Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Γιώργος Ανδρέου ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα με την Αράχωβα στο πλευρό του

Είχα δεσμευτεί να μην αναρτώ δελτία τύπου πολιτικών και βουλευτών εκτός αν αφορούν άμεσα τον δήμο μας. 
Σήμερα είναι μία από τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα φανώ ανακόλουθος σε απόφαση μου. Αυτό θα το κάνω για ένα και μόνο λόγο , την κάθοδό στην πολιτική  ενός συγχωριανού μου, του  Γ. Ανδρέου . 
Εχθές όταν ετοίμαζα αυτή την ανάρτηση κατά σύμπτωση έλαβα και e-mail Γ. Ανδρέου που εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν θα έπρεπε να τον έχω εντάξει στο"εμπάργκο" και ήταν όπως πάντα άψογα τεκμηριωμένοι.
Κάνω αυτή την εξαίρεση για τους παρακάτω λόγους.

Όσο και αν διαφωνώ μαζί του σε πολιτικά θέματα, είναι συγχωριανός μου, γείτονας και όπως και εγώ, λάτρης της καλής κουζίνας. Ένιωσα αρκετά άσχημα όταν δεν ανακοίνωσα την ομιλία του και θα έπρεπε να το είχα κάνει γιατί αφορούσε την είσοδο στην πολιτική κάποιου που για πρώτη φορά κατεβαίνει υποψήφιος. Δεν είχε την ευκαιρία να αναμιχθεί σε όλα αυτά τα οποία μας θυμώνουν και μας κάνουν να γυρίζουμε την πλάτη στους πολιτικούς. Δεν ευθύνεται,  "ακόμα", για χαμένα όνειρα, αθετημένες υποσχέσεις η την πολιτική μας κατάντια.
Φρέσκος , πρωτάκι, μπαίνει στην πολιτική μία άσχημη εποχή για την χώρα και το πολιτικό μας σύστημα.
Οι περισσότεροι που θα ζητήσουν την ψήφο μας είχαν στο παρελθόν την ευκαιρία να προβληθούν και να ακουστούν οι θέσεις τους, αυτός όχι.
Χωρίς να θεωρηθεί ότι στηρίζω τις θέσεις η το κόμμα του αποφάσισα ότι σαν συντοπίτης του  δεν έχω το δικαίωμα να του στερήσω την ευκαιρία να μας εκθέσει τις απόψεις του. Από αυτό εδώ το blog τουλάχιστον, θα δοθεί βήμα σε έναν συγχωριανό, γείτονα, ένα άνθρωπο που γνωρίζω "μια ζωή". Στο κάτω κάτω ένα blog της Αράχωβας δεν μπορεί να αγνοεί ένα ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ υποψήφιο βουλευτή. 


Σας βάζω παρακάτω το τελευταίο του Δελτίου τύπου
                                                                                   
                                                                             Λιβαδειά 20/3/2012
 
Ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους τίμησαν εμένα και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μου, στην πρώτη δημόσια  εμφάνισή  μου ως υποψήφιου Βουλευτή στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λιβαδειά την Πέμπτη 15/3/2012. Η εξαιρετικά μεγάλη για τις ειδικές περιστάσεις, ποσοτικά και ποιοτικά,  παρουσία  Σας, εκτός από την τιμή ,  με ενθαρρύνει  να συνεχίσω. Κυρίως όμως με δεσμεύει να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα οξυμένα σήμερα προβλήματα της Βοιωτίας και των Βοιωτών. Ευχαριστώ επίσης δημόσια και ειδικά τους εκλεκτούς φίλους μου, τον   Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη  και  τον  Ευρωβουλευτή κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, για την εξαιρετική τιμή που έκαναν σε μένα και τη Βοιωτία με την παρουσία, τις τοποθετήσεις και τα καλά τους λόγια στην εκδήλωση.
Γιώργος Δ. Ανδρέου


Οι φωτογραφίες είναι αναδημοσίευση απο το http://viotia.blogspot.com μιας και το πολιτικό γραφείο του κ. Ανδρέου δεν μας έστειλε ούτε μία.





10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου καταφερε ο ψηλος να βαλει σε μια φωτο πατσανταρα λεοντιο γιαννελο δεν παιζεται.θα βγει βουλευτης

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

γιατι ειναι πρωτακι ? τοσα χρονια στο δημο δεν εκενε πολιτικη? ασε ρε τσοπανε την τρελα

3o mati είπε...

Τσοπανε πολυ καλη κινηση. Εμπαργκο στις λανθασμενες πολιτικες και οχι στα προσωπα .Στα προσωπα που ειναι απεναντι μας με τις επιλογες τους, εχουμε ''ραμματα για την γουνα τους...''με το μεγαλο οπλο την ψηφο μας.
Ζουμε μια πρωτογνωρη εποχη για την Χωρα και το λαο μας. Δεν πρεπει να επιτρεψουμε τις λογικες εκτονωσεις με τραμπουκισμους μεταξυ γιαουρτιου και αυγου, μεταξυ του… τα καιμε ολα και τα σπαμε ολα. Αυτος ο δρομος μας παει σε αλλα πιο επικινδυνα μονοπατια...
Περισυλλογη και καταδικη μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες ειναι για μενα η πιο σωστη επιλογη.
Ειναι σωστο να εχει ο παραπανω συνδημοτης μας μια κατεξαιρεση απο τα τοπικα μας μπλογκ μεταχειριση γιατι αυτη την ωρα που μπαινει στην πολιτικη σιγουρα κατι θετικο θα προσφερει για τα χωρια μας ασχετα αν η εποχη δεν ειναι η καλλιτερη για κατι τετοιο.
Καλη επιτυχια στον προσωπικο του αγωνα .

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

Για δέστε τις φωτογραφίες κύριοι! Οι Ανεξάρτητοι του ΔΑΑ σε παράταξη. Για να σταματήσουν οι κοροϊδίες κάποτε!

σταυρος του νοτου είπε...

Ανεξαρτητοι συμβουλοι της Α.Ε.Π στην σειρα….!!!!
Βρε ποιον νομιζουν ότι δουλευουν
Για μακακες εχουν περασει τον κοσμο
Βρε καρα δεξιοι- αδεξιοι είναι με πρωτο και καλλιτερο τον τεως ……

Οι φωτο τα λενε όλα…

ανταρσιας είπε...

με τον ανασχηματισμο στον δημο μετα την παραιτηση του προεδρου μηπως εχει καταργηθει το γραφειο τυπου;
διαβλεπω ενημερωση με το σταγονομετρο και με αποκλεισμους.
αυτη η νεα αποφαση δεν θα σας βγει σε καλο κυριοι συνεργατες του δημαρχου.
αντι για δημο ανοιχτο επιλεξατε δημο σκοτεινο και ανταριασμενο.
να ειστε σιγουροι οτι κακο στον τοπο κανετε με τετοια...
και θα μας βρειτε ολους απεναντι αν δεν αλλαξετε γρηγορα μυαλα.

merlin είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_zaE6XnDbco

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΠ.ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.Ο ΨΗΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ.ΑΛΗΘΕΕΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ

μαθηματικός α είπε...

ψυχραιμία πατριώτεεεεεεες.γιατί φοβάστε.αφού λέτεότι δεν βγαίνει η ντόρα η μήπως βγαίνει και σας έχει ποιάσει ......!ομολογήστε την αλήθεια.φοβάστε μήπως βγεί πρώτο κόμμα στην αράχωβα.ωχ παναγιά κλάμα ο φούρναρης.αμ το πσοκοδιαλυμένο.να αυτές τις φωτό βλέπουν και έχουν εφιάλτες.2200 ψηφίζουν στην αράχωβα.σου λέει ψηλός και παρέα του 200 κι άλλους 200 τουλαχιστον γιανελος 400 βάλε λεόντιος και φίλοι100 =500---150 συνασπισμός.150 κκε,καμιά εκατοστή κουβέλης και 250 ολοι οι ακροδεξιοί πατριώτες τύπου καμένου,λαος,χρυσή αυγή .βαλε οικολόγοι λευκά 100=====1250...τι μένει.να αυτά σκέφτεται ο φούρναρης κι ο θωμάρας και ιδρώνουν.να χάσεις απο την ντόρα