Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Εντυπωσιακή επιχείρηση καθαρισμού χιονισμένου δρόμου

Ο καθαρισμός των δρόμων από τα χιόνια για τους Καναδούς είναι παιχνιδάκι. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς ένα κομβόι από 21 εκχιονιστικά καθαρίζει το δρόμο σε ελάχιστο χρόνο. 







6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσοπανε , ακριβως το ιδιο ( μην σου πω και λιγακι καλυτερα ) καθαριζουμε κι εμεις τους δρομους!!!
Επισης κι εμεις δεν προσπερναμε τα εκχιονιστικα αλλα παραμενουμε πισω απο αυτα με ησυχια και ταξη !!!
Τι να λεμε τωρα , οι ανθρωποι βρισκονται σε αλλο επιπεδο , που δυστυχως δειχνει το πολυ χαμηλο δικο μας!

Ανώνυμος είπε...

οποιου δεν του αρεσει μπορει να φυγει.
Απο επιπεδα ειμαστε γεματοι.
Για ρωτα και τους αραχωβητες που ερχονται απο τον Καναδα για τα μπανια τους τον Αυγουστο τι καλα περνανε και να πατε μετα ολοι σας.

Εχεις παει να καθαρισεις για να δεις τι ωραια που ειναι? Κοιτας στον Καναδα που ειναι 12 μετρα ο δρομος εγω σε θελω στο Σταυρο με ομιχλη.

Ανώνυμος είπε...

Αμα καθαριζατε καλα θα ητανε ανονυμε 9και04!!!Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ!!!Τσαμπα το μεροκαματο παει!!!Για να τους φτασετε αυτους στον Καναδα και γενικα στην Ευρωπη πρεπει να φατε πολλα καρβελια ακομη!!!Τραβατε να τα πειτε αλλου αυτα τα ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!Κατι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ σαν εσας μας φερατε εκει που ειμαστε σημερα!!!!

Ανώνυμος είπε...

μονο που στον καναδα αυτη τη δουλεια την κανουν 360 μερες τον χρονο και εδω εμεις 5 μερες.
24 εκχιονιστικα για 5 μερες πολλα δεν ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Για ολους αυτους που υπεραμυνονται της ελληνικης πραγματικοτητας θελω να πω οτι αν καποιος ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ , με οτι συνεπαγεται η εννοια του ορου αυτου, δεν κοιταζει αν ειναι δουλεια για μια μερα ή για 300 μερες.
Τωρα για το αν θα πρεπει να φυγουμε εμεις απο εδω και να παμε στον Καναδα, θα ελεγα στον φιλο που το προτεινε , οτι μαλλον αυτος θα πρεπει να παει εκει για να δει πως δουλευουν οι ανθρωποι και ισως αναθεωρησει τις αποψεις του περι δυσκολιων και τα τοιαυτα.
Οσο για το αν εχω καθαρισει στον Σταυρο με ομιχλη οπως λεει, θα του πω οτι δεν εχω καθαρισει αλλα να μην νομιζει δα οτι το πιο επικινδυνο μερος του κοσμου ειναι αυτο!!!
Ας δει λοιπον ο φιλος και τοσα μερη του κοσμου που εχουν οχι μονο ομιχλη αλλα και παγετωνες, 4 και 5 μετρα χιονι, ολικο παγετο για εβδομαδες , δρομους αποκρημνους μεσα σε χαραδρες-βαραθρα κ.τ.λ. και μετα ισως αναθεωρησει την αποψη του περι επικινδυνοτητας !!!
Να κοιταμε παντα να γινομαστε καλυτεροι ολοι μας και οχι να γινονται χειροτεροι οι αλλοι για να επιπλεουν οι ανεπαρκεις!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε τόπος έχει τα δικά του. Εκεί στο Τορόντο έχεις οργάνωση αλλά βλέπεις τον ήλιο με το μακαρόνι. Εδώ έχεις λαμογιά και ανοργανοσιά, αλλά και ουζάκια στις παραλίες 8 μήνες το χρόνο. Διαλέγεις τί σου ταιριάζει και αποφασίζεις πού θες να είσαι. Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ Καναδάς και ο Καναδάς ποτέ Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες!