Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ζωντανά και το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19OOμμ

http://southavencoc.org/files/Southaven%20Pics/LIVE-BROADCAST.jpg Αγαπητοί συνδημότες, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε οτι και και το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19OOμμ
θα μεταδοθεί ζωντανά από την ontime webtv στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.ustream.tv/channel/dimos-daa


Επίσης θα είναι δυνατή και η παρακολούθηση της συνεδρίασης
από τα διάφορα blog της περιοχής καθώς και το facebook.

Λεπτομέρειες, θα αναρτηθούν ανάλογα στα ηλεκτρονικά μέσα,
από τους τεχνικούς μας τις επόμενες μέρες.


Ευχαριστούμε,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Ε. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

5 σχόλια:

3o mati είπε...

3o mati είπε...
μεχρι να τα βρουν αυτοι μεταξυ τους θα περασει ο χρονος και δεν θα γινει τιποτα.ο ενας σαμποταρει τον αλλο και ολοι μαζι το δημαρχο.ο νεος δημος δ.α.α χρειαζεται προοπτικη ,αποφασεις ,λυσεις ,πορους,πιο καλες υπηρεσιες στους πολιτες.
πλακα κανουν καποιοι και δημοσιες σχεσεις με οικονομικους παραγοντες και εταιριες και μετα τους φταιει η ξαδελφη του μητσου η αδελφη του γιαννη ,η η μανα του αλεξανδρου.

30 Απριλίου 2011 6:51 μ.μ.


Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2011/04/100.html#ixzz1aw3fnYQ9

Γιατί οι πρώτες 100 ημέρες είναι σημαντικές... Στους τρεις πρώτους μήνες φαίνεται πόσο καλά θα πάει ο νέος δήμαρχος και πόσο επιτυχημένος θα είναι....

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Ο............Ψυχίατρος είπε...

Παιδιά , ο…… « λοβός» (3ο mati )ξαναγράφει ασυναρτησίες. Του είχα γράψει ότι πάσχει από κόμπλεξ μαλώματος και ότι πρέπει να τον εξετάσει γιατρός. Δεν με άκουσε, τώρα επανέρχεται με παρλαπίπες.
Φαντάζετε , διχόνοιες , έριδες, ακόμα και τον Τρωικό Πόλεμο να εξελίσσετε στην περιοχή μας.
Ομιλεί για πόρους και υπηρεσίες προς τους πολίτες, αλλά ταυτόχρονα ό ίδιος , όντας σε παρασιτική υπηρεσία , με παρασιτική δουλειά , συνεχίζει να αμείβεται. Θ΄ αναγκαστώ να εισηγηθώ την ένταξή του στην υπαλληλική εφεδρεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3ο mati μην τολμήσεις να με κατηγορήσεις για ………… προσπάθεια εκφοβισμού ή απειλή , γιατί θ΄……… αμολήσω ….. τη Σκύλα από το υπόγειο!!!!

3o mati είπε...

Τα αντιψυχωσικά… συρρικνώνουν τον εγκέφαλο



Τα φάρμακα που χορηγούν οι ψυχίατροι σε ανθρώπους με ψυχώσεις, όπως η σχιζοφρένεια, έχουν ως συνέπεια τη σταδιακή μείωση του όγκου του εγκεφάλου των ασθενών. Όσο περισσότερα αντιψυχωσικά φάρμακα παίρνει κάποιος,οπως ο παραπανω σχολιαστης, τόσο πιθανότερο είναι η φαιά ουσία του εγκεφάλου του να συρρικνωθεί, σύμφωνα με μια μεγάλη αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι ειδικοί, πάντως, εκτιμούν ότι, παρά την ανωτέρω διαπίστωση, δεν είναι ανάγκη να αλλάξει δραστικά, προς το παρόν τουλάχιστον, ο τρόπος συνταγογράφησης τέτοιων φαρμάκων.

Εδώ και 15 χρόνια υπήρχαν ενδείξεις ότι οι σχιζοφρενείς έχουν κατά μέσο όρο μικρότερο εγκέφαλο σε σχέση με το μέσο όρο του πληθυσμού και ότι η μείωση αυτή αφορά κυρίως τον όγκο της φαιάς ουσίας, που περιέχει τα εγκεφαλικά κύτταρα, τους νευρώνες. Σε μια από τις μελέτες είχε διαπιστωθεί συρρίκνωση κατά 5 έως 7% στον όγκο της αμυγδαλής του εγκεφάλου και του ιππόκαμπου που, μεταξύ άλλων, εμπλέκονται στη διαδικασία της μνήμης και των συναισθημάτων.

Ο............Ψυχίατρος είπε...

Σας τα είπα, ότι ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος, είναι παρανοϊκός , βλέπει άλλα και μολογάει άλλα. Τώρα νομίζει ότι είναι γιατρός , φυλαχτείτε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΡΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΛΟΓΑΝΕ ΟΛΟΙ...