Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Oi Παχουλές όλης της Ελλάδας κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Οργισμένες ευτραφείς κυρίες καταριούνται το ΣΔΟΕ

http://www.sabayagazine.com/wp-content/uploads/2011/09/Fat-woman-crying.jpg

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.........

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των Bodyline για χρέη προς το Δημόσιο!!Συνελήφθη σήμερα το πρωί από την Οικονομική Αστυνομία ο 72χρονος ιδιοκτήτης της αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος «Bodyline» κ. Λέων Λεβής που φέρεται να είχε οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 650.000 ευρώ.

Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή της Φιλοθέης, μετά από έγγραφο που έστειλε ο εισαγγελέας κ. Νίκος Αντωναράκος στην Οικονομική Αστυνομία. Το έγγραφο απεστάλη κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς της 4ης ΔΟΥ Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές του κ. Λεβή σχετίζονται με ΦΠΑ αλλά κι άλλες φορολογικές εκκρεμότητες. Είχε προχωρήσει σε έναν σχετικό διακανονισμό το 2009, όμως στη συνέχεια δεν είχε αποπληρώσει τις κανονισμένες δόσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει προ μερικών εβδομάδων να τακτοποιήσει και άλλη σημαντική οικονομική εκκρεμότητα με το ελληνικό δημόσιο. Η σύλληψη του κ. Λεβή είναι η τέταρτη τις τελευταίες ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ. Είχαν προηγηθεί αυτές του ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας κ. Παναγιώτη Πανούση, του ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων κ. Νίκου Πανταζόπουλου, ενώ ο ιδιοκτήτης εταιρείας πλαστικών κ. Γιώργος Πετζετάκις οδηγείται σήμερα στο Αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες ακολουθεί η σύλληψη και άλλων 12 επιχειρηματιών. 

 http://to-sisaki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: