαι ανώνυμος διαχειριστής ιστοσελίδας.

Συμφωνώ με την πρότασή σας:
" ΠΡΟΤΑΣΗ Απο εδω και περα κανενα σχολια για προσωπα ,θεσμους ΑΝΩΝΥΜΟ."(διατήρησα το κείμενό σας).

Υγ.Σας γνωρίζω επίσης ότι: τις ιστοσελίδες που διαχειρίζομαι Στείριδα και Στείρι αυτό εφαρμόζω.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με την προταση του λουκα μ (το μ...... μπορει να ειναι και αυτο που τον χαρακτηριζει). προτεινω να αφαιρεθουν ολα τα σχολια και οι ερωτησεις που εχουν γινει απο ανωνυμους, μαζι και η δικη του. επισης προτεινω το δικαιωμα του εκλεγην και του εκλεγεσθαι να το εχουν ΜΟΝΟ αυτοι που κατεχουν πτυχειο πανεπιστημιου και πανω. τελος προτεινω οποιος ξανατολμισει να πιασει στο στομα του τα παραπανω ονοματα που αναφερει ο λουκας μ , να του βαζουμε ενα σημαδι στο μετωπο ωστε να ξερει ο κοσμος οτι αυτοι ειναι η καταστροφη της δημοκρατιας και του εθνους. οχι τιποτα αλλο γιατι στο τελος ο καθε κοπριτης πολιτης θα εχει δικαιωμα να λεει και τη γνωμη του. λουκα μ ειμαι μαζι σου , ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.