Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η Δημοτική Συνεργασία Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον δήμο



        Η  «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου μας αλλά και όλων όσων εργάζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και στον Δήμο Λεβαδέων.                  
   Tα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα, έχουν φέρει σε απόγνωση και εξαθλίωση  τους Έλληνες πολίτες χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον της χώρας μας και των Ελλήνων, δεδομένου ότι τα μέτρα αυτά θα φέρουν μεγαλύτερη ύφεση και απομακρύνουν την ανάπτυξη.  .
Η απόλυση πάνω 30.000 δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2013 και μέχρι 150.000 μέχρι το 2015,οι υποχρεωτικές μετατάξεις ,η υποχρεωτική θέση σε διαθεσιμότητα και ο περιορισμός της διάρκειας ισχύος των πινάκων διορισμού μέσω ΑΣΕΠ σε τρία χρόνια ,οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα , υποβαθμίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Έχουμε υποχρέωση, όλοι οι αιρετοί  στην Τ.Α οποιασδήποτε βαθμίδας, να υπερασπιστούμε τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της Αυτοδιοίκησης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των πόλεών μας.
Με μειωμένους πόρους και χωρίς το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό, πως τον Ιανουάριο του 2013 θα κληθούν οι Δήμοι να ασκήσουν τις 200 νέες αρμοδιότητές των;
Θα είμαστε δίπλα  στις διεκδικήσεις σας, δεν θα τους αφήσουμε να διαλύσουν τις ζωές μας!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥΓΓΑ Ε

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΙΠΕ
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ .ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΙΠΟΤΑ .ΑΝΥΠΑΡΧΤΗΗΗΗΗΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΙΠΕ
ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για τα εγκλήματα που γίνονται στη κοινωφελή που είσαι μέλος της διοικησης μουγγααααααααα ,για τους χαραμοφαηδες αμέσως ανακοίνωση

ΛΕΡΑΝΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αγαπητή Ευαγγελία

Ως συμμετέχων στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ κατά τις εκλογές του 2010 και επειδή τα γραπτά μένουν ενώ τα λόγια ξεχνιούνται, θα ήθελα να εκφράσω την διαφωνία μου στην ανακοίνωση σου, με κάθε σεβασμό σε σένα και χωρίς αυτό να υποκρύπτει κάτι περισσότερο.
Αν έχω καταλάβει καλά όλος ο σαματάς με τις καταλήψεις των Δήμων σε όλη την Ελλάδα αλλά και την μη λειτουργία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, γίνεται για να μην απολυθούν 2500 διοικητικοί Δημοτικοί υπάλληλοι απόφοιτοι Λυκείου οι οποίοι προσλήφθηκαν εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ.
Μιλάμε δηλ. για τον ορισμό των ρουσφετολογικών προσλήψεων. Μιλάμε δηλ. για ένα από τα φαινόμενα τα οποία μας έχουν φέρει στην σημερινή θέση, μιλάμε για αυτούς οι οποίοι λειτούργησαν ως το ένα χέρι που έπλενε το άλλο. Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να χαϊδεύουμε αυτιά. Και μην μου το θέσης σε προσωπικό επίπεδο το πρόβλημα του καθενός, γιατί σήμερα υπάρχουν 1.500.000 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία άνεργοι στους οποίους πρέπει να προσθέσω και γω δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερων επαγγελματιών, βιοτεχνών, μικρομάγαζων, που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους και δεν έχουν καταγραφεί πουθενά. Κάποτε αγαπητή Ευαγγελία τους ζήτησαν να αξιολογηθούν’ και τότε είχαμε πάλι αντιδράσεις, τώρα ζητάνε αξιολόγηση. Ότι θα συμβεί -να μου το θυμηθείς- όταν θα κλείσουν τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.
Μπορεί να γεμίσουμε σελίδες με τα όσα μας οδήγησαν εδώ, σε άλλα να συμφωνήσουμε και σε άλλα να διαφωνήσουμε. Δυστυχώς σαν Πολιτική ελίτ, σαν κοινωνία, σαν πολιτεία, ο καθένας ξεχωριστά, επιτρέψαμε για μία ακόμα φορά στην Νεότερη Ελληνική Ιστορία να συρθούμε πίσω από τις εξελίξεις, δεν φροντίσαμε να μην είμαστε ο αδύναμος κρίκος. Τις ευκαιρίες μας τις είχαμε (1981, 2004) και τις κλωτσήσαμε. Για εμένα λοιπόν το θέμα είναι αν μπορούμε και τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.
Θεμελιώδες είναι να σταματήσουμε το χάϊδεμα αυτιών, το χτύπημα στην πλάτη, το κλείσιμο του ματιού και ναι αν χρειαστεί απόλυση και επαναπρόσληψη όσων χρειάζονται, με κριτήρια αξιοκρατικά, ισονομίας, δικαιοσύνης όλων μα όλων των Δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών. Θα πρέπει αυτοί που διαχειρίστηκαν την εξουσία (Πολιτικοί, Δικαστικοί Δημόσιοι υπάλληλοι, συνδικαλιστές) να ιδρώσουν να συνεισφέρουν πέραν της κατά 30-40% μείωσης στους μισθούς του. Διότι χωρίς Κρατικό μηχανισμό και Δικαστική εξουσία που να επιτελούν το έργο και το καθήκον για το οποίο υπάρχουν, δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από αυτή τη θέση μέσα από Κοινοβουλευτική διαδικασία. Και μην ακούσω για Συντάγματα και άλλα τέτοια, γιατί καλύτερα να το κάνουμε με την θέληση μας και συντεταγμένα παρά να μας το επιβάλουν γιατί Ευαγγελία να είσαι σίγουρη θα μας το επιβάλουν, γιατί και οι συντάξεις Συνταγματικά κατοχυρωμένες ήταν αλλά κοίτα που πήγαν. Αν δεν το κάνουμε ο επαγγελματικός διαχωρισμός θα γίνει τόσο σκληρός και έντονος που δεν θα μαζεύεται. Ακόμη διαφωνώ με την ανακοίνωση σου, εφόσον για να επιτελέσετε τις 200 νέες αρμοδιότητες θα πρέπει να στελεχωθούν οι Δήμοι με ικανούς και πρόθυμους υπαλλήλους έτσι ώστε να μην διεκπεραιώνουν τις νέες αρμοδιότητες όπως τις επιτελούσατε μέχρι τώρα και ξέρεις πολύ καλά ότι γνωρίζω από πολύ κοντά πως διεκπαιρωνωνται.
Γιατί Ευαγγελία οι δίκες μας ζωές είναι ήδη καταστραμμένες με μεγάλη συμμετοχή και ευθύνη από εσάς τους αιρετούς και δεν αντέχω πλέον να συντηρώ αυτή την κατάσταση.
Ευαγγελία και λοιποί συνδημότες συγγνώμη για την σκληρότητα της άποψης μου, αλλά αν δεν το κάνουμε εμείς μόνοι μας θα το κάνει ο Σόϊμπλε και στο Δίστομο γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις μεθόδους τους.

ΛΕΡΑΝΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελες τα παιδιά σου να παρακαλούν το κάθε κομματόσκυλο ή τον κάθε βουλευτή για να πιάσουν δουλειά ή να αξιολογηθούν βάση των μαθησιακών και άλλων προσόντων τους; Μα τι ρωτάω. Αν ήθελες αξιολόγηση θα ήσουν ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, δεν θα πήγαινες στον σύριζα……

ΔΙΣ είπε...

κυρια γραντσιωτη εδω ακουγονται σημεια και τερατα.ο τεως αλλα και ο θωμας καταγγελουν στα δημοτικα συμβουλια πραγματα που χρηζουν εισαγγελεα κι εσυ σιωπας.και μιλας μονο για τους ρουσφετολογους κηφηνες.για τα αλλα ξερεις κατι η ποιεις την νησσαν

Ανώνυμος είπε...

27 Νοεμβρίου 2012 1:25 μ.μ.

Συνδημότη συγνώμη, αλλά έχεις άνοια. Τους νόμους για την πρόσληψη των υπαλλήλων στους ΟΤΑ,στο στενό ή στον ευρύτερο δημόσιο, ο Σύριζα τους τους κατέθεσε στην βουλή και τους ψήφισε ;

Όσο και να χτυπιέσαι το άσπρο δεν γίνεται μαύρο.

Το Πασοκ που όπως γράφεις θέλει αξιολόγηση ,είναι το κόμμα που κατάργησε κάθε έννοια αξιολόγησης στις προσλήψεις από το 1981 μέχρι σήμερα μαζί με την Νεα δημοκρατία.

Αρκεί να ανήκες στα γαλάζια ή στα πράσινα παιδιά και οι πόρτες άνοιγαν διάπλατα στο δημόσιο

Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ
Καλα κυρα βαγγελιο ποτε θα τελειωσεις την απογραφη δυο χρονια περασανε .το θεμα Τ.Α.Π. θα το βαλετε στο δημοτικο συμβουλιο .

εκ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

κυρια γρανιτσιωτη σας προσκαλω στο χωριο που σας τιμησε παραπανω και απ το χωριο σας....
θα σας κερασω ενα νερο κρυο νερο κυρα βαγγελιο αλλα θα το πιειτε ολο το ποτηρι .
για αυτο το χωριο και την ολιγωρια των αποφασεων της δημοτικης αρχης κανεις τον..αλεκο, για ανακοινωσεις και φουμαρα εισαι πρωτη.
αν ομως ετσι πιστευεις πως εισαι παρουσα κανεις λαθος.
εισαι μαζι με την κυρια ΑΕΠ μονιμα απουσες και το εχουν καταλαβει και οι πιο φανατικοι υποστηρικτες σου και καταλαβαινεις για ποιους μιλαω.
Για αυτους και μονο παραιτησου .
Για το μονο που κινησε ένα για κανενα ηλεκτρονικο ποκερακι και σε αυτό χαμενη σε βρισκω.

τι απο τα δυο είπε...

Τσοπανε εχω μια απορια.βλεπω σχολια για την βαγγελιω,για τον τεως ,για τον μιχο ,πολλες φορες και με προσωπικες αιχμες.Για τον ανυπαρκτο βουδα-οπως τον αποκαλουν οι ιδιοι οι συμβουλοι του-που μας λανσαριστηκε σαν ελπιδα-τεως εχεις ευθυνη-και μας βγηκε αντι φαντομ ντατσουν τιποτα.Αρα η τα κοβεις οποτε αυτοματα ειναι υποπτο η εχουν δικιο οσοι λενε οτι ολα τα σχολια τα γραφει η καγκελαρια που διοικει τον δημο και φυσικα δεν πειραζουν το παιδι.

..κολλι σαααα είπε...


Αλλο Βουδας αλλο Κουδας
αλλο Νικος αλλο Γιαννης
για ολους εχει ο Τσοπανης.!!!

Τι να γραψω πατριωτη
η πρωτη ΔΕΤΠΑΑ στην Ευρωπη
Δημαρχο αυτη δεν εχει ...
τσαμπα φαντομ... δεν το εχει.

Τι να γραψω συντοπιτη
κανανε το Δημο σπιτι
σπιτι οχι του δημοτη
μονο για το φαγοποτι.

Τι να γραψω στον Τσοπανο
πεντε κατω πεντε πανω
αυτη δεν ειναι Δημαρχεια
ειναι Ανωνυμη Εταιρια.

Τι να πω για τους Συμβουλους
ειναι ολο φαντασια
με προτασεις και με στοχους
θελει ο τοπος
κιαλλους τοσους.

Στομα εχουν και τα λενε
στα διαλειμματα και κλαινε.
ποιον να πιασεις;
ποιον να αφησεις;
Εχουν γινει αναμνησεις.

Τι να πως στη Βαγγελιτσα;
εχει ετοιμη βαλιτσα
δρομο παιρνει δρομο αφηνει
αλλα γραφει αλλα σβηνει...

Τελος πιανω τον Γιαννελο
που τον θελω που τον θελω
Δημαρχος αυτος να γινει
στου Ομιλου το καμινι.!!!

Και μην πεις πως ειμαι ο Κατω
που εκανε το Δημο πατο.
Θα τα πω όλα… στο Βαγγελη
που με παει που με θελει..

Τι να γραψω ρε Τσοπανε
τουτοι στον γκρεμο μας πανε...
κολλι σαααα...


ξυπνα είπε...

αφηστε τα ποιηματα.η ερωτηση ειναι μια.ευαγγελια εισαι η οχι αρχηγος της αντιπολιτευσης.αν ακομη εισαι ασε τα διαγγελματα και θεσε ολα τα ερωτηματα που διαβαζουμε στα σχολια.υπαρχει αορατη υπαλληλος στην δετπα.τι γινεται με τον γνωστο υπαλλλο.φαγαμε η οχι προστιμο.ειπε ψεμματα ο δημαρχος οτι δεν παιρουν λεφτα τα προεδρεια των εταιρειωνπου πηγαν τα λεφτα της πυροπροστασιας.κ.λ.π

ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΗΣ είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΗ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ*σηκω απανω γιαννο μου και μη βαριοκοιμασαι

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ*το καλυτερο παιδι στα χειροτερα χερια(ΑΕΠ)

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ*τι εκανα για παρτη μου τι εκανα για μενα

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ*τσοπανακος ημουνα προβατακια εβοσκα

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΙΡΙΟΥ*δεν λες κουβεντα

ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ*πως καταντησαμε λοχια(πτεραρχε εν προκειμενω)ποιος ειμαι εγω ποιος εισαι συ

ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ*σε
τι κοσμο βρεθηκα μαμα

ΒΑΓΓΕΛΙΩ*και προσπαθωντας κατι για να θυμηθω αποκοιμηθηκα

ΖΑΚΚΑΣ*δεν ηλθε γραμμη ακομη απο το κομμα ποιο τραγουδι να του αφιερωσουμε

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕΠ*ουτε μιλανε ουτε λαλανε

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ*εχω χρονια να σας δω

καλα χριστουγεννα* χρονια πολλα του αγιου νικολαου στο δημαρχο μας,πως ειπες γιορταζεις τ αη γιαννιου******συγκεντρωσουυυυυυυυυυ

ΛΑΚΚΑ είπε...

σχολιαστη ...ξυπνα ειπε....
εχεις αδικο.
τα ποιηματα λενε την αληθεια και ξυπνανε τους δημοτες.
εχεις δικιο ομως οτι τα ερωτηματα θελουν απαντηση και μαλιστα μεσα στο δημ.συμβουλιο.
ομως η ευαγγελια λειτουργει οχι σαν αρχηγος της αντιπολιτευσης αλλα σαν συμμαθητρια του δημαρχου.
μην περιμενεις λοιπον πια τιποτα απο την ευαγγελια.
ισως αν παραιτηθει τοτε κατι μπορει να προσφερει σε αυτο το δημο.

αγιωργιτης είπε...

ο μονος που κανει αντιπολιτευση ειναι ο τεως κι αν η βαγγελιω ειχε το στοιχειωδες μυαλο να τον ακολουθει θα χαν βγει πολλα στο φως.Ομως οπως πολυ σωστα ειπε ο λακκα λειτουργει σαν συμμαθητρια του δημαρχου.να ξερετε παντως οτι το μεγαλο φαγοποτι γινεται στην ανωνυμη εταιρεια κι οχι στην κοινωφελη.μαλιστα ενα εμπιστο πουλακι σφυριξε στον τεως οτι την ωρα που ο δημος δεν μπορει λεει να δωσει ευρω στον παρνασσο καποιες χιλιαδες ευρω βαραγανε βολτα σε κολλητους μεσω της ανωνυμου εταιρειας.αναμενονται εξελιξεις.η ουσια ειναι μια.μπλεξαμε μ αυτους

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που λέτε βρέ; Η Βαγγελίτσα το μυαλό της το έχει στο να γίνει Δήμαρχος. Παράτησε το ΠΑΣΟΚ και τώρα το παίζει ΣΥΡΙΣΑ. Παλιότερα έφυγε από τα κεντρικά όργανα του ΠΑΣΟΚ στη Λιβαδειά, επειδή , λέει, της βρίσανε το Γιωργάκη και τώρα με το άλλο φρούτο, το βουλευτή ντε, προσπαθεί να γίνει Δήμαρχος. Δεν ξέρει όμως ότι οι εκλογές είναι καλοκαίρι και τα ζαρζαβατικά είναι σε ακμή.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Εσύ που αναρωτιέσαι γιατί δεν έβγαλα το σχόλιό σου και τι άσχημο είπες, σου απαντώ ότι το να αποκαλείς κάποιον απολίθωμα και κάποιον άλλο γραφικό και μάλιστα ανώνυμα με κάνει να μην το βγάζω.