Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ψευτοδιλημμάτων και εκβιασμών συνέχεια.."Εάν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, στη θέση των Φολκσβάγκεν θα έλθουν τα κάρα με τα μουλάρια."

Ρε δε θέλουμε Φολκσβάγκεν..Ράουςςς

Ο κ. Καλντεμόργκεν (επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων DWS) εκφράζει την ικανοποίησή του για τη στροφή στην ιταλική πολιτική σκηνή, αλλά και για τον τρόπο που η Άγκελα Μέρκελ διαχειρίζεται την κρίση χρέους, επιδιώκοντας την αποκατάσταση της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη.
Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία

«Η Ευρώπη έχει τη δυνατότητα να κάνει την έκπληξη ήδη από το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που μάλλον θα μας απογοητεύσουν» είπε ο γερμανός μάνατζερ.
Αναφερόμενος στα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ο Κλάους Καλντεμόργκεν προειδοποίησε τους Έλληνες να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. "Εάν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, στη θέση των Φολκσβάγκεν θα έλθουν τα κάρα με τα μουλάρια. Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία και αυτό θα πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα στους Έλληνες", υπογράμμισε ο επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων DWS.
 
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15643783,00.html 
 http://exomatiakaivlepo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: