Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή πρός το Αγνάντι της Ρούμελης

Ήθελα να σας γράψω πολύ περισσότερα αλλά σκέφτηκα ότι θα τα έχετε ήδη ακούσει απο άλλους και θα φανώ κοινότυπος και δεν το θέλω.
Αν πραγματικά θέλετε να τελειώσετε το Άγνάντι είναι δικαίωμά σας αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο αν έχετε χάσει το κέφι σας. Αν όχι  και απλώς κουραστήκατε, τότε μπορείτε να διαχειριστείτε το μπλόγκ σε μικρότερη κλίμακα και να συνεχίσετε να περνάτε καλά. Ίσως ακουστεί πεζό αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι αν σταματήσετε θα φτωχύνει η ιντερνετική κοινότητα της περιοχής μας. Η δημιουργία και διαχείριση ενός επιτυχημένου ερασιτεχνικού μπλόγκ μπορεί να γίνει μπούμεραγκ γιατί οι απαιτήσεις του, καθώς και των αναγνωστών του, μπορούν να  ξεπεράσουν την δυνατότητα μας να αφιερώσουμε άπειρο χρόνο και κόπο σε αυτό . Από ότι έχω δει μέχρι σήμερα εσείς δώσατε μεγάλη ποσότητα και από τα δύο χωρίς πρόβλημα.
Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.....

σχετικά με την μελλοντική σιωπή σας γιατί ξέρω πολύ καλά ότι άμα έχεις το μικρόβιο δεν το ξεφορτώνεσαι εύκολα. Κάτι νέο και καλό μυρίζομαι αλλά δεν ξέρω τι. Ο καιρός θα δείξει. Απ'έξω πάντως δεν νομίζω ότι θα είστε ποτέ.
Όπως έχω πει και πολλές φορές δημόσια εγώ κάνω απλώς το κέφι μου και έτσι με μεγάλη χαρά σας είχα δίπλα μου στην μπλογκόσφαιρα της περιοχής, χωρίς ποτέ να σας ανταγωνιστώ, ούτε καν με "ευγενή άμιλλα".
Για αυτό το λόγο ειλικρινά λυπάμαι για την απόφασή σας αυτή.
Θα ήθελα να σας τα πω όλα αυτά και σε προσωπική κουβέντα, αλλά η επιλογή μου για ανωνυμία με εμποδίζει. 

Ανωνυμία όχι γιατί έχω κάτι να κρύψω, η φοβάμαι κανέναν, το αντίθετο, και αν το μπλόγκ μου ήταν επώνυμο θα μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα. 
Ανωνυμία για να μπορώ να κριτικάρω φίλους που αγαπώ, αλλά χρειάζονται κριτική. Ανωνυμία για να μπορούν οι αναγνώστες μου να σχολιάζουν χωρίς να πέφτουν τα τηλέφωνα σε εμένα για να κόβω τα ανεπιθύμητα σε "κάποιου"ς. Ανωνυμία για να προστατεύσω την οικογένειά μου από τους αλήτες/σες που την έχουν απειλήσει,( αν και δεν την γνωρίζουν ευτυχώς),  σε μηνύματά τους και με σκοπό να με τρομάξουν - σωπάσουν.

Και μην ξεχνάτε .
Όταν μία πόρτα κλείνει μια άλλη ανοίγει.

 Αλλά συχνά κοιτάμε τόσο πολύ και με τόση νοσταλγία τη κλειστή πόρτα,που δε βλέπουμε αυτή που έχει ανοιχτεί για μας.

Φιλικά
Ο Τσοπάνος της Αράχωβας

66 σχόλια:

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΣΕ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ !!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... ΛΔ

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΣΦΡΗΣΗ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ... ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΠΑΝΕ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ... ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΛΙΑΣ. ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ, ΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ. ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Η ΛΑΛΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ BLOG ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΗΚΑ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠ' ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ. ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ... ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Και τί το κακό βρίσκεις σε αυτό?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ? ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΝΟΜΙΖΩ

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΧΑΙΡΕΤΕ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ,ΗΘΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: Η ΛΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΑΡΑΧΩΒΑ" ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 7 ΙΚΑΚΟΤΑΤΟΥΣ ΔΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ,Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΣ. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ....ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ .-

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες βρε Αγνάντι, εσύ είσαι επώνυμος;

Μας κουνάς το δάκτυλο και μας κάνεις και υποδείξεις από πάνω,κοίτα στην γωνία φθάνω.... μια και μας αγναντεύεις από τα υπόγεια.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου επώνυμε μου εσύ,με τα επώνυμά σου σχόλια,απόψεις και προτάσεις

Ρε δεν πάμε καλά....έχουμε σαλτάρει όλοι.

Πότε πήγες σε γιατρό,απλώς ρωτάω,δεν υπαινίσσομαι τίποτα .... Άντε βρε μασκοφόρε, Καλή σου μέρα,σωτήρα μας και ίνδαλμά μας -

τς αγια σοφιας είπε...

ντροπη βρε.σημερα γιορταζει η δημαρχια.καντε κρατει λιγο

Η λαλιά της Ρούμελης είπε...

Καλημέρα αγαπητοί σχολιαστές και αγαπητέ τσοπάνε!

Γράφω αυτό το σχόλιο για να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Το Αγνάντι Ρούμελης, πράγματι ήταν ανώνυμο blog. Όπως πολύ σωστά όμως γράφει παραπάνω, η Λαλιά της Ρούμελης έχει ονοματεπώνυμο: Νίκος Καραμάνος. Ποιος είμαι εγώ; Ο τελευταίος από τους διαχειριστές στο Αγνάντι Ρούμελης, ο οποίος ξεκίνησα τη συνεργασία μου με το Αγνάντι στις 5 Αυγούστου 2012.

Επειδή ακριβώς πρόκειται για επώνυμο blog, αρκετοί δήμοι, φορείς και σύλλογοι της Ρούμελης είδαν θετικά αυτή την προσπάθεια.

Γιατί επέλεξα να τους δηλώσω το όνομά μου; Επειδή θέλω να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για blog έχει σκοπό να μαζέψει κλικ από τυχόν διαμάχες ανώνυμων σχολιαστών, όπως συνέβαινε και στο Αγνάντι. Γι' αυτό και δε δέχομαι ανώνυμα σχόλια στη λαλιά της Ρούμελης. Ευχαρίστως να σχολιάσει όποιος θέλει, αλλά ας γράψει το όνομά του. Θα έχουμε λιγότερα κλικ, αλλά πιο σωστή ενημέρωση. Δε θα ξεφεύγει ο έλεγχος...

Θυμάμαι περιστατικό με άρθρο με πηγή τη Διαύγεια του Υπουργείου Εσωτερικών που έγραψα σχετικά με αύξηση μισθού υπαλλήλων του Δήμου Διστόμου Αντίκυρας Αράχωβας και κάποιοι σχολιαστές πειράχτηκαν γιατί να πάρουν αύξηση τα συγκεκριμένα άτομα, που εκ του νόμου πήραν αύξηση! Όχι επειδή ήταν κολλητοί του δημάρχου όπως κακώς ερμήνευσαν αυτοί που ήθελαν να προκαλέσουν θέμα... Το άρθρο ήταν σαφές. Όμως κάποιοι ήθελαν να προκαλέσουν θέμα, αυτό άρεσε στο Αγνάντι, επειδή μάζευε κλικ αυξάνοντας έτσι από ανύπαρκτο θέμα τον αριθμό των επισκεπτών του και η είδηση εκτοξεύτηκε στην πρώτη σε επισκέψεις της εβδομάδας, ενώ ήταν μέσα στην πεντάδα για το μήνα... Αποτέλεσμα αυτής της άσχημης τακτικής ήταν να λάβει απόφαση ο εν λόγω δήμος περί μη αποστολής δελτίων τύπου σε οποιοδήποτε blog, άσχετα αν η πηγή ήταν από τη Διαύγεια του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά το Αγνάντι είχε μια ιδιαίτερη εμμονή με την Αράχωβα και όποτε ανέβαινε δημοσίευση σχετικά με την Αράχωβα, αμέσως εκτοξευόταν στα ύψη.

Εμένα με ενδιαφέρει κατ' αρχήν να είναι σωστές οι ειδήσεις που ανεβαίνουν στη λαλιά και να μη χάνεται ο έλεγχος, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν όχι μόνο με το Αγνάντι, αλλά με την πλειοψηφία των blogs. Έπρεπε όμως να έχει ένα καλαίσθητο όνομα το blog με τις ειδήσεις από και για τη Ρούμελη.

Θα ανεβαίνουν ειδήσεις από όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ρούμελης, ανάλογα με το ρυθμό που θα μας έρχονται οι πληροφορίες. Ασφαλώς και θα ανεβαίνουν από την Αράχωβα, την οποία επισκέπτομαι συχνά με την παρέα μου για βόλτα ή για ψώνια λόγω της διαμονής μου στη Φωκίδα.

Σπούδασα τη δημοσιογραφία και εφαρμόζω τους κανόνες που έμαθα στη σχολή. Γι' αυτό και ζήτησα άδεια αναδημοσίευσης από κάποια blogs -μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Τσοπάνος- και δεν έκανα ένα απλό copy-paste με ένα link όπως κάνουν οι περισσότεροι διαχειριστές blogs.

Εύχομαι σε όλους καλημέρα και ζητώ συγνώμη από τον αγαπητό Τσοπάνο για το μέγεθος του χώρου που του έπιασα με αυτό το σχόλιο... Θεωρώ όμως ότι έπρεπε να το κάνω, για να μη γίνεται σύγχυση.

Φιλικά,
Νίκος Καραμάνος για τη λαλιά της Ρούμελης

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση του δήμου να μην στέλνει τίποτα στα τοπικά μέσα έχει παρθεί πολύ καιρό πριν από την δημοσίευση στην οποία αναφέρεσαι. Όπως και οι λόγοι αυτής της απόφασης δεν έχουν καμιά σχέση με την δημοσίευση σου η άλλες παρόμοιες.

καρακουτας είπε...

κύριε καραμάνο ασχολήσου με τη λαλιά σου κι άσε να ξέρουμε εμείς πότε πάρθηκε κι απο ποιά η απόφαση να κοπούν τα μπλόγκ.στο περιβόητο email της κυρίας σοφίας πατσαντάρα τα blogs χαρακτηριζόντουσαν ελεγχόμενα απο τον τέως πρόεδρο και μόλις αυτός παραιτήθηκε την άλλη μέρα ΄κοπηκαν.αυτόκλητους δικηγόρους δεν χρειάζεται η δημοτική αρχή.τα χει κάνει τόσο μπάχαλο που ούτε εσύ δεν την σώζεις

Η λαλιά της Ρούμελης είπε...

Κε Καρακούτα αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο συμβάν. Αν συνέβη ανάλογο περιστατικό και στο παρελθόν δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, αφού από τις 5 Αυγούστου και μετά ξεκίνησε η συνεργασία μου με το Αγνάντι.

Ασφαλώς και δεν ενεργώ σαν αυτόκλητος δικηγόρος, αλλά ενεργώ σαν συντάκτης, σύμφωνα με τα δελτία τύπου που λαμβάνω από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, στις οποίες στέλνουν όλοι οι δήμοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ανάμεσά τους είναι και ο δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.

Αυτό σημαίνει ότι και να μην έρθουν στο email μου δελτία τύπου απευθείας από έναν δήμο, θα έρθουν από άλλες υπηρεσίες, έστω με κάποια καθυστέρηση λίγων ημερών. Δε με ενδιαφέρει να σώσω κάποιον αφού δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Καλώς ή κακώς, θα γράφω και για τον συγκεκριμένο δήμο και καλές και άσχημες ειδήσεις. Γράφω άσχημες επειδή έχω ήδη έτοιμη μία είδηση που αν την ανεβάσω, γνωρίζω ότι θα προκαλέσω θετικά για τον κόσμο σχόλια και αρνητικά για το δήμο. Κάποια στιγμή θα την ανεβάσω. Το πότε είναι δικό μου θέμα.

Αυτό που θέλω είναι να παρέχω σωστή ενημέρωση για όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Ρούμελης γίνεται. Οι αιρετοί του κάθε δήμου κρίνονται για τις αποφάσεις τους και στις εκλογές οι ψηφοφόροι, αν θέλουν και ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό του τόπου τους, μπορούν να τους καταδικάσουν.

και σύ τέκνον βρούτε είπε...

ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι συζητούσαν χθές βράδυ ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση με τον δήμαρχο και με την αδελφή του,κι ότι έχουμε γίνει ρόμπα.στο τραπέζι έπεσε η ιδέα να πείσουν τον τέως να γυρίσει αλλά η λογική της παρέας είπε ότι θα μας φτύσει πατόκορφα έτσι όπως τον πουλήσαμε.ποιοί άραγε΄΄΄΄΄΄΄΄και σύ τέκνον βρούτε

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

Αν δεν παρουν τις προτασεις του κυριου Γιαννελου (τεως Προεδρου Δ.Σ ) για την λειτουργια της Δημοτικης Αρχης και ειδικα για τις επιχειρησεις του Δημου (βλεπε ..αμαρτωλη) ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, δεν τους σωζει τιποτα.
Αρκετα πια....δεν σεβαστηκαν την ανοχη μας , ο κυριος Δημαρχος και ειδικα οι συνεργατες του …(εκτος οικογενειας).
Το ποτηρι ξεχειλισε με την τοποθετησει του ανασφαλιστου και παντος καιρου "υπαλληλου"...ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α
Η εξωθεσμικη λειτουργια, και η συνεχιζομενη υποβαθμιση του Δημοτικου Συμβουλιου
Εχουν κανει την ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ από ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ, σπιτι της οικογενειας του Δημαρχου…και ο φιλος του φιλου ,η αδελφη της αδελφης…αντε και της κουμπαρας…

Υ.Γ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ….

δις είπε...

Αγαπητε ποιες προτασεις να παρουν.δεν υπαρχει δημαρχος.Διοικει η κυρια με τον υπασπιστη της,αφηνουν τον δημαρχο για τις παρελασεις,οι αντιδημαρχοι παιρνουν το μισθο τους και το βουλωνουν,ο προεδρος τρωει τα πατατακια του και αυτοι που ναι στα τοπικα ειδικα διστομο τσιμπανε κανα φραγκακι για καμια δουλιτσα.που ειναι οι επαναστατες της ΑΕΠ.οι ιδεολογοι.μονο ο τεως σκουζει αλλα κι αυτος δεν τον βλεπω να θελει να ασχοληθει.δεν υπαρχει δημαρχια στο διστομ.η δημαρχια ειναι στο γνωστο ξενοδοχειο των εργολαβων συγγενων στην αντικυρα,εκει οπου χρονια τωρα εχουν γινει οι μεγαλυτερες συνομωσιες κατα του διστομου

AFTER 20 MONTHS είπε...

ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΤΗΕ NEXT MAYOR IS STATHIS.VIS MAYOR ARACHOVA THOMAS.DISTOMO GIOTA.STEIRI.GIOYLA .ANTIKIRA.GEORGE.PRESIDENT.JHON.

georgiou speaking είπε...

georgiou speaking.μην σας παραμυθιαζουνε.ολοι θελουνε τον τεως για επομενο δημαρχο.ο πατσανταρας εχει βαρεθει.δεν μπορει να τα βγαλει περα.εχει το οικογενειακο του θεμα που το καταλαβαινει αλλα δεν μπορει να να .αντιδρασει.με ανακουφιση οπως ελεγε στενοτατος φιλος του θα εβλεπε πιθανη υποψηφιοτητα του σαν βουλευτης στις επομενες εκλογες και μια πιθανη υποστηριξη απο τον σταθη θα την ηθελε πολυ.οι αραχωβιτες ετσι κι αλλιως τον πανε τον τεως με τα καλα του και τα κακα του.οποιον και να ρωτησεις θα σου πει μπορει ν αρπαζεται ευκολα να... να.. αλλα ειναι καθαρος και ανιδιοτελης.οποτε δυο τα κρατουμενα.οι διστομιτες και ειδικα η πανω πλατεια εσχατως τον πανε τον σταθη φουλαριστα γιατι του αναγνωριζουνε οτι δεν κωλωνει ασε που κι ο σταθης οπου βρεθει λεει οτι οι διστομιτες εχουν μπεσα και οτι λενε το τηρουν .τρια τα κρατουμενα.στο στειρι τον εχουν ως μοναδικο που παει εκει και δεν ξεχνανε οτι αυτος δεν αρρωστησε ξαφνικα!!!!!!!!!!!!!τοτε με το προβλημα του σχολειου.τεσσερα τα κρατουμενα.παραλια κι αντικυρα εχει δικους του ο σταθης.δεν .εχει κανεναν αναγκη.οποτε ιδου!!μονο κατι αγκαθακια υπαρχουν.ενα τετοιο σεναριο μοιαζει εφιαλτικο για τον συνδικαλα που ξερει οτι ειναι ξοφλημενος μετα γιατι ο τεως ουτε να τον δει δεν θελει.επισης καποιοι φρεσκιοι συριζαιοι τυπου βαγγελιω εχουν ονειρα ακομη για δημαρχια συριζα και τετοια.αλλα αυτους αν θελετε την αποψη μου ο τεως τους εχει για πρωινο.ακουστε με λοιπον.εκει θα πανε τα πραγματα.το μονο που μπορει να τα ανακοψει ειναι να μην θελει ο ιδιος.παντως κολλητος του λεει οτι παλια οταν του λεγες κατι τετοιο εφτυνε το κορφο του.τωρα απλα δεν μιλαει.αρα!!!!!! αν γινουν ολα αυτα για ενα ναστε σιγουροι.απο τους 16 της συμπολιτευσης2-3 θα ναι υποψηφιοι.georgiou speaking ,μην ξεχνατε 2 χρονια πριν ειχα πει οτι πατσανταρας δημαρχος και με κοροιδευατε ολοι.καλο μεσημερι απο την παλιοπαναγια.κερναω κοντοσουβλι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ! ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΦΑΑΑΑΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΗ.ΩΡΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ

ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ..και οχι μονο. είπε...

Προεδρε αυριο που ειναι η γιορτη σου που θα στειλουμε τα λουλουδια; Kι αν ειναι κοντα που θα πιουμε τα ποτα μας;(και μακρια να εισαι θα ειμαστε εκει)!!!

11880 είπε...

19 Σεπτεμ 2012 2:32 μ.μ.

Φτιάξε και ένα εικονοστάσι να κάνουμε τον σταυρό μας για αυτόν τον @χρηστο,μην μας πάθει τίποτα και χαθούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΑΑΑΑΡΑ. ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ. ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

φιλε γεωργιου συμφωνω σε ολα.μονο εκει στη μαυρη λιστα παρεα με τον συνδικαλα βαλε και τη λενιω και τ αλλα αριστερα απολιθωματα τυπου στεργιοχαρη ξερω τι σου λεω.την προδοσιαν πολλι εσυγχωρεσαν τους προδοτες κανεναν.και την κυρια προεδρου κι αυτην.εχει δικιο η διπλανη μου

ΘΚ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ-ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ.ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

Ανώνυμος είπε...

georgiou speaking

Μας φορτώσατε μια φορά τον Πατσανταρα και καήκε η γούνα μας ,θέλετε να μας ξαναφορτώσετε πάλι Αραχωβίτη ; Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ....
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!

ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ και οχι μονο... είπε...

Προεδρε χρονια πολλα, πολυχρονος!

gd είπε...

Φιλε Σταθη Γιαννελο
Χρονια Πολλα !!!!!!

GATE7 DISTOMO είπε...

ΣΥΝΓΑΥΡΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!

g είπε...

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!

ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΝΙΩΣΤΕΡΓΙΟΧΑΡΗΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ-ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Σ....)ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ-ΟΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: ΒΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ-ΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ....... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ...... ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗ ΧΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΕΙΕΣ ΒΑΘΗΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ....

G είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

Ο ΚΑΒΟΔΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ!!! είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΖΙΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΘΩ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!!! ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ!!! ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ...

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

ιωαννα είπε...

συνδικαστεργιοχαρη εγω δεν εκρυψα ποια ειμαι ποτε.εσυ κρυβεσαι.τωρα αν ο τεως φοβαται κατι φαντασματα του παρελθοντος σαν εσενα τοτε ουτε αυτος κανει για δημαρχος.αντε φτιαξε κανα συλλογο να αναλαβεις προεδρος,μονο κοιτα να βελτιωσεις την ορθογραφια σου λιγακι γιατι το βαθυστοχαστες το σκοτωσες.αγραμματε.επ ευκαιρια προεδρε χρονια πολλα και δημιουργικα.κοιτα το τελυταιο ονομα και βαλε μυαλο ποιους εμπιστευεσαι

ΕΓΩ είπε...

ιωαννα μου η γιαννουλα μου η πως αλλιως σε λενε επειδη ξερω απο πρωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χερι την εκτιμηση που χει ο σταθαρας στα τρια ατομα αυτα μηπως λεω μηπως σε βαλε η αφεντικινα σου να σπειρεις κοινα δαιμονια.για να μην μπαινεις στο κοπο λοιπον σου λεω οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω.την ιδεα της ΑΕΠ δεν την προδωσε ουτε η λενε ουτε ο χαρης ουτε ο στεργιος ουτε ο σταθης βεβαιως.ΕΣΕΙΣ την προδωσατε κι εσεις θα φυγετε.βεβαια αν εμενες αραχωβα θα ξερες οτι αυτους που υπονοεις μ αυτους μιλαει ο σταθης.αλλα επειδη μενεις στη παραλια και εισαι και αεργη φτυαρισε την λασπη σου

Ανώνυμος είπε...

προεδρε χρονια πολλα κ' ευτιχισμενα. αυριο στις 8 θα μαστε ολοι στον πανο στον ζεμενο για το κερασμα που επιμενεις να κανεις. τους ενημερωσα ολους. και παλι χρονια πολλα

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

Για να κανουμε λιγο χιουμορ εχω συνηθισει να τ ακουω σ αυτες τις στηλες και οι ευχες σας ηταν μια ευχαριστη εκπληξη για μενα.Απο βαθους καρδιας ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας,φιλους κι αντιπαλους,σε σας που ευχηθηκατε αλλα και σε ολους τους συνδημοτες μας.Επαγγελματικοι λογοι με υποχρεωνουν να βρισκομαι εκτος αλλα το κερασμα το χρωσταω.ΥΓΕΙΑ να εχουμε ολοι κι ολα τα αλλα θα τα βρουμε.Χρονια πολλα και σε οσους-ες γιορταζουν.

Αλμπάνης Χάρης είπε...

Αγαπητή ΙΩΑΝΝΑ........
1) Φαίνεται ότι με στοχεύεις και δεν γνωρίζω γιατί μου επιτίθεσαι και με χαρακτηρίζεις στα σχόλιά σου με όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα.....
2)Επίσης δεν γνωρίζω ποια είσαι και ας γράφεις ότι δεν κρύβεσαι. Θα βοήθαγε πάρα πολύ αν ήθελες να γράψεις και το επίθετό σου, ώστε πραγματικά να γνωρίζω με ποια μιλάω..
3)Θα μου ήταν πολύ εύκολο, αν είχα το email σου, να σου στείλω το επίσημα δημοσιευμένο κείμενο μου, με τις θέσεις μου, την άποψή μου και την γνώμη μου για την Δημοτική μας αρχή......
4)Δεν έφτιαξα ποτέ κανένα σύλλογο. Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, είναι από τότε που υπάρχουν παιδιά και γονείς......
5)Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι έχω αυτόματο ορθογραφικό διορθωτή, γιατί πραγματικά κάνω κάποια ορθογραφικά λάθη και με αυτό το τρόπο έχω το κεφάλι μου ήσυχο.....
6)Τέλος αφού εσύ με ξέρεις και εγώ όχι, θα έπρεπε να ξέρεις ότι έχω το θλιβερό προσόν σε ότι γράφω, να γράφω και το όνομά μου......
Το email μου για οποιαδήποτε πληροφορία, σε περίπτωση που δεν θέλεις να γράψεις ή να ρωτήσεις
κάτι δημόσια είναι: xalbanis64@yahoo.gr ......

Υ.Γ : Σε περίπτωση που σου αρέσει μόνο το κουτσομπολιό μην λάβεις καθόλου υπόψη σου το παραπάνω κείμενο....

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

Ανώνυμος είπε...

προεδρε κοιτα τι σου γραφουν στσ σαλωνα: http://www.amfissapress.gr/epikairotita/7-2009-10-13-09-45-40/7673-2012-09-21-08-38-10

Ανώνυμος είπε...

τεως for ever απ'εδω και περα..... αντε και καλα κρασα σταθακο...

Ανώνυμος είπε...

1.18 αυτό το αποφασίζει ο λαός όχι η σοφία ούτε ο νικόλακης ούτε η εφούλα ούτε ο χοντρογιαννάκης.αυτό τώρα θα το κόψει ο τσοπάνος αλλα το σταθάκο το βάζει και μιλ.άει για επίπεδο μετά.PRESIDENT FOR EVER

ποιημα για χρονια πολλα είπε...

προεδρε τον παρνασσο
τον εκανες ομαδαρα

μα η ΑΕΠ σου σταθη μου
τα εκανε μανταρα

προπερσι τετοιονα καιρο
προτεινες πατσανταρα

για φαντομ φεραρι λεγατε
και αλλοι για αρμαδα

και εμεις σταθη σε ψηφισαμε
σου δωσαμε πρωτεια

κι αντι για ελπιδα απο ψηλα
μας βγηκε η σοφια

μολις αρχισαν τα δυσκολα ολοι
εκοψαν περα

σφουγγοκολαριοι του δημαρχου
την νυχτα και τη μερα

στα λεγαμε σταθαρα μου
μην τους προτιμησεις

θαλθει μια μερα των μερων
θα θες να τους εφτυσεις

παρ ολα οσα εγραψα
εμεις σε αγαπουμε

χρονια πολλα σου ευχομαι
δημαρχο να σε δουμε

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είπε...

Η δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία της «ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ» στο κτίριο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου στην Αράχωβα, ημέρα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 και από ώρα 11:00 π.μ. μέχρι 12:00 μ.μ. ενώπιον Επιτροπής αποτελούμενης από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κο Αγγελέτο Παναγιώτη και την κα Παπαδούλη Ηλιάνα Ειδική Συνεργάτης του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

στειριωτης είπε...

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ

Ανώνυμος είπε...

8:33, κλαψε καλυτερα στα σιγουρα για την καταντια τη δικη σου και την κακομοιρια των κολητων σου.........

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ είπε...

και ποιός είναι ο ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ που κρίνει τον κάθε δημότη ή υπάλληλο του δήμου? ρε ούστ κομπλεξικέ-ανώτερε,ούστ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΩΣ.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είπε...

προς ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ.αυτος που μπορει να κρινει ειναι ενας που δεν μπορει να καταλαβει πως ο λυκειαρχης ενος σχολειου παιρνει 1200 ευρω,ο μητσαρας ο καπακας που ξεβρωμιζει ολη την αραχωβα και τα 2 φερεφωνα-υπαλληλοι της κυριας παιρνουν 2500, και 1500 ευρω.αν ειναι ψεμματα θα ζητησω συγγνωμη.και χωρις πτυχιο πανεπιστημιου.επειδη αν ρωτησω τον δημαρχο ξερω οτι δεν θα παρω απαντηση προεδρε μπορεις να το φερεις στο δημοτικο συμβουλιο.ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ρε παιδια

πρόεδρος είπε...

Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου.

Ανώνυμος είπε...

τσοπανε ρωτησα τον σταθη αν ειναι δικη του η απαντηση και δηλωσε πληρη αγνοια.μηπως να προσεχες λιγο τα προβοκατορικα.ενας φιλος

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Φυσικά και δεν είναι απο τον Στάθη όπως λες και εσύ. Αυτό το καταλάβαμε όλοι. Εκείνος πάντα βάζει το όνομά του όταν γράφει. Επειδή κάποιος ίσως και με μια δόση χιούμορ υπογράφει πρόεδρος δεν πάει να πεί ότι είναι από τον κ. Γιαννέλο.

πρόεδρος είπε...

Ο σχολιαστής της 24ης Σεπτεμβρίου (3:51) απευθύνθηκε στον πρόεδρο, σε κάποιον πρόεδρο, χωρίς να αναφέρει το όνομά του. Εγώ είμαι πρόεδρος σε σύλλογο χωριού. Θεώρησα σωστό να απαντήσω, αφού απευθύνθηκε γενικώς και αορίστως σε κάποιον πρόεδρο!

Γι' αυτό αγαπητές και αγαπητοί σχολιαστές, καλύτερα θα ήταν να είστε πιο συγκεκριμένοι όταν απευθύνεστε σε κάποιον πρόεδρο. Το έγραψα χιουμοριστικά, όχι για να θίξω κάποιον συγκεκριμένο ή τον πρόεδρό σας, που όπως ξέρω είναι τέως πρόεδρος και όχι νυν, άρα δεν είναι πρόεδρος και κακώς τον αποκαλείτε πρόεδρο. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολλά (θετικά και αρνητικά) γι' αυτόν, αλλά καλό θα είναι να βάλετε λίγο χιούμορ στη ζωή σας!

Νυν πρόεδρος συλλόγου

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνε μην ορκίζεσαι οτι ο τεως βάζει πάντα το όνομά του οταν γράφει. Σε πιστέψαμε,το εμπεδώσαμε,εγγύηση,είναι λίρα Αγγλίας.
Τελεία και παύλα.

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η αυτόκλητη παρέμβαση του ''προέδρου'' (του νυν προέδρου συλλόγου εννοώ), ήταν από τα εξυπνότερα σχόλια (μακράν) που έχουν δημοσιευθεί και με υψηλή αίσθηση λεπτού χιούμορ, που τόσο μας λείπει.
Και μάλιστα έρχεται σε κατάλληλη στιγμή, καθώς επικρατούν εναλλάξ είτε το πολύ λιβάνισμα, είτε οι βαριές εκφράσεις της ντοπιολαλιάς μας.
Ελπίζω, κύριε ''πρόεδρε'', και τα μέλη του συλλόγου σας να έχουν ανάλογη αίσθηση του χιούμορ, αλλιώς προβλέπω ότι θα σας μαυρίσουν προσεχώς και συντόμως. Τότε θα γίνετε κι εσείς τέως...
Πάντως το σχόλιό σας μου έδωσε μια ιδέα. Οψόμεθα!

ΥΓ: Εγώ, εννοείται ότι δεν θα μπορούσα να απαντήσω,καθώς δεν έχω θητεύσει ποτέ ως πρόεδρος. Ανήκω σε μια μειονοτική ομάδα...

πρόεδρος είπε...

Αξιότιμε κε Λουκά,

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και το γεγονός ότι χαρακτηρίζετε το σχόλιό μου ως ένα από τα εξυπνότερα που δημοσιεύθηκαν. Θέλω να ξέρετε ότι είμαι πρόεδρος σε ένα σύλλογο που αναβιώσαμε κάποιοι νέοι άνθρωποι και μαζί μας ήρθαν και πολλοί μεγαλύτεροι σε ηλικία. Ασφαλώς και δεν είναι στόχος μου η μόνιμη παραμονή στην "προεδρία", όμως όλα τα μέλη του συλλόγου μας, διακρίνονται για το χιούμορ τους. Επίσης, καθαρά για επαγγελματικούς λόγους, στο τέλος της θητείας μου θα αποχωρήσω, για να γίνω και εγώ τέως. Δε θα σας πω πού είμαι πρόεδρος, επειδή διακρίνω μια οργισμένη εμπάθεια σε κάποιους από τους σχολιαστές, που ενδεχομένως λειτουργήσει αρνητικά, αφού φαίνεται ότι αντί για χιούμορ, προτιμούν να εκφράζονται πολύ επιθετικά σε σχολιαστές και μη. Ίσως μέσω της ανωνυμίας τους, βγάζουν το άχτι τους, αφού δεν τολμούν να επιτεθούν σε αυτούς που κατηγορούν όταν τους έχουν μπροστά τους.

Διάβασα όλα τα σχόλια από την αρχή και είδα ότι ένα μικρό και ασήμαντο θεματάκι, λίγο έλειψε να γίνει... διπλωματικό επεισόδιο!!! Γι' αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω στη συζήτηση ως πρόεδρος, μπας και καταφέρω να ρίξω λίγο τους τόνους και να σας επαναφέρω στην πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι αγαπητοί σχολιαστές, να βάλετε λίγο χιούμορ στη ζωή σας και να σταματήσετε τα πισώπλατα μαχαιρώματα μέσω των blogs. Ό,τι έχετε να πείτε με όσους διαφωνείτε, να το πείτε μπροστά τους. Θα δείτε ότι έτσι θα είναι καλύτερος ο διάλογος και θα μείνουν ικανοποιημένες όλες οι πλευρές.

Όσο τώρα για τον τέως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, το μόνο που έχω να πω είναι ότι καλά θα κάνει να ανοίξει το γραφείο του στον κόσμο, να συζητά με όλους, ανεξάρτητα από τις κομματικές τους τοποθετήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να γίνει κατ' αρχήν αγαπητός και κατόπιν πετυχημένος πρόεδρος, δήμαρχος ή και βουλευτής. Για το γεγονός ότι ξέφυγε η κουβέντα από τον έλεγχο και έφθασαν τα 50+ σχόλια, πιστεύω ότι φέρει ένα έστω μικρό μερίδιο ευθύνης και ο εν λόγω πρόεδρος, άσχετα αν αυτό το μερίδιο είναι μικρότερο από το μέγεθος του μικρού μας δαχτύλου...

Αναγκάστηκα να γράψω όλα αυτά επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω και να ακούω την υποκρισία ορισμένων αιρετών (προσοχή, ανήκω σε άλλο δήμο από τον δικό σας), γι' αυτό και θα πρέπει αγαπητοί αιρετοί να δείτε την αλήθεια κατάματα και να γίνετε φίλοι με τον κόσμο. Δεν υπάρχουν κομματικά ή προσωπικά συμφέροντα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μόνο έτσι θα πετύχετε και μέσω αυτής της επιτυχίας θα αναδειχθείτε, και εσείς και ο τόπος σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Νυν πρόεδρος (και επί σειρά κάποιων ετών image marketing advisor σε διεθνείς επιχειρήσεις και πρόσωπα του διεθνούς καλλιτεχνικού χώρου)

Ανώνυμος είπε...

πρόεδρε συλλόγου, ξέρω ότι την επαγγελματική σου ιδιότητα στο τέλος την έβαλες εντελώς πληροφοριακά, αλλά πάντως στείλε καμία κάρτα σου στον τέως γιατί από πλευράς image making τα έχει κάνει ρόϊδο. Οι υπηρεσίες σου θα του φανούν χρήσιμες, μπορεί σε προσλάβει (αν δεν είσαι Ολυμπιακός ή Παρνασσός πάντως δεν το βλέπω)...

Ανώνυμος είπε...

27 Σεπτεμβρίου 2012 3:33 μ.μ.
συνδημότη,όχι μόνο ρόιδο αλλά και λόγο τρύγου, ο μούστος που βάζει στο βαρέλι του γίνεται ξύδι ( Λεόντιος - Πατσαντάρας )

Να είσαι καλά τεως , χα χα χου και χα χα χα και στο δια ταύτα τίποτα,ένα μεγάλο μηδενικό.

Κάνε νηφάλια την αυτοκριτική σου για την μέχρι τώρα πορεία σου στην αυτοδιοίκηση και θα διαπιστώσεις ότι έχω δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

προεδρε στα χα πει θ αρχισουν τα τσιρακια της παραλιας τα τσιου τσιου.κοιτα παραπανω 7.30 3.33 κλπ/αρχισαν να κελαηδανε μολις ειδαν οτι θα σαι ο επομενος.

Ανώνυμος είπε...

3:59 μ.μ , το άλλο με τον ΤΟΤΟ στο είπα? χα χα χα !!!!!

7:30 π.μ. είπε...

28 Σεπτεμβρίου 2012 3:59 μ.μ.

έχω άδικο ή λασπολογώ;

Αφού παρακολουθείς την πορεία του στα τοπικά δρώμενα του χωριού μας, πες μας εσύ τι σοβαρό και αναπτυξιακό έχει κάνει εκτός από φούμαρα και επικοινωνιακά για ιθαγενείς;

ξαδελφος χ είπε...

1.oi η πορεια του καθε ανθρωπου ειτε αυτος ειναι ο πατσανταρας,ειτε ο γιαννελος ειτε ο λεοντιος ειτε η βαγγελιω κρινεται απο την συνολικη προσφορα του στο χωριο.επειδη ο συγκεκριμενος τυγχανει συγγενης μου θα σου πω τα εξης αν και δεν εχει αναγκη συνηγορο.Αμφισβητεις την προσφορα του στους νεους του τοπου?στους συλλογους οπου εβαλε βαθεια το χερι στη τσεπη?οτι οποια σωστη εκδηλωση περιβανντολογικη η πολιτιστικη εγινε τα τελευταια χρονια ηταν μεσα?οτι θυσιασε υλικα οφελη κι ειπε την αληθεια?οτι ειναι ο μονος η απο τους λιγους που παιρνει θεση στα δημοτικα συμβουλια?οτι ειναι πεντακαθαρος?οχι πατριωτακι δεν λασπολογεις,αδικεις ομως και για να τελειωνετε με αυτα που γραφετε.και ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ δεν ειχαν αναγκη τον δημο για να γινουν γνωστοι.Αλλοι βριζοντας αυτους παιζουν επικοινωνιακα παιχνιδια για να ξεπηδησουν απο την ανυπαρξια τους.Δεν μ ενδιαφερει αν ο σταθης θα παει δημαρχος-προσωπικα του συνιστω να μην παει-δεν θα τα κανουμε ομως ολα ισωμα.Οχι ολοι στο ιδιο σακκι.Δντης πολυεθνικης και πουλαγε σουβλακια στον χορο του παρνασσου για να ενισχυσει την ομαδα.Καταλαβες φιλαρακι???Δεν καταλαβες γιατι ολοι εσεις οι ανωνυμοι σχολιαστες το μονο που κανετε ειναι να κρινετε εκ του ασφαλους.Αρκετα πια και νομιζω οτι βαρεια ευθυνη φερνουν και τα blogs.οποιος θελει βριζει οποιον θελει οποια ωρα.Και μια παρατηρηση.μπροστα στο σπιτι μου εχει σηκωθει ενα τερατουργημα πολεοδομικο.την παρανομη ανεγερση του υπογραφει ενας απο αυτους που κρινει τους παντες,και θελει να αναπτυξει την αραχωβα.Ελπιζω ο τσοπανος να μην μου κοψει το σχολιο γιατι εστειλα κι αλλα δυο για το περιβοητο συνεδριο αναπτυξης και εξαφανιστηκαν.αν εβριζα ομως τον σταθη η τον γιαννη τσουπ κατ ευθειαν.

Αραχωβίτης είπε...

Δεν νομίζετε όλοι σας ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι-έως απελπιστικοί, για να αναλώνεστε στις παραπάνω ομφαλοσκοπίσεις του τύπου τι δεν έκανε ο πατσαντάρας για τα στειριώτικα ή τι θα κάνει ο γιαννέλος για την ομάδα ή αν γέννησε η γάτα του μπίνενε? Για να το τελειώνουμε το θέμα, μιας και όλοι έχουμε να σκεφτούμε πολύ σοβαρά θέματα-ακόμη και Επιβίωσης, ας ασχοληθεί καθένας με τα του οίκου του και ας αφήσει την πολύ υψηλή και εκ του ασφαλούς κριτική. Άλλωστε την ώρα των εκλογών ο καθένας θα τιμωρίσει ή θα επιβραβεύσει αυτούς που θέλει....ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΙ..... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ !!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑς?
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.
ΟΣΟΝ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΡΕΒΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ.
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ