Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εδώ παρακολουθήστε ζωντανά το δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα στις 7μμ.

Αράχωβα, 17 Οκτ 2011


ΔΗΜΟΣ ΔΑΑ (ΔΣ 17-10-11 Γ' ΜΕΡΟΣ)ΔΗΜΟΣ ΔΑΑ LIVE WEBTV – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Η Ontime IT Business Solutions για τρίτη φορά φέτος, παρέχει τεχνολογικό εξοπλισμό και προσωπικό της για την ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο (ήχος και εικόνα) και του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΔΑΑ.

Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί κίνηση εθελοντισμού ως ανταπόκριση στο γενικότερο κάλεσμα του Δήμου για εθελοντισμό στην τοπική κοινωνία και παρέχεται 100% δωρεάν!

Την σημερινή συνεδρίαση του Δήμου ΔΑΑ μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας χρήση τους παρακάτω συνδέσμους:

1.      Κατ’ ευθείαν στο κανάλι μας στο USTREAM®




2.      Στην σελίδα της Ontime




3.      Στη σελίδα της Ontime στο FB




4.      Σε διάφορα τοπικά blog που έχουν ενσωματώσει το ειδικό παράθυρο (player) του καναλιού μας.



Με την ευκαιρία, να θυμίσουμε ότι η Ontime διαθέτει ένα ακόμα διαδικτυακό κανάλι http://www.ustream.tv/channel/panigiraki που αφορά στην προβολή των εορτασμών που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στην Αράχωβα κατά την 3ήμερη εορτή του Αγίου Γεωργίου. Παρακολουθήστε κατ’ επιλογήν τα βίντεο από το 2011. Περισσότερες πληροφορίες και εδώ http://www.panigiraki.gr







ONTIME IT BUSINESS SOLUTIONS, WEBTV Services

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΕΒΒΑΣ

42 σχόλια:

3o mati είπε...

Σας παω στοιχημα πως χτες ολοι ειδαμε το τελευταιο λαιβ Δημ.Συμβουλιο.

Μετα το καζο που επαθε ο Προεδρος (αραγε βλεπει ξανα μεσα από τον υπολογιστη του τα λαιβ συμβουλια η βαζει το κεφαλι μες στη αμμο;)
Για μας που δεν ειχαμε την δυνατοτητα να βρεθουμε στην αιθουσα του Δημ.Συμβουλιου με την δωρεαν κατά 100% προσφορα των αδελφων ….και που δημοσια τους ευχαριστουμε, ειδαμε τον Προεδρο καταρχην για μια φορα ακομα να είναι ακαταλληλος για την θεση αυτή, ειδαμε πως ουτε τα βασικα οικονομικα δεν γνωριζει, -που μαλλον γνωριζει γιατι αλλιως δεν εξηγειται η θεση που κατεχει στην πολυεθνικη που εργαζεται-τεχνηεντως γιατι εχει μεινει ακομα στα παλια Δημ.Συμβουλια του τοτε Δημου Αραχοβας και νομιζει ότι μιλαει σε ασχετους ιθαγενεις, -Βαλαουρας που του χρειαζεται…-

3o mati είπε...

Για μας που διπλα στον τζακι μας-λογω παγετου με λουκανικα και πιτσες-περασαμε ένα καλο βραδακι-ειχαμε μαζευτει πεντε εξι -ειδαμε για μια ακομα φορα το ηφος και το ηθος του Αντιδημαρχου Αραχωβας, που το μονο που εμεινε ηταν η εντιμοτητα που τον διακρινει αλλα και αυτος κουρασε με το συνεχες διαβασμα εγκυκλιων και εχασε την ουσια αν και στο συντεχνιακο αιτημα των συναδελφων του ξενοδοχων σταθηκε απεναντι στηριζοντας τα συμφεροντα των δημοτων και ευγε γι αυτό.
Για ολους εμας αλλα και για σας φανηκε περιτρανα η λασπη που τοσο καιρο ριχνουν στον πρωην Δημαρχο Διστομου κυριο Πανουργια για τις μετοχες της Δημοτικης Επιχειρισης Διστομου.
Εχουν βιωσει τις ατασθαλιες του παλιου Δημου Αραχοβας και βλεπουν παντου κακοδιαχειριση αλλα δεν βλεπουν τον καθρεπτη τους κάθε πρωι….ας δουν ξανα το συμβουλιο μιας και η τεχνολογια τους το επιτρεπει και να κρυφτουν. Εγιναν ρομπα λαιβ.
Ενας μονο για μας ενοιωσε ντροπη .Αυτος ηταν ο κυριος Δημαρχος που πριν δυο Συμβουλια παρασυρμενος από τις λανθασμενες πληροφοριες του συνεργατη του ειπε σε μια στιγμη που ειχε χασει την ψυχραιμια του ότι ο Πανουργιας πουλαγε για να εχει κερδοφορια ο Δημος Διστομου.
Ειμαστε ολοι σιγουροι πως ειχε μετανιωσει, πηγε να καταπιει την τσιχλα του, εχασε το χρωμα του, -καλα για το χρωμα του προεδρου δεν λεμε τιποτα το ειδατε ολοι, ακομα και οι σκηνοθετες του μεγαλου καζου-….
Ο κυριος Δημαρχος λιγο ελειψε να τον παρει καμια ωριτσα-τον υπνο-αλλα τον ξυπναγε ο κυριος Μιχος με τα πεταγματα του-τα εμπειρα και ταυτοχρονα λαικιστικα-,μεχρι την ωρα που ο ακαταλληλος του εφερεσε τον λογο και από τοτε ‘’πεθανε’’….

3o mati είπε...

Ο Προεδρος επαγγελματιας στην επικοινωνια –και αυτό το εχασε χτες-επαιζε ιντερνετικα με τους κατοικους του Στειριου που από τα κομπιουτερ εβλεπαν την ανυπαρξια και τα παιχνιδια τους. Ενα πραγμα δεν καταλαβαν ακομα….οι Στειριωτες μπορει να είναι λιγοι αλλα αμα θυμοσουν γινονται πολλοι…
Για Δημοτικους Συμβουλους που ανοιξαν επιτελους το στομα τους κανενα σχολιο γιατι δεν αλλαζει κατι…
Θα σταθουμε στις δυο φορες που πηρε τον λογο ενας Συμβουλος του κυριου Πατσανταρα…τι ειπε και τις δυο φορες θυμαστε; …..΄΄δεν καταλαβα τιποτα΄΄ειπε την μια, ΄΄δεν καταλαβα τιποτα΄΄ ειπε την δευτερη. Εμεις δεν καταλαβαμε όμως ακομα με τετοιο υλικο που τραβαμε ….;;;
Για την Αντιπολιτευση μιζων και ελασσων και για την ΄΄βοηθεια στο σπιτι΄΄ ,κ.λ.π σε άλλο σχολιο μιας και αυτό θα βγει μεγαλο και θα καταχραστουμε τον χρονο σας και τον χωρο του τσοπανου….
Προταση.
1. Αντι να προσλαβει΄΄ η αμαρτωλη ….΄΄συνοδο για τους μαθητες του Στειριου-να το κανει ο Δημος αυτό σημερα- να προσλαβει ψυχιατρο από την ελευθερη αγορα και όχι από το ιντερνετ γιατι καμια φορα οι ιντερνετικες αγορες κρυβουν κινδυνους με χαλασμενα και αρρωστα προιοντα.
2. Στο επομενο Δημ.Συμβουλιο να μεριμνησει ο Αντιδημαρχος Διστομου για τρεις σουβλες προβατινα κοντοσουβλι από το κοπαδι του τσοπανου της Αραχωβας γιατι Δημοτικο Συμβουλιο που να τελειωνει στις 12και… το βραδυ και με αναβολη των περισσοτερων θεματων , πιο πολύ με ταβερνα και μπαρακι μοιαζει παρα με ενασχοληση με τα κοινα.(Ευτυχως που ηταν λαιβ και δεν θαχουν και προβληματα στο σπιτι καποιοι που τους επαιρνε η καμερα των αδελφων…οι αλλοι ας προσεχαν…)

Τελος μια ερωτηση ακομα.
Το άλλο συμβουλιο αυτό με τα οικονομικα…. ,με τις πολυχρωμες καρτες της ελλειψης χρηματων του Δημου θα είναι δωρεαν ;
Καλημερα. 3ο mati και συνεργατες…

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3ο mati
ΠΟΣΑ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΡΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ? ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΡΑΨΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.
ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!Χ1

Ανώνυμος είπε...

παλι το μπαλακι στους γονεις του στειριου..να βγαλουν παλι το φιδι απο την τρυπα..για τον συνοδο..

Ανώνυμος είπε...

3ο mati, περίμενε να βρω λίγο χρόνο και θα…….. σε περιλάβω για το θέμα των μετοχών του Πανουργιά.
Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον έχει δίκιο ο…… Ψυχίατρος που σε λέει παρανοϊκό. Άλλα ακούς και άλλα μαρτυράς , αποδείχτηκε με αυτά που γράφεις .

τηλεθεατης είπε...

Θα θελα με την σειρα μου να γραψω τι ειδα εγω χθες βραδυ στο λαιβ(ασχετως διαφορων ειναι μεγαλη πρωτοπορια)συμβουλιο.

1ον.εναν δημαρχο δραματικο και σωστο στα οικονομικα που παρουσιασε.επιτελους ακουστηκε η αληθεια 70%του budjet του δημου ειναι η αραχωβα .τ ακους 3 ματι?

2ον.μια φοβερα λαθος επιλογη να ρωτησει τον ορκωτο λογιστη ο παντελως ασχετος με τετοια θεματα αντιδημαρχος διστομου που μπερδευτηκε κι οσο κι αν προσπαθησε να τον καλυψει ο προεδρος ηταν αργα

3)οτι οντως ενω ειχε μπει εκκαθαριστης ο πανουργιας εκανε πραξεις(ασχετως αποτελεσματος) που θεωρειται αντιδεοντολογικο

4)τον προκλητικο συμβουλο της αντικυρας κι απο τους μεγαλυτερους οφειλετες του δημου(κυρια γρανιτσιωτη μπορει να ναι συμβουλος σας?)την μια να δινει μαθηματα οικονομικων και την αλλη να αυτοπροδιδεται μονος του με την αξεχαστη φραση και να μην πληρωσουν σιγα τι θα παθουν(εξ ιδιων κρινοντας)

4)επιτελους συμβουλους της συμπολιτευσης να μιλανε

και τελος τον προεδρο να δινει μεν ρεσιταλ για τα χρεη στην αραχωβα και στον δικηγορο εκ λειβαδιας αλλα να δειχνει οτι η εχει κουραστει η εχει απογοητευθει μ ολα αυτα .απο ενα σημειο και μετα εκανε εμφανως αγγαρεια.οκ ειναι δυσκολο με ολα αυτα που ακουγονται εκει μεσα αλλα γι αυτο σε βγαλαμε προεδρε πρωτο για τα δυσκολα αλλιως θα βγαζαμε τον.....

Ανώνυμος είπε...

3 MATI OSO O KAIROS PERNAEI TOSO PIO POLY SE PONAEI.GIA PES MAS GIA TON BALAOYRA .PES MAS

Ανώνυμος είπε...

3ματι εισαι αρχηγος!!!!!!!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ :ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ BUDJET ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ).

ανταρσιας είπε...

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΤΠΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ;
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΑΡΝΑΚΙ Η ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΩΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ;
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΩΡΕΞΗ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;

αντικυραιος είπε...

για τις μετοχες και την λυση της αναπτυξιακης διστομου ο πανουργιας και οι κοντινοι του δεν θα πρεπει να αισθανονται και πολυ καλα απο χθες το βραδυ....και δεν εχουν δει ακομη τιποτα...παντως τριτοματι γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος...περιμενε και θα γελασουμε ολοι, εκτος απο εσενα-γιατι εισαι πολυ βιαστικος, τον πανουργια και την παρεα του

αραχωβιτης είπε...

τωρα για το γιαννελο τι να πουμε....λιαν επιεικως ασχετος, βιαστικος, αδιαβαστος-ως συνηθως! αν νομιζει οτι εχει να κανει με τους φουκαραδες της coca cola πλαναται πλανην οικτρα και αυτο θα το καταλαβει συντομααααα !......!.....!

Ανώνυμος είπε...

αν το 3 ματι δεν ειναι εργολαβος απο το διστομο που εχασε δουλιες,αν δεν ειναι ισως καποιος δημοσιογραφοςπου ελεγε οτι οι αραχωβιτες εχουν κομπλεξ κατωτεροτητος με το διστομο(χαχαχαχαχαχα)αν δεν ειναι ο υποδικος σμβουλος της παραλιας η ισως της πανω πλατειας η εστω ρε παιδι μου της πλατειας ξενια τοτε δεν εξηγειται αλλιως.εχει παιδικα τραυματα ειτε απο τον προεδρο ειτε τον δημαρχο.τσοπανε διαβασε τα σχολια του 3ματι και πες μου.ειναι κριτικη οπως ελεγες η λασπη απο βιολογικο καθαρισμο.ελπιζω στη δημοσιευση.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΤΕ(ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ)ΤΟ 3 ΜΑΤΙ.ΘΑ ΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΜΥΡΟΥΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε αραχωβιτη απο το διστομο.βρισε 1.58 εφιαλτη τον εβλεπες.θα σου περασει

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΥΝΕ ΚΑΙ ΑΔΕΝΕ ΣΤΗ ΔΕΤΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ?ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑ
ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΝΟΨΥΧΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ.ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΦΑΓΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΛΑΚΚΑ είπε...

ακαταλληλε στον βιολογικο της αραχοβας θα πας σε λιγο.ηλθαν τα μαντατα.αντε καμια βδομαδα ακομα.
δεν σε σωζει ουτε ο ψυχιατρος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ
ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΒΛΕΠΕΣ.....
ΒΑΛΕ ΡΕΒΒΑ

νομικος είπε...

Θελω να δωσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κυριο οικονομακη και τον κυριο γιαννελο που δεν λογαριασαν το πολιτικο κοστος και ειπαν την αληθεια για τους ξενοδοχους και καταστηματαρχες της αραχωβας που επι χρονια αποτελουν την οικονομικη πληγη του δημου

δεν θα δωσω ομως συγχαρητηρια σε σας κυριε δημαρχε,κυρια γρανιτσιωτη και κυριε γιαννελο που ανεχεστε καθε φορα 2 συμβουλους της αντιπολιτευσης και 2 αντιδημαρχους να εμφανιζονται ειδικοι σε ολα τα θεματα.το οτι υπηρξε σχολιο οτι δεν μιλανε οι συμβουλοι δεν σημαινει οτι πρεπει να αρχισουν να μιλανε για ολα και κυριως οταν δεν ξερουν.και επαναλαμβανω μια παλαιοτερη ερωτηση. ο νομος απαγορευει να ναι δημοτικοι συμβουλοι οφειλετες του δημου η υποδικοι σε κακουργηματικες πραξεις.κυρια γρανιτσιωτη θα τοποθετηθειτε η να δημοσιευσω τα χαρτια του εισαγγελεα

Ανώνυμος είπε...

για τους συμβουλους του πατσανταρα μιλας κυριε νομικε;
ονοματα δεν λες μονο χαρτια του εισαγγελεα για τους αλλους.τωρα να δεις τι θα κανει σε δυο μερες ο εισαγγελεας.γαργαρα και ανοχη τελος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΡΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΛΟΓΑΝΕ ΟΛΟΙ
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ¨
ΑΚΟΜΑ ΜΑΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

περιστερα είπε...

Αν θελετε να δειτε τα εγκληματα του καλλικρατη παρακολουθηστε το δημοτικο συμβουλιο.χωρια με τελειως διαφορετικη κουλτουρα. να σαι ο πατσανταρας ,να εχεις διοικησει την αεραμυνα της ελλαδας και ν απολογεισαι στον παστρα!!!να σαι ο γιαννελος να χεις mbaστα οικονομικα και να στη λεει ο υιος του μπαμπα βαλαουρα,να σαι η γρανιτσιωτη και να σου απαντα ο ..μπουρας,να σαι γιατρος και ν ακους υποχρεωτικα τον κοτσιδα πως τον λενε που πεταγεται συνεχεια.ενα αλλοπροσαλλο μεγαλο συμβουλιο.αντε να επιβαλλεις ταξη προεδρε οσο τσαμπουκας κι αν εισαι.και να χετε μετα ολοι μαζι το 3 ματι να σας βριζει.βρε παρατα τε τους στη μιζερια τους.καλα καναν οι πρωην και τα περνανε.κι εσεις που στε καθαροι τι καταλαβαινετε..

κουκουρα είπε...

περιστερα αραχωβας ειπες;
παλιο το κολπο δεν πιανει στα κατω χωρια.παρατατα που ειστε εσεις καθαροι...βρωμαει ο τοπος εκει πανω

ANTIKYRAS είπε...

ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜOΙΡΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΑΧYΡΙΩΝ ΑΧYΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΑΣΤΕΡ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ KOYNIOYNTAI ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΛΙΓΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΛΑ ΦΟΡΤΩΣΕΩΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.
ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙς ΕΙΝΑΙ 100% ΣΩΣΤΟ.
ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΤΟ 100% ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙς ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

τσοπανε ως ρεπορτερ ζητα σε παρακαλω απο τον δημο ποιος πολιτης(παραλιακα)χρωσταει τα πιο πολλα λεφτα στον δημο γιατι μετα θελω να ρωτησω εγω πως εκλεχθηκε συμβουλος αφου αυτο απαγορευεται ΡΗΤΑ απο τον νομο

Ανώνυμος είπε...

τα αστερια στη στολη και τα μαστερ ανωνυμε αποκτιωνται με κοπο ,ιδρωτα.δεν τα δινει ουτε ο λαμπρου,ουτε οι συνδικαλες.λαμογια του κρατους

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ.ΠΕΡΑΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΚΛΗΡΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΕΙ ΦΟΥΚΑΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΩ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΣΟΠΑΝΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΡΑΓΕ.ΝΑ ΓΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΕΛΟΙ,ΟΙ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΕΣ,ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ.ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ,.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ.ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

τσοπανε σε παρακολουθω απο την πρωτη μερα.ειδα λοιπον σ αυτο το μπλογκ πολυ αξιολογα ατομα να γραφουν.ανενταχτη διστομιτισσα.γιαννης απο διστομο,ελευθερος πολιτης,στειριωτης.ειδα επισης μονο 3 επωνυμους να εχουν τα κοτσια ν απαντανε.γιαννελος,αλμπανης,σπαρταλης.αλλοι ασκουσαν κριτικη σκληρη αλλοι επιχειρηματολογουσαν ,ο καθενας απο την σκοπια του και μπραβο τους,και μπραβο και σε σενα.μπορεις να μου πεις σχολια τυπου 3 ματι και καποιων τοπικιστων ενθεν και κειθεν γιατι τα δημοσιευεις.ειναι δυνατον να μην καταλαβαινεις ποσο κακο κανεις στην ενοτητα.θελει μυαλο για να καταλαβεις ποια συμφεροντα εκπροσωπουν.αν το κανεις για ακροαματικοτητ λυπαμαι τσοπανα αλλα που συντομα θα εχεις την τυχη του ντελαλη.δεν μας ενδιαφερει τι ποτηρι κραταγε η συμβουλος η που εκενε την γιορτη του ο προεδρος η πως μπηκε ο αλλος στο δημοσιο.μας ενδιαφερει να εχουμε δημοτικους αρχοντες καθαρους και τιμιους.εκει βαρατε αλυπητα.αλλα ολα τ αλλα απλα ξεφτιλιζουν τους θεσμους.το 3 ματι τσοπανε ειναι προφανες τι επιδιωκει.απομονωσε τον.ειναι φασιστας μπλε η πρασινος δεν εχει σημασια.

3o mati είπε...

Καλησπερα φιλε.......¨ γνωστε αγνωστε¨ .... μιας και είναι και επικαιρο.

Καθαρους και τιμιους Δημοτικους Αρχοντες σαφως και εχουμε αλλα κατα την διαχειριση χωρις κριτικη στο τελος υπαρχει περιπτωση και να μην εχουμε....
Τι τοπικιστικα συμφεροντα κλπ βλεπεις;
Οι παραπανω που λες εχουν γινει κατά καιρους ¨βορα¨ σχολιων και λασπης αλλα τοτε εκανες το κουνελι φιλε ανωνυμε.
Βλαπτει σοβαρα την υγεια των Αρχοντων η κριτικη;
Η ενοτητα χαλαει με το προγραμμα βοηθεια στο σπιτι που χανεται επειδη καποιοι δεν κανουν καλα την δουλεια τους και οι ανθρωποι είναι σε επισχεση εργασιας;
Η ενοτητα χανεται απο τις ατασθαλιες στην ¨αμαρτωλη...¨;
Οταν ο δημος είναι ο μοναδικος στην στερεα ελλαδα που δεν εχει στειλει χαρτια
ποιος ξεφτιλιζεται εσυ, εγω ,η η Μαριω από τον Κουκουρα;
Η ενοτητα χαλαει με τα τρια συμβουλια για ένα συνοδο για τα παιδια μας.
Θα περασει το πρωτο τριμηνο για να βρουν λυση και εσυ θα τους βλεπεις να παιζουν λαιβ με τον κοσμο και τα προβληματα του, και να τους λες ευγε;
Ποιος ξεφτιλιζει τους θεσμους οταν ακομα το Δημ.Συμβουλιο δεν γνωριζει ποιος δουλευει στο Δημο;
Η ενοτητα χαλαει με τα 400.000 ευρω παραστατικα στα κεραμιδια του παλιου Δημου Αραχοβης;
Παραπανω ανωνυμε μου θυμιζεις τους προβοκατορες με τις κουκουλες, που χτυπουσαν το ΠΑΜΕ.
Η ενοτητα χαλαει όταν από την μια πλευρα του Συμβουλιου δεν μιλαει κανενας και από την άλλη πλευρα - δεν το ειδες λαιβ- να τους λεει ‘’θες και συ να μιλησεις ;’’, αντι να τους λεει να μιλανε, ο ακαταλληλος του αφαιρει το λογο.
Ποιος ξεφτιλιζει του θεσμους όταν εργατες του Δημου κανουν δουλεια στον εργολαβο;
Τους θεσμους τους ξεφτιλιζουν αυτοι που τους υπηρετουν.
Τι είναι αυτος που αποφασιζει ,ανακοινωνει και τα γραφει στα μπλογκ, και μετα καλει το Συμβουλιο να τα ψηφισει;
Εγω δεν ειμαι ουτε μπλε ουτε πρασινος και πανω απο ολα δεν ειμαι φασιστας.
Η ενοτητα χαλαει από μας που λεμε την αποψη μας, η από αυτους που ψηφιζουμε και δεν εχουν αποψη;
Την ανεπαρκεια τους πρεπει να την σχολιαζουν οι πολιτες και όταν είναι σωστοι να τους χειροκροτουν.
Δωσε απαντησεις σε αυτά και ασε τα κολπακια σου με τους καλους και τους κακους δεν μασαμε φιλαρακο.
Εχουμε και αποψη και χιουμορ αλλα και προταση.
Η ενοτητα τελος φιλε … χτιζετε μεσα από την διαφανεια και την συμμετοχη ,από την κριτικη και τον διαλογο.
Το υφος και το ηθος των εκλεγμενων δενει την ενοτητα.
Και μιας και δεν βλεπω να μας απαντας ,η δικια μας απαντηση είναι μονο για σενα 100% δωρεαν προσφορα από 3ο mati και συνεργατες.

Ανώνυμος είπε...

κυριε γιαννελο..παρακολουθουμε τα συμβουλια σας..αυτο που με ενοχλει ειναι οτι φερεστε αποτομα προς τους υπολοιπους..εκτος απο τον μιχο,που φωναζει για την αντικυρα,[μπραβο του],ολοι οι αλλοι σερνονται απο πισω σας.πρωτη φορα ακουσαμε τον προεδρο του στειριου.ο αν/ρχος διστομου αδυναμος,ο αντ/ρχος στειριου ανυπαρκτος,ελεος..δωστε τους λιγο το λογο να εκφραζονται,να λενε τα προβληματα τους,δεν μπορειτε να τα λυνετε ολα εσεις..οσο για τον δημαρχο αναψε το κινητο του..προχωρηστε λιγο μπροστα οχι ολο οπισθεν..

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ανωνυμε ο προεδρος να παρει μια βεργα και να τους λεει μιληστε.ειμαστε σοβαροι πατριωτες.κοιταξτε συμπολιτευση κι αντιπολιτευση.5 ειναι αυτοι που μπορουν να μιλησουν.οι αλλοι εκτοξευουν στιγκερ που θα λεγε καιτο φαντομ.οσο για τον συνδικαλα οταν ειναι δυσκολο θεμα κανει την παπια.και τρεχει ο γιανελος να καλυψει τον δημαρχο και φθειρει τον εαυτο του απο εγωισμο να μη φανει ποσο λαθος εκανε που τον προτεινε.αυτη ειναι η πικρη αληθεια

Ανώνυμος είπε...

εγω βλεπω,κι εχω κουραστει,να τους ακουω,να λενε ολο για τον πανουργια.τοσο κολλημα,ουτε ο σαμαρας με τον παπανδρεου.παιδια αντιπολιτευση ειχατε την βαγγελιω οχι τον πανουργια..μας εχετε κουρασει τα ιδια,τα ιδια..αλλαξτε τη καραμελα..οσο για συνοδο,εμεις εδω στην αντικυρα τα παμε μονοι μας τα παιδια στο σχολειο.[αυτο αφορα τους στειριωτες].

Ανώνυμος είπε...

ποσα στενα απεχει το σχολειο σας στην αντικυρα απο τα σπιτια σας;αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα εμας τους στειριωτες,οχι τους αντικυραιους.τωρα περιμενουμε συνοδο..για να δουμε..ευτυχως το προτεινε ο προεδρος ο γιωργος,στο συμβουλιο..οσο για τον αντ/ρχο μας..αυτος εχει χασει επεισοδια..εκει συμφωνω μαζι σου εχει μεινει ακομα στον πανουργια..λεει..λεει..λεει..ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΕΚΟΛΑ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Εκ Στειρίου είπε...

Φίλη/ε εξ Αντικύρας.
Αφήστε εμάς να διαφεντεύουμε τα του οίκου μας.
(μην κάνετε σας παρακαλώ όμως ανόμοιες συγκρίσεις,άλλο μέσα στην Αντίκυρα,άλλο μέσα στο Στείρι όπως γινότανε μέχρι τώρα και τα πήγαιναν οι Στειριώτες γονείς στο σχολείο και άλλο ένα εξάχρονο παιδί με λεωφορείο να πηγαίνει στο Δίστομο χωρίς συνοδό.)
( όταν θα γίνει η καινούργια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και πείτε και εσείς τον δεσπότη Παναγιώτη τα λέμε αγαπητή Φίλη/ε εξ Αντικύρας.

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο ανων.8.13μ.μ.ο προεδρος[στειριου] προσπαθει,τουλαχιστον,κανει οτι μπορει.ο αντ/ρχος ενταξει,δεν περιμεναμε και σπουδαια πραγματα,δεν πεσαμε και απο τα συννεφα..οσο για αυτα που σχολιαζει,δεν φταιει αυτος,φταινε αυτοι που κανουν αναμεταδωση,και τον εκθετουν..

Ανώνυμος είπε...

παιδια αυτοι οταν θα κανουν τον απολλογισμο της χρονιας,δεν θα μετρησουν τα εργα τους [0000]θα μετρησουν τους τσακωμους τους...χαχαχαχαχα......

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΗΡΕΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ.Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤ/ΡΧΟΥ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΥ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ