Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Οδηγός ταξί πάτησε επίτηδες πελάτη του

                                                                                


Ένα απίστευτο συμβάν κατέγραψαν οι κάμερες σε κεντρικό δρόμο του Bristol στην Αγγλία όταν ένας ταξιτζής τραυμάτισε τον πελάτη του μετά από έναν λεκτικό διαπληκτισμό.
Ο πελάτης θεώρησε ότι ο οδηγός ταξί τον υπερχρέωσε καθώς είχε συμφωνήσει μαζί του να σταματήσει την κούρσα όταν το ταξίμετρο θα έφτανε στις 6 βρετανικές λίρες. Βλέποντας όμως πώς ο ταξιτζής τον αγνόησε, ο πελάτης αποφάσισε να βγει από το όχημα, να σταθεί μπροστά του και να βγάλει φωτογραφία τις πινακίδες, προκειμένου να προβεί σε καταγγελία.
Στη συνέχεια όμως, ο 47χρονος ταξιτζής απείλησε τον διαμαρτυρόμενο πώς, αν δεν έφευγε από μπροστά του θα τον πατούσε, κάτι που μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έκανε πραγματικότητα.
Ο νεαρός έπεσε λιπόθυμος και τραυματισμένος στο έδαφος, ενώ οι άνθρωποι που βρίσκονταν μαζί του έτρεξαν να τον βοηθήσουν.
Ο οδηγός ταξί καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση, κάτι που δημιούργησε αντιδράσεις για το κατά πόσο η ποινή είναι αυτή που του άξιζε, ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί για δύο χρόνια.


a
 http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: