Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Παραίτηση της Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη


Τον Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ

Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

κ. Γιώργο Σιδέρη

     Με αφορμή την δήλωσή σου, την Κυριακή 20/11/11 στο STAR ΛΑΜΙΑΣ, με τίτλο «Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει» σου υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέας.

   Οι προσωπικές σου πολιτικές επιλογές και θέσεις που εξέφρασες για τον εκλεγμένο Πρόεδρο του Κινήματός μας και πρώην Πρωθυπουργό της Χώρας, δεν εκφράζουν το σύνολο της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη μας και προσωπικά εμένα.

   Υπάρχουν εκλεγμένα όργανα με δημοκρατικές διαδικασίες που θα αποφασίσουν για την πορεία του ΠΑΣΟΚ την κατάλληλη στιγμή.

  Δυστυχώς, τα 2 τελευταία χρόνια η Κυβερνητική πολιτική δεν στηρίχτηκε επαρκώς, με τα όποια λάθη της, πολλά στελέχη απαξίωσαν την βάση του κόμματός μας που ζητούσε ενημέρωση και συμπαράσταση, με αποτέλεσμα στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές εκλογές οι μισοί Δήμοι της Βοιωτίας να χαθούν. 

  Αποτέλεσμα αυτών των πρακτικών είναι η δημιουργία ομάδων με μοναδικό σκοπό  και μόνο, την στήριξη αυτών  που ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα.

  Σήμερα, με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση να πλήττει την χώρα μας τα τελευταία 50 χρόνια, και κυρίως να πλήττει τις ασθενέστερες ομάδες πληθυσμού, κάποιοι μετράνε τα «ψηφαλάκια τους».

   Υπηρέτησα αυτό το χώρο 25 χρόνια και λυπάμαι πραγματικά που χάσαμε την συλλογικότητά μας, την αλληλεγγύη μας και την δημοκρατική μας προσήλωση.

   Από τη θέση της Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, με τις μικρές μου δυνατότητες, χωρίς λαϊκισμό, με σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, με διαφάνεια, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες γι’ αυτούς που σήμερα υποφέρουν. 



Ευαγγελία Γ. Γρανιτσιώτη

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνει ……..φασούλα το χωριό!

Ανώνυμος είπε...

αρχισαν τα οργανα.σηκω αντρεα μας να δεις-τα παιδια της αλλαγης.ΑΕΚ το καταντησαν το πασοκ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!
ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ .

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα...
Μια ανακοίνωση παλαιοκομματικού στίλ με ολίγη απο δημοκρατικές διαδικασίες..
Κυρία Γρανιτσιώτη, τα κόμματα και οι κυβερνητικοί σχηματισμοί λειτουργούν με βάση τις δημοκρατικές διαδικασίες;
Το σημερινό χάλι είναι αποτέλεσμα τήρησης των δημοκρατικών διαδικασιών, τήρησης του συντάγματος και σεβασμού της κοινής γνώμης απο τα κόμματα και το κόμμα που υπηρετείτε;
Θα περίμενε κανείς απο έναν νέο άνθρωπο όπως εσείς να υποβάλλει μια γενναία παραίτηση για εναν μεγάλο και τεκμηριωμένο με ατράνταχτα επιχειρήματα αριθμό λόγων που άπτονται της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης και ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ σε ένα ευρύτερο κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο απο το επίπεδο μιας κάποιας νομαρχιακής.
Αντ' αυτού επιλέγετε να διαχωρίσετε τη θέση σας και να παραιτηθείτε απο τη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ γιατί ο πρόεδρός της δήλωσε : Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει.
Αντιλαμβάνομαι απο τις εκφράσεις σας "κάποιοι μετράνε τα ψηφαλάκια τους", "λυπάμαι πράγματι που χάσαμε τη συλλογικότητά μας", " με αποτέλεσμα οι μισοί δήμοι να χαθούν" πως ο καυγάς είναι για το πάπλωμα και πως "αυτοί που σήμερα υποφέρουν" απλά πρέπει αύριο να μας ξαναψηφίσουν για να ξαναβγούμε και να κάνουμε τα ίδια μεγάλα έργα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ .
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ,ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΒΑΓΓΕΛΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, Ανώνυμε, πάτε στις εκλογές με τον Γ.Α. Παπανδρέου και να δούμε αν θα ...γυρίσετε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα αυτά που γράφεις κυρία μου. Μάλλον πρέπει να λυπάται κανείς ανθρώπους τόσο ανερμάτιστους , που υποτίθεται ,τόσα χρόνια, είχαν άποψη για τα κοινά και μάλιστα διαχειρίστηκαν τις τύχες μας , έστω και σε τοπικό επίπεδο. Αλλά ο λύκος αλλάζει τρίχωμα , γνώμη όμως ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Η κα Γρανιτσιώτη έκανε το σωστό..Διαφώνησε με τον "προιστάμενό" της και ευθαρσώς απεχώρησε. Πιστεύω ότι το ίδιο θα έπρεπε να κάνει κι ο Γραμματέας αν διαφωνούσε με τις θέσεις του Προέδρου, κι όχι να ζητάειτην παραίτησή του , πράγμα το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνη, ούτως ή άλλως, όλη τη βάση, την οποία εκπροσωπεί στο νομό μας.

Ανώνυμος είπε...

πόσο "καμμένοι" και συνάμα θλιβεροί είσαστε που μιλάτε ακόμα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ... σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και αντί να τους πατήσουμε, ασχολούμαστε με αμετανοήτους πασοκους. Τι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουμε να μας στήσουνε στον τοίχο??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΚΑΛΠΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΟ STAR TV ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΥΝ.Ε.ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

πασοκοι, εδώ ο κόσμος καίγεται και το ....ι χτενίζεται... στην κοσμαρα σας...προεδριες στο πασοκ και κουραφεξαλα....ξυπνατε κακομοιρηδες....καληνυχτα συντροφισα βαγγελιω .....