Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

"Εθελοντική δημοσιογραφία" από το δήμοΤρικάλων.



Τι λένε Πατσαντάρας και Γιανέλλος (ΑΧΟΣ) για ένα  τοπικό ...Πούλιτζερ;

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί το αναδημοσιεύουμε  για χάρη του Προέδρου του Δημοτικου Συμβουλίου  κ. Στ. Γιαννέλου ισως του φανεί χρήσιμη η ιδέα. 
Με την ιδιότητά του του συνεκδότη του ΑΧΟΥ της Αράχωβας. Αντί να ψάχνει  ιδέες από δω και  από κει για την εφημερίδα που αργεί να εκδοθεί, ας ακολουθήσει το παραδειγμα του Δηνου Τρικάλλων  και θα δείς πως θα βρεί καλή και ζουμερή ύλη...Εκτός και αν ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατσαντάρας, πάρει την ιδέα ολόκληρη.

 Εν τω προκειμένω,  πρωτοβουλία, η οποία έχει ως σκοπό να προάγει την «εθελοντική δημοσιογραφία»,
ανέλαβε να υλοποιήσει το Γραφείο Τύπου του δήμου Τρικκαίων, στο πλαίσιο του
Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011. Για την ακρίβεια, στόχο έχει να προωθήσει
στην πράξη την διατύπωση δημοσίως (και επωνύμως) απόψεων, προτάσεων και
προβληματισμού που θα συμβάλλουν σε έναν δημόσιο διάλογο για την αντιμετώπιση
και επίλυση χρόνιων αλλά και νέων προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει ο
νέος, διευρυμένος Δήμος Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου του Δήμου, σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του
e-trikala, δημιούργησε ιστοσελίδα, η οποία με τον γενικό τίτλο «Ζητώ τον Λόγο»,
φιλοξενείται από σήμερα ως υποσελίδα στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου
Τρικκαίων.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η σελίδα φιλοξενεί μήνυμα του Δημάρχου Χρήστου Λάππα
με τίτλο Ελευθερία και Ευθύνη. Φιλοξενεί επίσης άρθρα του Αντιδημάρχου Θόδωρου
Σπανού, των Γιάννη Κεμανίδη, Τάσου Κατσιάνη και του Βολιώτη δημοσιογράφου,
πρώην διευθυντή της εφημερίδας «Θεσσαλία», Θανάση Σαμαρά. Οι τακτικοί
συνεργάτες της σελίδας, εκτιμάται ότι θα αυξηθούν σύντομα.

Βασικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, η οποία βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο,
είναι, χωρίς να αποκλείεται κανείς, να παρέχει βήμα (κυρίως) σε νέους
Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου Τρικκαίων και σε ανθρώπους οι
οποίοι ενδιαφέρονται για τα κοινά και δραστηριοποιούνται μέσω άλλων φορέων ή
οργανώσεων, για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου.


Εμάς εδώ στον Δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας το τελευταίο μας άρεσε πολύ.
Για να δούμε θα το υιοθετήσει ο Πατσαντάρας και αν ναί, ποιός
από τους Συμβούλους - Δημοτικούς και Τοπικούς - θα πάρει το ...Πούλιτζερ; 

51 σχόλια:

ΙΚΑΡΟΣ είπε...

Το ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ το έχουν στο τσεπάκι οι Αντιδήμαρχοι Διστόμου και Στειρίου! Η λογοτεχνία και τα επιχειρήματα, στην υπηρεσία του τόπου και του Πατσαντάρα. Ομάδα όνειρο ( οι Αντιδήμαρχοι ), βγαλμένη από συμπόσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κλαυσίγελος.

Ανώνυμος είπε...

ενω ικαρε αν ειχε βγει η βαγγελιω θα ειχαμε τ αστερια.προσεξτε .ακουσατε ακουσατε.προεδρος δημ.συμβουλιου.σαμουηλ γιωργος αρα ποτε κανενα προβλημα αφου κανεις δεν θα καταλαβαινε.αντιδημαρχος αραχωβας μπραγιας αρα πανω απ ολα ηθος!!!αντιδημαρχος διστομου δημακας,θα ζηταγε μια εκδηλωση να γινεται μονο για την σφαγη και να καταργηθει το πανηγυρακι,της αναληψεως.αντιδημαρχος αντικυρας ο γνωστος σοσιαλιστης της ακροδεξιας βαλαουρας και!!και!!!και!!αντιδημαρχος στειριου ο αποφοιτος της οξφορδης παστρας.δεν λεω για το τοπικο συμβουλιο της αραχωβας οπου κι οι 3 μαζι δεν εχουν τελειωσει λυκειο.ανατριχιαστικο σεναριο.ευτυχως οι δημοτες εκριναν αλλιως

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ..ΚΑΡΥΔΙΑ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ.ΜΠΟΤΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ,ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΑΡΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ 40 ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ ΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ είπε...

Δηλαδη, λατρη των Χιτλερικων, δεν θα πρέπει να τιμαται η Σφαγη του Διστόμου? τ α άλλα δεν με ενδιαφέρουν, αλλα η Σφαγη δεν πρεπει να γινεται θεμα αντιπραθεσης ή συγκρισης. Ως νεος Αραχωβιτης θρηνω και τιμω το ιδιο με τους Διστομίτες - και ολη την Ελλλαδα - τους σφαγιασθεντες, συνδημοτες πλεον,Διστομίτες. Ειματε σε αυτο το θεμα ΟΛΟΙ Διστομίτες! Και παρακαλώ τον Τσοπάνο να ''σηκώσει'' κάπως το σχόλιο μου, και να το κάνει θέμα. Μας ενώνουν πολλά , ενα από αυτά ειναι και η ελληνική λεβεντιά- δηλαδή να μην γινόμαστε μίζεροι με πραγματα που πρέπει να τιμάμαι. Οσο για το ''πανηγυρακι'' ειναι άλλη εκδηλωση, γιορτη της Αραχωβας, που της πρέπει και τιμη και αναβάθμιση. Αλλά, προς Θεού, ΟΧΙ συγκρίσεις ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΙΚΑΡΟ
ΠΟΝΗΡΕ ΙΚΑΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ (ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ) ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΤΟ.ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡΑ ΙΚΑΡΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡΑΔΕΣ.ΤΙ ΣΟΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

ΙΚΑΡΟΣ είπε...

Σωστά κύριοι τσοπαναραίοι! Με τσαμπουκά και βία να αναπληρώσουμε την ανύπαρκτη μόρφωση, με ¨πεζοδρομιακές¨ εξυπνάδες να σκεπάσουμε τη γύμνια του μυαλού και της ψυχής. Πώς να κάνεις τους Αντιδημάρχους σοφούς και χρήσιμους, όταν δεν είναι; Πώς να αγνοήσεις όλα αυτά που λέγονται στα χωριά για αυτούς; Ποιος να τους πάρει στα σοβαρά, εκτός (ίσως) από εσάς, που τους υποστηρίζεται, γιατί είστε του ίδιου επιπέδου; Από πότε η τσοπανίστικη κουτοπονηριά, έγινε το ύψιστο κριτήριο των ανθρώπων; Ως πότε οι φελλοί, θα είναι το σημείο αναφοράς και το καμάρι σας;

ΑΠΟΡΩΝ είπε...

Ναι,<< είμαστε όλοιΔιστομίτς!>>.Συμφωνώ.ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο κ.ΓΙΑΝΕΛΛΟΣ ΠΡΙΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ή ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΙΚΑΡΟ
ΙΚΑΡΕ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΙΚΑΡΟΣ (ΣΚΕΤΟ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ,ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΙΚΑΡΕ.

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΙΚΑΡΕ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΚΑΡΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ/ΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.[προς αυτους που δεν τους ψηφισαν].ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤ/ΡΧΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ [γιατι οπως φαινεται δεν ξερεις και τιποτα απο αυτο το πολιτευμα].ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΟΥ.

MΠΟΤΣΑΡΗΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΙΚΑΡΕ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΙΡΙΩΤΩΝ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ;

ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΣ είπε...

IKAΡΕ ΒΛΕΠΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΡΑΓΕ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμο 11.30 π.μ.ποσο πολυ φαινεσαι οτι εισαι ενας απο το συναφι τους εχετε σημα κατατεθεν την ειρωνεια τον εγωισμο την καχυποψια και τον χλευασμο.απο ολα οσα ειπε ο ικαρος το ονομα του σε πειραξε και ασχοληθηκες μονο με αυτο.Γιατι κατα βαθος ολοι ξερετε οτι ολα αυτα ειναι αληθειες.Δεν μπορειτε να τους κουκουλωσετε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

καλα οι διστομιτες αλλα κι εσεις ωρε στειριωτες μεμψιμοιρειτε.α ρε παστρας που σας χρειαζεται

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΣΤΡΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΜΟΥΓΓΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

παστρας;εχει παει στη σχολη καλων τεχνων για ηθοποιος,δεν τον ειδατε δάκρυ κορὄμηλο!!!μόνο να επευφημεί την αντιπολίτευση ξερει,βλεπε τελευταια συμβουλια!!!οσο αφορα τους τσοπαναραίους τσοπάνε,τι να κάνουμε,τετοια στρούγκα τετοιο γαλα,αυτους επέλεξε ο κολσμος εναντι των αποφοιτων του χαρβαντ.κι εσυ δεν πας πισω,επαγγελματικά παντα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΙΚΑΡΕ ΑΝΑΨΕΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΟΥΝ;ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΑΣΤΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ.ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΝΟΙΧΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ,ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ.ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ.

Το κολοβό φίδι είπε...

Προς
Ο/Η ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Εφόσον τους εκτιμάς,θέλεις να τους συνετίσεις και να τους προστατέψεις,γιατί δεν τους τα λες πρόσωπο με πρόσωπο αλλά κάνεις σχόλια μέσω του Τσοπάνου της Αράχωβας;;;;

Ανώνυμος είπε...

«Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσουν άλλοι».

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤ/ΡΧΕ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ,,,,,,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ..ους!!!! και ο σταθακης ειναι πολυ μικρος και λιγος για το συγκεκριμενο θεμα! αποδειξη η διαρκεια (!) του ¨αχου¨. αντε για κανενα ¨ντεφι¨το πολυ-πολυ.......

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΚΟΛΟΒΟ ΦΙΔΙ.ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ/ΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ.ΑΥΤΟΙ Η ΜΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕΙ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΡΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΤ/ΡΧΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΣΤΕΙΡΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;EΠΕΙΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ.

ΝΕΝΤΛΙΑΣ είπε...

ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ(25 ΙΟΥΛΙΟΥ,4:49)...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ Κ ΓΛΥΠΤΕΣ...ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΕΑΤΡΟ...ΑΑΑ!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΤΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ????ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

προς ανωνυμο 5.45. Η δημοτικη δεν ηταν στην αγια ειρηνη,αλλα ανεβηκαν στον αγιο πεντελεημονα,στο στειρι.Απο οτι εμαθα συστηκαν τα βουνα εξαφανιστηκαν οι μελισσες και οι σφιγγες η κακομοιρα η κυρα στελλα ζαλιστηκε οταν ειδε την μεγαλη δυναμη των ασπρων σπιτιων[χαχαχαχα] με το τσαντακι.παιδια την αλλα φορα μην κανετε τοσο δυναμικες εμφανισεις θα παθει ο κοσμος τιποτα........κριμα που δεν ημουν εκει να τους καμαρωσω.

Ανώνυμος είπε...

το ιδιο πηγα να παθω και εγω.χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ενημερωστε καποιος τον αντ/ρχο,ΣΤΕΙΡΙΟΥ οτι αρχιζουν οι εκδηλωσεις του χωριου του στις 10 Αυγουστου,να ανεβει στο χωριο.[οχι οτι κι αν απουσιαζει θα γινει αντιληπτος απο τον κοσμο].Εκτος αν ετοιμαζει το λογο του........

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΕΜΕΝΑ Θ ΑΚΟΥΤΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΕΛΕΓΕ ΕΙΣ ΕΠΗΚΟΟ ΠΟΛΛΩΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΗΣΥΧΟ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΥΡΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ.ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΜΙΧΟΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον παραπανω ανωνυμο.ασχολουνταιολοι με αντιδημαρχους(που ετσι κι αλλιως ανυπαρκτοιειναι)κτυπανε τον προεδρο(προκαλει κι αυτος)που αν μη τι αλλο ειναι καθαρος,κι εχουν αφησει μιχομπαλαουρα που δημιουργησαν το μεγαλυτερο σκανδαλο με τα αμεα στο απυροβλητο.ο αδελφος της σοφιας που ναι δημαρχος τι κανει

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 2.48
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΤΙΣ 3 Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΑΣ ΝΑ
ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ? ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ? ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ,ΕΣΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΑ ΒΛΕΠΩ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!!!!!! ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ

GEORGIOU SPEAKING είπε...

ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΜΙΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ.Η ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ Η ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ.ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΙΩΠΗ.Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ.ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΣΟΥΖΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΦΑΝΤΟΜ-ΣΟΦΙΑ.ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΑΝΤΙΚΥΡΑ-ΔΙΣΤΟΜΟ-ΣΤΕΙΡΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΠΟΝΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΩ ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ- ΜΠΕΖΕΝΤΕ.ΑΝ ΕΠΙΒΛΉΘΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΝΕΤΑ 3 4ΕΤΙΕς ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ.GEORGIOU SPEAKING

Ανώνυμος είπε...

δεν μασαειο σταθης.ξερω.εγω.αν ξαναπατησει η σοφια.,

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΠΡΑ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΥΤΙΚΟ.

προς αγνωστο 10.08 είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ[χαχαχα] ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.[βρε που ειναι ο τελευταιος];

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ,ΠΡΟΤΩΓΝΩΡΑ,ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΑ.[και μετα ξυπνησα].[αυτο με τα σκορδα πολυ καλο].

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤ/ΡΧΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΡΟΖ,ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Eιμαι Στειριωτης.Μηπως ο αντ/ρχος μας κραταει απο το Διστομο;Πολυ εγωισμο βρε παιδακι μου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ,ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΥΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕ.....(9:06)

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.[οτι συζητησες αντ/ρχε στην αραχωβα το ξερεις εσυ και ολο το στειρι]καλα μαγγανα.προς 9.06.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

στεφανε το δημαρχειο καταλαβες που ειναι η να στο ξαναπω;Eιπαμε το ροζ κτιριο.

BAΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤ/ΡΧΟΥΣ[τα βαρια κλαρινα] ΦΩΤΕΙΣΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.ΠΟΥ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΑΕΙ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΥΛΟΣ,ΒΟΡΕΙΑΣ,ΠΑΓΩΝΙΑ,ΠΑΓΕΤΟΣ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤ/ΡΧΟΥ.ΡΕ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙΔΑ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΥΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ,3ΜΕΡΑ,4ΜΕΡΑ,ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤ/ΡΧΟ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.ΠΡΟΣ 9.06

Σκέτος …….. Στειριώτης είπε...

Συνδημότες : φυλαχτήτε, φορέστε τσίγκινα μποξεράκια, έρχεται ο……….. ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ!!! Ρε τι νταμάρ΄ ειν΄ τούτου;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9.06
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠ'ΕΞΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ -Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ)ΕΣΕΙΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ.ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ?ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΘΑ ΔΕΙ.ΟΤΙ ΠΑΠΑΡ.. ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ (ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?),ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ,ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΑΛΛΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ,Ο ΔΕ ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ,Η ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,Η ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΣΤΗΝ ΔΑΥΛΕΙΑ Η ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ Η ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ?
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ (ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΤΙΜΟΥΛΗΔΕΣ?)ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΑΡΒΑΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΑΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

πω..πω...πω..πω..νευρα......τη στελλα την ξεχασες να την αναφερεις.

Ανώνυμος είπε...

προτεινω στον αντ/ρχο στειριου να μην απαντα στα μπλογκς,πρεπει να δεχετε καθε καλοπροαιρετη και κακοπροαιρετη κριτικη.αλλωστε το κλιμα που εκπεμπεις στο χωριο σου ειναι αρνητικο,μηπως πρεπει να κανεις μιααυτοκριτικη για τη συμπεριφορα σου.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

ερχομαι.........φυλαχτειτε....ευτυχως που ειμαι κι εγω και ακουγεται η αληθινη φωνη του στειριου.κανουμε πολυ πλακα στην καφετερεια.ξερετε εγω δεν εχω ακομη παιδια για να μου τα βαλετε στη δουλεια[κοκα κολα-γιαννελος]και να χορευω μαζι σας αγγαλια.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.εχετε πολυ δυναμη αφου ο μεγαλος αδελφος του προεδρου[στειριου]νομιζει πως ειναι ο διευθυντης του αλουμινιου.Αλλα απο την αλλη δεν βλεπουμε και τη δυναμη του ΠΑΣΟΚ που ειστε φτανει πια τοσος υπνος.....

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΒΑΤΕ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΟΦΛΗΣΕΙ

ΣΤΕΙΡΙΔΑ είπε...

ωΩΡΕ ΒΑΡΒΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΠΟΥ ΠΟΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3 ,4 ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΗ