Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011. Θέματα για συζήτηση

Π Ρ Ο Σ
                                                            1) Τον Δήμαρχο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας                                                   
                                                                 κ. Ιωάννη Πατσαντάρα
                                                            2) Τους Δημοτικούς Συμβούλους
                                                            3) Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων
                                                            4) Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας  
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε, σύμφωνα με τα άρθρα 67 και 69 του Ν. 3582/2010, σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος στο Δίστομο, την 18η Νοεμβρίου 2011 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
Θέμα 1ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης – ψήφισμα για το πρόσθετο τέλος της ΔΕΗ στα νοικοκυριά (έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών). (Δήμαρχος)
Θέμα 2ο : Συζήτηση και λήψης απόφασης – ψήφισμα για μετεγκατάσταση του ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Διστόμου στο κτίριο του Δημαρχείου. (Δήμαρχος)
Θέμα 3ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης – ψήφισμα για τη «Σύμβαση» με αντικείμενο τη «ΜΕΛΕΤΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ». (Δήμαρχος)
Θέμα 4ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης – ψήφισμα για το καθορισμό  των αντικειμενικών αξιών κτισμάτων εκτός σχεδίου των δημοτικών Ενοτήτων Αράχωβας και Αντίκυρας. (Ενσωμάτωση σε προηγούμενη σχετική απόφαση του Δ.Σ. για τον υπολογισμό του ΤΑΠ). (Δήμαρχος)
Θέμα 5ο : Τροποποίηση Διοικητικών Συμβουλίων Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης. (Δήμαρχος)

Θέμα 6ο : Κατανομή ΣΑΤΑ για Συντήρηση και Επισκευή  Σχολικών Κτιρίων. (Δήμαρχος)
Θέμα 7ο : Έγκριση Τροποποιήσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.
(Οικ. Επιτροπή)
·        Αποδοχή ποσού 24.466,00 € από «Τέλη διαφήμισης» .
·        Αποδοχή ποσού 878,68 € από «ΚΑΠ για την καταβολή αποζημίωσης σε σχολικούς τροχονόμους» . 
·        Αποδοχή ποσού 25.927,73 € από «Επιχορήγηση ΥΠΕΣΑΗΔ για λειτουργία ΚΕΠ .   
·        Αποδοχή ποσού 16.820,00 € από «Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Υπουργείο    Εσωτερικών)». 
·        Αποδοχή ποσού 13.243,11 € από «Φόρο Ζύθου» . 
·        Αποδοχή ποσού 33.500,00 € από «ΚΑΠ για την κάλυψη γενικών αναγκών» .          
      Θέμα 8ο :    Βελτίωση στροφών στον Εθνικό Δρόμο Λιβαδειάς – Αράχωβας στα σημεία Ζεμενό και Εμπόριο ξυλείας Φιλίππου. (Τεχνική Υπηρεσία)
Θέμα 9ο:     Άρση αντιρρήσεων για την χωροθέτηση του Αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση «ΚΑΨΑΛΑ» στο Δίστομο. (Τεχνική Υπηρεσία)
Θέμα 10ο:   Τοποθέτηση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου προσέλευσης – αποχώρησης υπαλλήλων σε όλα τα  Δημοτικά Καταστήματα, ΚΕΠ και Επιχειρήσεις του Δήμου. ( Καλογερόπουλος Ι.)
Θέμα 11ο :  Ενημέρωση για την «Μείωση των μισθωμάτων των ακινήτων που στεγάζουν Υπηρεσίες των ΟΤΑ κατά ποσοστό 20% και απαγόρευση οποιαδήποτε αναπροσαρμογή τους μέχρι 30-6-2013». (Δήμαρχος)
Θέμα 12ο:   Ενημέρωση για την επιβολή ΤΑΠ (ΤΑΠ Αλουμινίου της Ελλάδας). (Δήμαρχος)
Θέμα 13ο:   Ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Καθαριότητα του Δήμου(αριθμός   υπαλλήλων, καθήκοντα, κόστος), τα οποία έχουν υποβληθεί από την επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κα Γρανιτσιώτη.
    
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Ευστάθιος Γιαννέλος

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με χαρα αντικρυσα οτι ο δημος θελει να προσλαβει εναν εργαζομενο με ειδικοτητα φυτικης παραγωγης, και λεω με χαρα, γιατι ισως να μπορει να προσεξει λιγο τα φυτα εσωτερικου χωρου που διαθετει το δημοτικο καταστημα.
Βρε, τι θα την κανουμε την φυτικη παραγωγη, ναι συμπολιτες φωτογραφικη ειναι η προσληψη,αλλα μπορει να μην τους βγει.
Οποιος εχει προβλημα με την μυγδαλια του, θα πηγαινει σε λιγο καιρο στον δημαρχο και αμεσως αυτος θα στελνει την υπευθυνη φυτικης παραγωγης για ελενχο και συμβουλες.
Καλα δημαρχε εσυ ακους οτι σου λεει ο προεδρος.
Προεδρε βαζεις στην κοκα κολα, τωρα και στον Δημο , καλα οι αλλοι τι κανουν.?
Εγω παντως το λεω στις επομενες εκλογες θα παρεις πανω απο 847.

Χτυπησες καλο σοι και μαλιστα ΠΑΣΟΚ, γι αυτο και η Βαγγελιτσα δεν λεει τιποτα για να μην την χαλασει στο θειο, που τοσο κοπο εκανε στις εκλογες.

Γι αυτο δεν υπαρχει κρατος.

Καλα οι συμβουλοι οι υπολοιποι τοσο κουτοχορτο τρωνε? Σας την εφεραν οι Αραχωβητες, εκαναν συμμαχια και δεν καταλαβατε τιποτα.
Χ Α Ι Β Α Ν Ι Α.

Ανώνυμος είπε...

ουτε ο προεδρος ουτε ο αντιδημαρχος ουτε η προεδρος του τοπικου γνωριζουν κατι.το τσεκαρα προσωπικα.καλα ρε σταθη,παναγιωτη,κατερινα ποιος διοικει επιτελους

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε ανωνυμε των 6.09 αν δεν το ηξεραν αυτοι ποιοι το ψηφισαν στο Δ.Σ.? ποιος πηρε την αποφαση?

Ανώνυμος είπε...

ειναι ολοι για το ρουμ το κιουμ..λιγο ο δημαρχος κραταει τα προσχηματα..ολοι οι αλλοι παρτους και στολισε τους..ολοι τους λουλουδια..ουτε ξερουν τι τους γινεται..απο διστομιτες αραχωβιτες στειριωτες..καλα οι τελευταιοι δεν παιζονται....ξανακοπιαστεεεεε σας εχουμε σουπα καυτη...

Ανώνυμος είπε...

κρατα τη σουπα για τον αρχηγο σου τον παπανδρεου φιλαρακι.

Ανώνυμος είπε...

εισαι ωραιος αν.16 νοεμ.10.45.οπως το λες ολοι τους λουλουδια,και τι λουλουδια,ουτε για πεταμα στα μπουζουκια δεν κανουν..ειναι ολοι σαν τον παπανδρεου..ουτε που ξερουν τι τους γινεται....1χρονο και ακομα να ξυπνησουν..

Ανώνυμος είπε...

ελατε στο στειρι να δειτε χαλια,εχουν γινει οι αορατοι ανθρωποι,αν τους δουμε μονο στις ταβερνες,τι να κανουν οι ανθρωποι,θελουν και λιγη ξεκουραση απο τον υπνακο τους..που και που..αλλα ξεχασα τωρα ερχονται οι γιορτες θα σκασουν μυτη για κανενα χορο..να το ριξουν εξω...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

οσο ο καιρος περναει τοσο πιο πολυ ποναει.αεργοι ,κρατικοδιαιτοι σας πειραξε που χασατε την κουταλα

Ανώνυμος είπε...

εγω αφιερωνω σε ολους [εκτος του δημαρχου]ενα νανουρισμα..νανι νανι τα μωρακια μας του δημου να κανουν...

Ανώνυμος είπε...

αστα αν.1.27μ.μ.εγω ετρωγα με 23 κουταλες τωρα δεν εχω ουτε μια..αστα να πανε..αλλαξτε ομως τροπαριο γιατι η κουταλα ξεπεραστηκε...βρητε αλλη πιπιλα για τους κοιμισμενους σας...

Ανώνυμος είπε...

οσοι γραφουν σχολια και ειστε εσεις ειναι αεργοι κρατικοδιαιτοι;
βρε ουστ....

Συνδημότης από την Κούλουρη είπε...

17 Νοεμβρίου 2011 3:21 μ.μ.
εσκεμμένα ξεχνάς ότι: το ψάρι από το κεφάλι βρομάει... [εκτος του δημαρχου],άρα μήπως έπρεπε να το αφιερώσες το νανούρισμα πρώτα στον κύριο που ηγείται της δημοτικής αρχής μας!!!Λέω και δεν αναρωτιέμαι.

Ανώνυμος είπε...

o δημαρχος μας ειναι κυριος..αλλα δεν εχει συνεργατες να συνεργαστει..εχει αλλο επιπεδο απο ολους τους αλλους..η διαφορα φαινεται απο μακρια..αλλα και απο κοντα..οι αλλοι ειναι ολοι για ΣΥΜΦΕΡΟΝ γιαυτο και δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

εσεις κοιμοσαστε.γιατι να ξυπνησουν ρε ε ρε/ολο αυτο τον καιρο ο μιχους ετρεχε στις λειβαδιες τι πηρε ξερτε μηνυση απο την ιδια τη παραταξη τ.ο γιαννελος που οργανων εκδηλωσεις παρνασους,λακεσ.στειρια,αντικυρα τι πηρε σχολια ανωνμα απ τσ ιδιους τσ δικους του.κοψαν περα αυτοι οι δυο.τσ εχει δει κανεις πθενα.αφτα βλεπνε οι αλοι και σ λεει καλυτερα να κοιμομαστε και να χουμε την ησυχια μας

Ανώνυμος είπε...

yπαρχουν και ρομαντικοι που παλευουν για τον τοπο τους,αλλα τους τρωει η απληστια των παλιων,και τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα,του φαντιασμενου οι κουβεντες.ρε πως αλλαζουν οι καιροι,''μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μην πεις

Συνδημότης από την Κούλουρη είπε...

17 Νοεμβρίου 2011 6:42 μ.μ.
κανείς δεν είπε ότι δεν είναι κύριος,αλλά ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ με αυτούς τους συνεργάτες κατέβηκε επικεφαλής της "ανεξάρτητης" και διεκδίκησε τον δημοτικό θώκο του δήμου μας.
εσκεμμένα επίσης ξεχνάς ότι: μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζετε.
και αν ισχύει ότι δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ οι συνεργάτες του,αυτός φέρει την κύρια ευθύνη, γιατί ο κύριος δήμαρχος διευθύνει,είναι ο καπετάνιος ή το φάντομ της ομάδας,ή....όπως θέλεις να το πείς,τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

ενας δημαρχος με επιπεδο χωρις ικανους συνερφατες την επομενη φορα δεν θα ειναι..... ουτε υποψηφιος

Ανώνυμος είπε...

οσοι γραφουν και δεν ειναι τα σχολια τους αρεστα σε σας τους λετε αεργους κρατικοδιαιτους.
θα σας περασει τοπικισταρια ....
θαρθετε ειτε σας αρεσει ειτε οχι.θαρθετε γιατι κανενα ποταμι δεν κανει οπισθεν....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ,ΑΚΕΡΑΙΟΣ,.ΑΦΘΑΡΤΟ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ Σ ΟΛΟΥΣ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ,ΠΑΛΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑ,ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ...ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟΟΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

Την επομενη φορα 2 θα ναι αντιπαλοι.ο πασοκος της αντικυρας κι ο γιατρος απο το διστομο θα μονομαχησουν για την θεση του ενος υποψηφιου του πασοκ.στο αλλο στρατοπεδο ο κυβος εχει ριφθει απο καιρο.λενα συρου δηλαδη προεδρος

Ανώνυμος είπε...

για καθε κοιμισμενη συμπολιτευση υπαρχει παντα μια πιο κοιμισμενη αντιπολιτευση.απλα οι φερραρι της ΑΕΠ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ,ΜΙΧΟΣ Κ.Λ.Π μειναν απο βενζινη. ο ενας απογοητευτηκε κι ουτε στην αραχωβα δεν ερχεται, ο αλλος τρεχει με τις μηνυσεις εκ των εσω και ο δημαρχος εμεινε στα πιτς

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι βλακείες είναι αυτές που λέτε;
Τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στο Δήμαρχο. Ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να προσλάβει, για την διεκπεραίωση των εργασιών του, αν οι σύμβουλοι δεν του αρκούν, τέσσερεις εξωτερικούς συμβούλους. Αυτός λοιπόν στη θέση τους προσέλαβε κάποιες ασήμαντες(πάντα σε γνώσεις)κοπέλες, έκανε την αδερφή του Σοφία εξ’ απορρήτων συμβουλάτορα και το Γεωργιάδη Δήμαρχο στη θέση του. Παρόπλισε όλους όσους ήθελαν και μπορούσαν να προσφέρουν(Πρόεδρο, Μίχο, Σύρου, Σύρου, Μπεζεντέ, Οικονομάκη, Ζώη, Γιατρό, Κομνά, κλπ) με αποτέλεσμα να καταλήξει στο αποτέλεσμα που βλέπουμε.
Συμπέρασμα, όσο ο Δήμαρχος βαράει αυτό το βιολί , αυτό το χορό θα του χορεύουν οι συνεργάτες του. Βαρέθηκαν τις γκέλες του και προσπαθούν να σώσουν ότι σώζετε. Ο ίδιος μήνα με το μήνα μικραίνει. Στο τέλος ίσως διαγραφεί από το πρωτόκολλο ακόμα και η θητεία του.

3o mati είπε...

ΚΛΕΙΝΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ο εργολαβος τα σκουπιδια
του εργολαβου των σκουπιδιων
τον εργολαβο τα σκουπιδια
εργολαβο σκουπιδια

η χωματερη
της χωματερης
την χωματερη
χωματερη


η μηνυση η αναβολη
της μηνυσης της αναβολης
την μηνυση την αναβολη
μηνυση αναβολη

η ανεξαρτητη
της ανεξαρτητης
την ανεξαρτητη
ανεξαρτητη

3o mati είπε...

η μηνυση η αναβολη
της μηνυσης της αναβολης
την μηνυση την αναβολη
μηνυση αναβολη

η ανεξαρτητη
της ανεξαρτητης
την ανεξαρτητη
ανεξαρτητη


η συμβαση η καθαρογραμμενη
της συμβασης της καθαρογραμμενης
την συμβαση την καθαρογραμμενη
συμβαση καθαρογραμμενη

ο υπαλληλος η δετπα
του υπαλληλου της δετπας
τον υπαλληλο την δετπα
υπαλληλο δετπα

3o mati είπε...

ο καθαρος το δανειο
του καθαρου του δανειου
τον καθαρο το δανειο
καθαρο δανειο

ο προεδρος
του προεδρου
τον προεδρο
προεδρο

3o mati είπε...

οι ανυπαρκτοι το φυτο
των ανυπαρκτων του φυτου
τους ανυπαρκτους το φυτο
ανυπαρκτοι φυτο


η γλαστρα η φυτικη
της γλαστρας της φυτικης
την γλαστρα την φυτικη
γλαστρα φυτικη

3o mati είπε...

ο ετησιος ο απολογισμος
του ετησιου του απολογισμου
τον ετησιο τον απολογισμο
ετησιο απολογισμο

η ανεπαρκεια ο συνοδος
της ανεπαρκειας του συνοδου
την ανεπαρκεια τον συνοδο
ανεπαρκεια συνοδο

3o mati είπε...

ο γενιτσαρος ο κωλοτουμπας
του γενιτσαρου του κωλοτουμπα
τον γενιτσαρο τον κωλοτουμπα
γενιταρο κωλοτουμπα

ο ακαταλληλος ο διαλυτικος
του ακαταλληλου του διαλυτικου
τον ακαταλληλο τον διαλυτικο
ακαταλληλο διαλυτικο


ο αντικαλλικρατης ο τοπικιστης
του αντικαλλικρατη του τοπικιστη
τον αντικαλλικρατη τον τοπικιστη
αντικαλλικρατη τοπικιστη

η αδιαφανεια το παραστατικο
της αδιαφανειας του παραστατικου
την αδιαφανεια το παραστατικο
αδιαφανεια παραστατικο

το παρασκηνιο
του παρασκηνιου
το παρασκηνιο
παρασκηνιο

Ο............Ψυχίατρος είπε...

Αναγνώστες, σας το έχω επισημάνει και μη μου πείτε αργότερα ότι δεν σας προειδοποίησα; ο άνθρωπος αυτός έχει φύγει(3o mati). Τώρα νομίζει ότι είναι …. Φιλόλογος!!!

Ανώνυμος είπε...

τσοπανε συγχαρητηρια.αφησες εναν ψυχασθενη (και θα παρακαλεσω να μην κοπει η λεξη διοτι εγραψε χειροτερα)οπως το 3 ματι να γελοιοποιησει το blog.δεν γνωριζω ουτε ποιος ειναι ουτε θελω να πιστεψω οτι εχουμε συνδημοτη τετοιο ατομο.προτεπω να μην ξαναγραψει κανεις κανενα σχολιο.να τον αφηνουμε μονο του να γραφει.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να βαλουμε εναν επιλογο,αλλα δεν ειναι τυχαιο που ολοι παραπονιουνται,διστομιτες,αραχωβιτες,αντικυραιοι,στειριωτες,ολοι οι αντιπροσωποι τους αγνοουνται.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..αλλα δεν εχουν και το σθενος να ερθουν σε αντιπαραθεση με τον κοσμο,καλα ο μιχος και ο γιαννελος[ειναι η εξαιρεση του κανονα]οι αλλοι που χαθηκαν;;;;ευτυχως και τα ζωντανα συμβουλια και γνωριζουμε μερικους ποιοι ειναι π.χ.αντ/ρχος στειριου αγνωστος ο κυριος..τι να κανει και ο δημαρχος δεν ηξερε τι τον περιμενε....τουλαχιστον εχει μεινει ο μονος αξιοπρεπεις...

Ένας φίλος από τα παλιά είπε...

18 Νοεμβρίου 2011 6:49 μ.μ.
κάτι,κάτι μου θυμίζεις.....

μήπως είσαι ;

Γενίτσαρος του αξιοπρεπή....

γιατί κατά τα γραφόμενά σου,όλοι είναι " άχρηστοι" εκτός από τον εν λόγο κύριο, τον κυβερνήτη του Airbus.

Ανώνυμος είπε...

Θέμα 9ο:
Άρση αντιρρήσεων για την χωροθέτηση του Αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση «ΚΑΨΑΛΑ» στο Δίστομο. (Τεχνική Υπηρεσία)

Τι άλλαξε κύριοι....και δεν έχουμε αντιρρήσεις τώρα!κάτι τρέχει,τι τρέχει;τι μεσολάβησε;; πόσα.....
Πότε κάνατε λάθος!!! απλός προβληματισμός,η τουριστική ανάπτυξη του δήμου θα αυξηθεί με τις ανεμογεννήτριες φάτσα στον κόλπο της Αντίκυρας.
Γιατί αλλάξατε και τον εισηγητή του θέματος που είχατε στο προηγούμενο δ.σ.;

ένας... ο κανένας είπε...

αξιοπρεπή
γατί δεν κάνεις,αυτό που ήθελες να κάνεις το φεβρουάριο και δεν σαφήσαν,εάν είσαι αξιοπρεπής όπως λέγει ο γενίτσαρος.

3o mati είπε...

για τα φωτογραφικα ντοκουμεντα που παραδωσε δημ.συμβουλος στο προεδριο του δημ.συμβουλιου για την χωματερη τις αραχοβας εχει να μας πει καποιος¨υπευθυνος¨κατι;

τι ηταν το οχημα που αδειασε σκουπιδια δευτεριατικα ;
ποιος εδωσε την εντολη να πανε οι δυο εργαζομενοι στην χωματερη;

ολοι στην αραχοβα λενε για καποιο ..... δανειο. εχει ακουσει κανεις κατι;

αν οι παραπανω πληροφοριες δεν ειναι ακριβης ,αν και δεν νομιζω,ας βγει καποιος αρμοδιος να πει κατι........

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 3.16 ΜΜ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΝΩΣΤΟΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο μιχος ριχνει γεφυρες στο πασοκ
αντι να ριχνει διχτυα στα καταγαλανα νερα του κορινθιακου....
απο την θαλασσα κατι μπορει να βγαλει αλλα απο τα πανω χωρια το μονο που θα βγαλει θαναι καπαρη με φυκια.
θα μου πεις και αυτα πρασινα ειναι και αν τα βαλει στην μπανιερα και μπει μεσα ολο τον δεκεμβρη, μπορει και να ξαναβγει πρασινος με το νέο ετος…

Ανώνυμος είπε...

ειναι ολοι τους αχρηστοι,και το ξερει ο δημαρχος,μονο ο γιαννελος,κουνιεται και ο μιχος,τι να πει το διστομο και το στειρι;;;που χαθηκαν αυτα τα λουλουδια;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΧΟΥ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΣΚΕΡΙ.ΜΙΛΑΓΕ Ο ΕΝΑς ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟς.ΕΠΙΣΗς ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟς Ο ΠΡΟΕΔΡΟς Η ΜΗΠΩς ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟς..ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟς ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕς ΠΡΟΕΔΡΕ

Ανώνυμος είπε...

στην αραχωβα το χουνε βρει το κολπο.αμα ειναι καμια παρελαση,γιορτη ολοι μπροστα.αμα ειναι καμια δυσκολη αποφαση παιδια ο γιανελος.τους εχει παρει χαμπαρι ο σταθης ομως κι ετοιμαζει το μπραφ.

ΣΤΕΙΡΙ ΜΕΡΙΑ είπε...

αν.19.νοεμ.9.35.π.μ.αυτα τα λουλουδια δεν χαθηκαν..αν θες να τα βρεις τον εναν θα τον βρεις στη δεσφινα,και τον αλλον στην ταβερνα του στειριου στην πλατεια,αφουν εχουν σκοπο να μετακινησουν το κοινοτικο καταστημα εκει...

ΣΤΕΙΡΙ ΜΕΡΙΑ είπε...

εχεις δικιο αν.1.31μμ.ετσι εφεραν τον γιαννελο στο στειρι οι δικοι μας για το θεμα του σχολειου,γιατι βλεπεις ειχαν τσακωθει με ολους τους γονεις που δεν τους ειχαν ψηφισει,να βγαλει το φιδι απο την τρυπα,αλλα το γιαννελο επρεπε να τον ειχαν καλεσει οι γονεις νωριτερα,τουλαχιστον να ειχαν εναν ανθρωπο πλαι τους....

Ανώνυμος είπε...

ρε αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του και στα νεα του καθηκοντα που ειναι πολυ ψηλα.ο σταθης τους εχει καταλαβει.μολις τελειωσε το δημ.συμβ εφυγε δρεμοντας.στην αραχωβα κανεις δεν τον βλεπει μαζι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΡΙ ΜΕΡΙΑ
δεν σας φταίει κανένας για την κακομοιριά σας.
Είστε άξιοι για το κατάντημα του χωριού σας.
Ακόμη ψάχνετε για σωτήρες και μεσσίες.τα λόγια και τα σχόλια νομίζω είναι περιττά.
όταν θα βρείτε το πάτο του βαρελιού ίσως ξυπνήσετε....αλλά το κακό θα έχει γίνει και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχει επιστροφή.

Ανώνυμος είπε...

ακομη δεν εχουμε πιασει πατο;;που ειμαστε ακομη;;;;ειμαστε του πιναμε και λεγαμε....δυστυχως...

Ανώνυμος είπε...

3ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ.Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

προεδρε προτεινω αν γινει το δικαστηριο να μεταδοθει live με τιτλο.η καταντια δυο κολλητων.κατ τ αλλα ομως συμφωνω οτι σ εχουν για τα δυσκολα προεδρε..και μετα λενε ειναι αδιαλλακτος ο προεδρος και δεν μπορουμε να κανουμε πισω και βγαζουν την ουρα τους απ εξω.και δεν τα λενε προεδρε το 3 ματι η ο ηλιος .οι συντροφοι σου τα λενε.ΦΥΛΑΞΟΥ

ψηφοφορο σας είπε...

προς κ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.στειλτε σας παρακαλω να μας καθαρισουν την πλατεια του στειριου,γιατι οι αντιπροσωσοποι σας στο χωριο μας,ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ.την πρωτη φορα στειλατε τον ΛΥΡΑ που σας καναμε παραπονα το καλοκαιρι.απλως μιληστε τους να κανουν κατι...