Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σύγκληση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης








ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ                    
Ταχ. Δ/νση : 10ης Ιουνίου 28,Τ.Κ. 32005                    
Τηλ. 2267022320 & 2267022633, FAX : 22670-22063    
E-MAIL: info@daa.gov.gr  

                                Δίστομο, 13/01/2012
                                                                                       Αριθμ. Πρωτ. : 332


                               Προς :
                    Τα μέλη της  Δημοτικής Επιτροπής
Διαβούλευσης     
Κοιν.
Γραφείου Δημάρχου                                                   


ΘΕΜΑ: Σύγκληση Δημοτικής Επιτροπής  Διαβούλευσης
ΣΧΕΤ.: άρθρο 76 του Νόμου 3852/2010  «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου  2012 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα στο Δίστομο, θα συγκληθεί η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.
1.    Σκοπός της συνεδρίασης είναι η εξέταση των παρακάτω θεμάτων :
•    Γνωμοδότηση για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος  έτους 2012.

•     Γνωμοδότηση επί του προσχεδίου σύνταξης του προϋπολογισμού του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας οικονομικού έτους 2012. 
2.    Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην συνεδρίαση.


                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  
          ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

                                                                     
                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ......... ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ......... ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012......... ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΡΘΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ.........

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ είπε...

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν το κείμενο του χάρη το έγραψε μόνος του η έχει άρωμα στέργιου η προέδρου.το ερώτημα είναι κύριοι.λέει αλήθειεις ΝΑΙ Η ΟΧΙ.Υπάρχει η όχι παράκεντρο εξουσίας.Πρόεδρε ως τώρα απάνταγες πάντα στα ίσια ασχέτως αν συμφωνεί κανείς μαζί σου η οχί.ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ.ΈΣΤΕΙΛΕ Η ΟΧΙ κυριακή μεσημέρι σε όλους τους συμβόυλους της συμπολίτευσης-πλην πασοκων-πεντασέλιδη επιστολή η κυρία σοφία πατσαντάρα όπου σε βρίζει χυδαιότατα γιατί ζήτησες την απομακρυνσή της.ΠΕΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ.Ποιά είναι αυτή η κυρία επιτέλους που μηνύει .βρίζει.ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ.Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..... ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ...ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΩ
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΝΑ.ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙL ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ,ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ .ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ Ν ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 3o Mati στείλτο να το βάλει, αφού ξέρω ότι το έχεις.

ανταρσιας είπε...

μια ειναι η ουσια
μουγκα ολη η δημαρχεια
αμα μιλαει η ...Κυρια.

μια ειναι η ουσια
ειστε η ανυπαρξια.

εξ απορρητων είπε...

Καθε σπιτι εχει τα προβληματα του οσο αγαπημενοι κι αν ειναι.Πριν τα βγαλει στη φορα λοιπον κοιταει να τα λυσει ομορφα και ηρεμα,για το καλο του σπιτιου.Αν αυτο δεν μπορει να γινει η γινεται μη δικαια,τοτε ανοιγουν οι ασκοι του αιολου αντικειμενικε..ο προεδρος λοιπον ειναι στην πρωτη φαση ακομη,αλλα δεν αργει η 2η.ξερω τι σας λεω.ο προεδρος δεν ειναι οργισμενος με τις βρισιες,αλλωστε εχει συνηθισει στα .μπλογκς,αλλα το οτι το μειλ ενω τον αφορουσε δεν σταλθηκε στον ιδιο,κι οτι τελειωνε με μια φραση που εντελως τυχαια τελειωναν καμια δεκαρια ανωνυμα σχολια εναντιον του στο τσοπανο αρα τι κανει μπε μπε στο κοπαδι.ακουστε με εμενα που λεγε κι ο γιατσεκ γκμοχ.θυμασαι προεδρε.κι ολα αυτα απο πρωτο!ομορφο!χερι.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ¨???? είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΤΠΑ,ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ(ΑΝΔΡΕΟΥ,ΚΟΚΚΟΒΟΣ Κ.Λ.Π) ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 50 ΣΕ 100 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 3ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ. 100 ΕΥΡΩ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑ. ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΒΑΞΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΔΑΛΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΕΦΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ?

ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ είπε...

Τι λετε ρε, το θεμα δεν ειναι αν μπορουν να δωσουν τα 50 η τα 100 ευρω, το θεμα ειναι πια ηταν η θεληση των αφων Γιαννακοπουλων.
Το ξερετε οτι αν γινεται κακη αντιθετη χρηση απο τι θεληση τους μπορει να πεσει η διαθηκη?
Και τελος παντων πιος ειναι ο Γεωργιαδης που περνει αποφασεις για το ποσο θα πληρωσουν τα παιδια.
Αλλα και ναυτος παιδι της Σοφιας ειναι και κανει οτι θελει.
Ετσι δεν ειναι Σταθη ,σε ειχαμε ρωτησει τι γινεται με αυτον τοτε που γραφονταν στον ΝΤΕΛΑΛΗ και εσυ μας ειπες μην ακουτε τι λενε ειναι ολα ψεματα. Αλλα τελικα μαλλον ειναι ολα αληθεια, και οπως δειχνουν τα πραγματα και εσενα σε αδειασε προεδρε που τον στηριξες, και τον καλοπληρωσες, και ολη την λασπη πηρες απανω σου επι 4τιας Λεοντιου.

ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ?

3o mati είπε...

Προς σχολιαστη με το ψευδωνυμο ...αληθευει???

Με ρωτας για την συνθεση του Δ.Σ της Ανωνυμης Εταιρειας,αφου
μπορεις να ρωτησεις τον κυριο Προεδρο του Δημοτικου Συμβουλιου, η την κυρια Γρανιτσιωτη που τους αναφερεις στο ιδιο σχολιο.
Μπορει ακομα να σου απαντησει καποιος Δημοτικος Συμβουλος, γιατι ολοι διαβαζουν και καποιοι γραφουν στον Τσοπανο...

Στο 3o mati υπαρχει λογος τιμης...

αφου υπαρχει λογος τιμης... από αυτους που νομιζουν οτι ειναι ικανοι να διαχειριζονται το μελλον.... περιμενουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που λέτε ρε; Οι σύμβουλοι της ΑΕ έχουν ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αν ψάξετε στις αποφάσεις του θα τους βρείτε. Τα τρίτα μάτια και όλοι αυτοί οι περίεργοι που δήθεν αποκαλύπτουν κάποια πράγματα ή ρωτάνε για άλλα είναι της πλάκας μάγκες.
Διοικητικό συμβούλιο Ανωνύμου Εταιρίας:
1) Ιωάννης Πατσαντάρας
2) Λουκάς Ζήσης
3) Φωτεινή Ιερεμία
4) Παναγιώτης Σκούφης
5) Παναγιώτης Παπαστάθης

Ανώνυμος είπε...

17 Ιανουαρίου 2012 11:21 μ.μ
γιατί μου φαίνεσαι νευριασμένος,όλα καλώς βαίνουν με την ΑΕ της ανυπαρξίας. Μία πληροφορία ζητήσαμε,δεν σκοτώσαμε κανέναν.
Να κάνουμε κάθε μέρα το σταυρό μας, να τους έχει όλους καλά η Παναγιά,μην μας πάθουν τίποτα και χαθούν όλα τα έργα που γίνονται στα χωριά μας.
Πρόεδρε αυτοσαρκασμός και όχι....ξέρεις εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 11.21 πλανάσαι πλάνην οικτράν.ανώνυμη ευειρεία είναι ο γεωργιάδης.οι άλλοι απλά παρακολουθούν.ο παπαστάθης απο τότε που όλα μεταφέρθηκαν στην εθνική τράπεζα δεν μιλάει οπότε ελεγχόμενα ολα.ενα 100 τον μήνα αποφασίσανε και καλά για βενζίνες για να πάνε μια φορά το μήνα δίστομο.κυρία ΖΩΗ κάναυε το ίδιο και στην κοινωφελή μήπως

Ανώνυμος είπε...

17 Ιανουαρίου 2012 11:21 μ.μ.
βλέπω δικά μας παιδιά.(υποψήφιοι με την ΑΕΠ)
ρωτάω μήπως ξέρεις αν πληρώνονται για τις συνεδριάσεις τους;( μην νευριάσεις όμως;)
1) Ιωάννης Πατσαντάρας
2) Λουκάς Ζήσης
3) Φωτεινή Ιερεμία
4) Παναγιώτης Σκούφης
5) Παναγιώτης Παπαστάθης
ευχαριστώ

6 ματι είπε...

κυκλοφορεί έντονα ότι προχθές ετέθη θέμα αν ο γεωργιάδης είναι υπάλληλος του δήμου κι απεκαλύφθη οτι έχει απορριφθεί.αν αυτό αληθεύει θα πρέπει να επέμβει εισαγγελέας πως και με ποιού εντολή πληρώθηκε μισθούς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩς ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ????

Ανώνυμος είπε...

Είμαι η ανώνυμη 17/1/2012 11:21. Δεν είμαι εκνευρισμένη μόνο φίλε μου, αλλά θυμωμένη, γιατί κάποιοι κολαούζοι σαν το 30mati αλλά και άλλοι, αντί να ασχοληθούν με σοβαρά θέματα και προβλήματα του Δήμου όπως είναι η Ανώνυμη Εταιρεία και η λειτουργία της, ασχολούνται με θέματα της πλάκας ,παραπλανητικά και ήσσονος σημασίας. Γράφουν βλακείες, κολακεύουν τον Τσοπάνο και αρέσκονται στην χαζοπροβολή και στην ανάδειξη ….. κουτσοθεμάτων για το θεαθήναι.
Ο κ. Γεωργιάδης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΕΤΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. Η ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ. ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΦΤΕΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΖΕΙ, ΕΝΩ «ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
Για το γεγονός ότι λύνει και δένει στο Δήμο χωρίς καμία επίσημη ιδιότητα, είναι ένα θέμα για το οποίο, όπως είπα πιο πάνω, ευθύνονται όλοι οι σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, διότι η ανοχή τους , μόνο ως συνυπευθυνότητα στο πρόβλημα μπορεί να εκληφθεί.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε σας παρακαλώ ένα υπέροχο άρθρο στο Αγνάντι.
http://agnantiroumelis.blogspot.com/2012/01/blog-post_312.html#more

3o mati είπε...

''Είμαι η ανώνυμη 17/1/2012 11:21. Δεν είμαι εκνευρισμένη μόνο φίλε μου, αλλά θυμωμένη, γιατί κάποιοι κολαούζοι σαν το 30mati αλλά και άλλοι, αντί να ασχοληθούν με σοβαρά θέματα και προβλήματα του Δήμου όπως είναι η Ανώνυμη Εταιρεία και η λειτουργία της, ασχολούνται με θέματα της πλάκας ''

Αγαπητη φιλη ενα μικρο παραδειγμα καποιου σχολιου μου.
δεν θα σου πω οτι εισαι της...πλακας απλα θα πω οτι εισαι νεα στο μπλογκ......


3o mati είπε...
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΕΑ....

Μεχρι να ''καθαρογραφτει'' η συμβαση του ''ασυμβιμαστου'' θα εχει ολοκληρωθει η θητεια του κυριου Δημαρχου και ακομα δεν θα εχει σταματησει να εκπροσωπει τον Δημο Δ.Α.Α ο γνωστος παντος καιρου ανασφαλιστος.....

θα μου πεις αυτο ειναι το προβλημα;
τουλαχιστον αυτος τρεχει για το Δημο και εγω πρωτος πρεπει να του το πιστωσω αυτο.

Τελικα ολοι ειναι λογια και δηλωσεις .....

Οι Διοικουντες τον Δημο ειναι ανυπαρκτοι. Ακομα και ο κατα τα αλλα τολμηρος Προεδρος και αυτος ανθρακας τελικα μας προεκυψε. Προσπαθω να βρω ενα χρονο μετα μια ουσιαστικη παρεμβαση του και δεν βρηκα ακομα.
Περα απο δυο τρεις μικροφιεστες λιγο αυτοδιοικητικες και λιγο διαφημιστικες τιποτα αλλο.
Ναι απανταει στα σχολια αλλα δεν λυνει ετσι κανενα προβλημα. Μαλλον ειναι ετοιμος να τους παρατησει...

Δεν του βγηκε η ΑΕ παρεα ,γιατι δεν γνωριζε πως παρακατω υπαρχουν πολιτες που παραγουν οραμα και πολιτικη για το Δημο, και μιας και λεει συνεχεια την γνωστη καραμελα ....''σιγα σιγα θα γνωριστουμε''...,επρεπε να γνωριζει ένα χρονο μετα, πως οι παρακατω οταν ηταν στο Δημο επεστρεφαν ολοκληρη την μισθοδοσια τους πισω στο ταμειο του Δημου και αυτο κανει την ποιοτικη διαφορα στον εθελοντισμο και την προσφορα στα κοινα.

Επρεπε να καταλαβει πως με το παραμυθι του ονοματος και τον ακρατο τοπικισμο δεν εχει καμια τυχη να πετυχει η παρεα, μιας και τετοιες εποχες που δεν υπαρχουν για πεταμα ευρω,θελει προτασεις συγκεκριμενες και κοστολογημενες, θελει συλλογικοτητα, τρεξιμο παντου και ανοιγμα με προγραμματα στις κοινωνικες ομαδες...
Δεν ηξερε ....Δεν ρωταγε;
Μακαρι τουλαχιστον να κανουν ένα- μονο ένα- καλο για το μελλον του Δημου.Nα προσγειωσουν το σκαφος στον αεροδιαδρομο του Δ.Α.Α και οχι στην χωματερη....
Κι όπως λεει ενας πολύ καλος φιλος…΄΄.τελικα να φυγουν ολοι και να ερθει η Σοφια. Αυτη θα κανει πολύ περισσοτερα ,- γιατι το εχει …-, και δεν είναι μονο δηλωσεις που μεινανε ….δηλωσεις.΄΄
12 Δεκεμβρίου 2011 10:03 π.μ.


Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2011/12/blog-post_3606.html#ixzz1joT0mEBV

3o mati είπε...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ....

Ο/Η 3o mati είπε...
Στην Δικαιοσυνη η.... ¨αμαρτωλη¨ ΔΕΤΠΑ.

Την Πεμπτη 8.12.2011 στα Δικαστηρια της Λιβαδειας για παρανομη απολυση εργαζομενης.
Ο γνωστος υπαλληλος που μεχρι σημερα κανεις δεν γνωριζει τη σχεση εργασιας του με την ¨αμαρτωλη¨ παρευρεθηκε σαν μαρτυρας της ΔΕΤΠΑ.

Υπαρχει καποιος αρμοδιος να μας ενημερωσει;

11 Δεκεμβρίου 2011 7:35 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

2006.O ΛΕΌΝΤΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΤΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ!!!Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ(ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ 1).2006 ΕΠΙΣΗΣ.ΟΛΗ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ(ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ....ΣΤΑΘΗ)
2011.Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ,ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 4ΜΗΝΟ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ(ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ 2)
2012 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΜΙΧΟ Η ΚΥΡΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗ ΤΑΞΗ(ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ 3). Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η ΦΙΛΕ ΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΑΘΗ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΔΕΝ ΜΩΡΕ ..ΔΕΝ..ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ.ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου διαβάζοντας όλ ’ αυτά που γράφεις μάλλον θα συμφωνήσω με τον ψυχίατρο. Νομίζω πως καλά σου τα λέει. Η σκέψη σου δεν έχει κανένα ειρμό , πρόσεχε.
3o mati είμαι η .... πιο πάνω

3o mati είπε...

οι πρακτικες σας δεν εχουν κανενα ειρμο.
...σε περιμενω.

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ είπε...

Και αλλον ειδικο συνεργατη θα προσλαβει ο δημαρχος δεν τον προλαβαινουμε.
Τι εγινε ρε μεγαλε ποιον θελετε να φωτογραφισετε παλι?
Δυο γλωσσες σωστα αγγλικα και γαλλικα, αλλα δημαρχε γιατι οχιμια αλλη γλωσσα ας πουμε ισπανικα που μιλαει το 1/3 της γης , ιταλικα , η καλυτερα γερμανικα που σου χρειαζονται για να συνενοηθεις με τους γερμανους για της αποζημιωσεις.

Λυπαμε Δημαρχε, οχι για σενα γιατι δεν σε ξεραμε αλλα για τους αλλους , γιατι αλλιως τους ειχαμε μετρησει, αλλα οπως φαινεται ποτε δεν ειναι αρκετα. Καλα ελεγαν οι παππουδες μας δυο σακκια αλατι και παλι δεν εισαι σιγουρος.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΝΙΚΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΣΟΦΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΔΕΤΠΑ

ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ

Αντε ρε χαιβανια θελετε να βγειτε και συμβουλοι για να τα φτιαχνατε ολα και εμεις σας πιστεψαμε αλλα δεν κανετε τιποτα ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΟΥΣΤ.


Μας εφαγε ενας Γιαννελος το ΦΑΝΤΟΜ και το ΦΑΝΤΟΜ .

Τελικα ΚΑΝΑΝΤΕΡ ειναι και κανει και κρατει ο κινητηρας.

παναγιτης είπε...

Kαι καλά ο γιανέλος δεν τον ήξερε το φάντομ,μεγάλωσε στ ασπρα σπίτια.ΕΣΕΙΣ ΩΡΕ μπακολουκά.οικονομάκη,μπεζεντέ που τον ξέρατε,εσύ βρε λένα που την είχες συμμαθήτρια την κυρία,που τον στείλατε τον έρμο τον πρόεδρο στα θηρία και τώρα τρέχει και δεν φτάνει.πριν τέσσερα χρόνια τον λέγατε φερράρι και τώρα κατάντησε μηχανικός αεροσκάφους που όλο πέφτε και πέφτει και πέφτει.

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ... ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Κ.Λ.Π .Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Σημερα στην δημαρχια κυκλοφορησε μια προαγωγη της ανωνυμης εταιρειας.η κυρια β.α εγινε προισταμενη απο καθαριστρια.ως εδω ολα καλα,εχουν κανει και χειροτερα.μονο μια ασημαντη λεπτομερεια.η κυρια αυτη ειναι η βασικη μαρτυρας κατηγοριας στην μηνυση που χει κανει η σοφια κι ο νικολακης στον μιχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προεδραρα,αντιδημαρχε ειδες πως επιβραβευουν τα παιδια τους η παρεα.καθηστε στη γωνια να μην τους ενοχλειτε

Ανώνυμος είπε...

πω πω χολη ανωνυμε 7:50! πραγματικα χρειαζεσαι ψυχιατρο παιδακι μου, θα παθεις τιποτα! ακου καθαριστρια και βασικη μαρτυρας εναντιον του αντιδημαρχου-μιχου! ειναι δυνατον? πως τολμησε? στην πυρααααα.....

υγ. σαν δεν ντρεπομαστε λιγο

ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ είπε...

Πτέραρχε εγώ δεν είμαι ούτε το τρίτο μάτι ούτε αντίπαλος.Είμαι ένας από αυτούς που πάλεψαν μαζί σου.που γυρίσαν τα χωριά!!που ξενυχτήσαν.Φίλτατε Γιάννη μας πούλησες όλους.Στάθη,παναγιώτη,στέργιο,λένα,λουκά,ζάχο ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Εβαλες την απύθμενη φιλοδοξία Και τον εγωισμό της αδελφής σου πάνω απ όλα όσα συζητήσαμε,ονειρευτήκαμε.Μάς λέγανε προεκλογικά οτι αυτή θα σας διαλύσει και το κατάφερε.Δέν πήρα 600 σαν τον στάθη ουτε 400 σαν τον παναγιώτη.και μ αυτούς τούς λίγους που πήρα όμως πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να σου πώ.τα κάνες μούσκεμα ΓΙΑΝΝΗ.Η ΔΙΩΞΤΗΝ Η ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΑΥΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ/ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΜΙΧΟΣ.ΣΥΡΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ-ΜΠΕΖΕΝΤΕΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΟΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ

ΥΓ.ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΧΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

γιαννης κ είπε...

στο fbook του ο προεδρος εχει ανεβασει ενα τραγουδι του πασχαλιδη παραμυθι με λυπημενο τελος.ετσα ειναι φιλοι μου.το παραμυθι της ΑΕΠ τελειωσε.ο κοσμος ψηφισε πατσανταρα και του βγηκε σοφια να κανει κουμαντο σε ολα.ο μιχος ομηρος των χρεων στη παραλια,ο οικονομακης δικο μας παιδι,ο μπουρας και πολυ του ειναι,η λενα για φωνη καλη ειναι κι ο προεδρος απογοητευμενος στην αθηνα.ερχεται τα σκυριακα του λενε οτι πεις και μολις φευγει αρχιζζει η κυρια.τελειωσατε κυριοι.ο λαος εσας ψηφισε οχι την κυρια.ακομη και στην αρχαια ρωμη δεν γινοντουσαν αυτα.πως μας την φορτωσατε κυριοι.δεν ψηφισαμε καμια σοφια εμεις.παρτε δρομο

Ανώνυμος είπε...

Προς ΑΝΩΝΥΜΟ 11:06. Το ΕΜΑΙL σταλθηκε 3,53 π.μ την Κυριακη. Στους παραληπτες ειναι γραμμενο το ονομα του κ.Οικονομακη. Τα αλλα ονοματα που γραφεις οντως δεν ελαβαν το ΕΜΑΙL.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ?
ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Προς εκείνον τον περίεργο ……. 3omati:
Διάβασε το πιο κάτω και μετά ρώτα τον πατριώτη σου τον Πανουργιά και στη συνέχεια ενημέρωσε κι εμάς.
http://arahova.wordpress.com/2012/01/19/%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1

Ανώνυμος είπε...

19 Ιανουαρίου 2012 3:40 μ.μ.
αυτά που έπαθε ο Διστομίτης δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτά που θα πάθει ο Αραχωβίτης με αυτά που κάνει και πορεύεται μέχρι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ασχολειστε ολοι με την επιστολη της σοφιας και κανεις δεν αναφερει τις 2 επιστολες της τοπικης συμβουλου του διστομου.την μια που ηθελε να αναγνωσθει στο δημοτικο συμβουλιο και αρνηθηκε ο προεδρος λεγοντας οτι θα τριζουν τα κοκκαλα των νεκρων και την αλλη που διαβασε την κυριακη και αναγκασε τον προεδρο να την αποκαλεσει φασιστοειδες.εσεις που τα ξερετε ολα δωστε τες στην δημοσιοτητα να δειτε το μαυρο προσωπο της ΑΕΠ,αυτο που κρυβοταν τοσο καιρο

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ(ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ) είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 3.40
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΟ 3ΜΑΤΙ;
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.
ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΩΣΤΟΣ.
ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 3ΜΑΤΙ;
ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ
ΓΡΑΦΕΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ Η ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ 3ΜΑΤΙ;
ΑΝ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ.
ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;
ΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ
ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΦΙΛΕ.
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙA ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ,
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως θα επρεπε να ρωτησουμε τον κ. Γεωργιαδη να μας πει τι συμβαινει.
Τελος θα ηθελα να σας πω οτι σας διαβαζω ολους εσας με τα υπονοουμενα αλλα, κανενας σας δεν εχει το θαρρος να παει στον εισαγγελεα.
Ειστε ολοι σας κοτες λυρατες,συμβουλοι και μη .
Το μονο που λυπαμε ειναι για το οτι ειχα αλλη γνωμη για καποιους ανθρωπους και βγηκα γελασμενος,οπως ο Οικονομακης, απο αυτον τουλαχιστον θα περιμενα να κανει μια τοποθετηση.
Κυριε Οικονομακη σε βγαλαμε γιατι πιστευαμε και πιστευουμε οτι εισαι καθαρος,την ψηφο μας την τιμας και με την δουλεια, αλλα και με το να παραιτηθεις αν αυτα που γινονται δεν συμβαδιζουν με την ηθικη σου.

Να εισαι σιγουρος οτι ολοι θα σου πουμε μπραβο ,γιατι αυτα πληρωνουμε σημερα και σε τοπικο επιπεδο αλλα και σε κρατικο , το οτι καποιοι δεν ειχαν το θαρρος να βγουν και να πουν καποια πραγματα.

ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

merlin είπε...

προς τους αρχοντες...Αν έχετε αρετή κι ομόνοια, θα ευλογήση ο Θεός τα έργα σας και θα σας φωτίση εις το καλό και θα σας σώση, αυτός οπού σας έσωσε από την τυραγνία των Τούρκων, αυτός οπού σας ανάστησε και κάμετε την τρίτη Σεπτεμβρίου, κι επιστάτησε μόνος του τόσους μήνες και δεν μάτωσε μύτη σε όλο το Κράτος. Παρακαλέστε τον Θεόν και τώρα να κάμη το έλεός του σ΄εμάς τους αμαρτωλούς και να φέρει και τώρα την ευλογίαν του. Εγώ ένα μπαστούνι έχω εις το χέρι μου - αν η αφεντιά σας δεν έχετε αρετή κι΄ομόνοιαν, τι να σας κάμω εγώ;». Μου λένε γενικώς με μίαν φωνή. «Ότι μας ειπής εσύ θ΄ακολουθήσωμεν - Κι εγώ αν σας απατήσω, ας δώσω λόγον εις τον Θεόν. Εγώ δεν γνωρίζω φατρίες και να με θεωρή άλλος φίλο του κι άλλος οχτρό. Γενικώς όλους σας σας θεωρώ αδελφούς, ότι με διορίζετε όλοι και πρέπει να μην είμαι αναντίος κανενού. Και να δίνετε τους ψήφους σας ελεύτερους, όθεν θελήση κάθε ένας. Εμένα (καθώς είχα μιλήσει) μη μου δίνετε».

Κι όσα σημειώνω τα σημειώνω γιατί δεν υποφέρνω να βλέπω το άδικον να πνίγει το δίκιον. Δια ΄κείνο έμαθα γράμματα εις τα γεράματα και κάνω αυτό το γράψιμον το απελέκητο, ότι δεν είχα τον τρόπον όντας παιδί να σπουδάξω. Ήμουν φτωχός κ΄ έκανα τον υπερέτη και τιμάρευα άλογα κι άλλες πλήθος δουλειές έκανα να βγάλω το πατρικό μου χρέος, οπού μας χρέωσαν οι χαραμήδες, και να ζήσω κ΄ εγώ σε τούτην την κοινωνία όσο έχω τ΄ αμανέτι του Θεού εις το σώμα μου. Κι αφού ο Θεός θέλησε να κάμη νεκρανάστασιν εις την πατρίδα μου, να την λευτερώση από την τυραγνία των Τούρκων, αξίωσε κ΄ εμένα να δουλέψω κατά δύναμη λιγώτερον από τον χερώτερον πατριώτη μου Έλληνα. Γράφουν σοφοί άντρες πολλοί, γράφουν τυπογράφοι ντόπιοι και ξένοι διαβασμένοι για την Ελλάδα - ένα πράμα μόνον με παρακίνησε κ΄ εμένα να γράψω, ότι τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι, όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσωμεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί, να την φυλάμεν κι όλοι μαζί και να μην λέγη ούτε ο δυνατός «εγώ», ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγη ο καθείς «εγώ»; Οταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση, ή χαλάση, να λέγη εγώ. ΄Οταν όμως αγωνίζονται πολλοί φκειάνουν, τότε να λένε «εμείς». Είμαστε εις το «εμείς» κι όχι εις το «εγώ». Και εις το εξής να μάθωμεν γνώση, αν θέλωμεν να φκειάσωμεν χωριόν, να ζήσωμεν όλοι μαζί. Έγραψα γυμνή την αλήθεια, να ιδούνε όλοι οι Έλληνες ν΄αγωνίζωνται δια την πατρίδα τους, δια την θρησκεία τους, να ιδούνε και τα παιδιά μου και να λένε. «Έχομεν αγώνες πατρικούς, έχομεν θυσίες», αν είναι αγώνες και θυσίες. Και να μπαίνουν σε φιλοτιμία και να εργάζωνται εις το καλό της πατρίδας τους , της θρησκείας τους και της κοινωνίας. Ότι θα είναι καλά δικά τους. Όχι όμως να φαντάζωνται για τα κατορθώματα τα πατρικά, όχι να πορνεύουν την αρετή και να καταπατούν τον νόμον και νάχουν την επιρροή για ικανότη.(μακρυγιάννης)

3o mati είπε...

Αισχος.....
Ειχε δικιο ο κυριος Προεδρος.
Φασιστοειδες....
Ντροπη της Α.Ε.Π....
Εκφραζεις το Τοπικο Συμβουλιο αλλου χωριου και οχι του μαρτυρικου Διστομου.

Ανώνυμος είπε...

3μάτι πρίν σου απαντήσει ο πρόεδρος σου απαντώ εγώ.αν είχες διαβάσει την επιστολή θα ντρεπόσουν που αυτή η κυρία εκπροσωπεί το χωριό μας.αυτή την φορά βιάστηκες 3 μάτι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 10.50 Π.Μ
ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 3ΜΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΛΕΕΙ.

ανταρσιας είπε...

Aεπ με αυτο το υλικο που παμε ρε παιδια;
αυτο το φασιστοειδες περασε απο πολλα πολιτικα ποστα ετσι λενε στο χωριο της και παντα με κλωτσιες εφευγε.
που παμε ρε το δημο.;
αρχηγε ανεβασε ψηλα το σκαφος και πετα μερικους.
ο καπετανιος εγκαταλειπει τελευταιος το ''σκαφος''.
μετα πεσε και συ...

Ανώνυμος είπε...

αφου ολα τα χωρια σχολιαζουν την επικαιροτητα,γιατι οχι και το στειρι;;Στο χωριο μας προεκλογικα πεταξε το φαντομ του πατσανταρα πανω απο το χωριο μας..μας πεταξε λουλουδια,αλλα οσπου να πεσουν κατω εγιναν βομβες χειροτερες απο της Χειροσιμα..αλεξιπτωτιστες [αντιδημαρχος,προεδρος,κατα τυχη..].

Ανώνυμος είπε...

20 Ιανουαρίου 2012 4:33 μ.μ.
οι Αετοί πετάνε...
οι μικροί.... απλώς περπατάνε σερνάμενοι.