Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Προχειρότητα η Υποβάθμιση;

                                                                                                                                                   ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 

http://www.e-steki.gr/images/ett/Vasilopita-karudati_s%5B1%5D.jpg   Σήμερα στις 12.00 πμ ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατσαντάρας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα με τους εργαζόμενους στο Δήμο μας.
    Την τελευταία στιγμή με ενημέρωσε προσωπικά, και δεν γνωρίζω, προς το παρόν, εάν ενημέρωσε τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους.
    Λυπούμαστε πραγματικά, που δεν είμαστε παρόντες σ’ αυτήν την εκδήλωση, αν και θα το επιθυμούσαμε πάρα πολύ. Ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους.
      Πρόκειται για προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής ή για εσκεμμένη υποβάθμιση κάποιων εκδηλώσεων που αφορούν την έδρα του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας;
      Αναφέρομαι επίσης
και στην Δοξολογία για την 1η του έτους 2012 όπου δεν στάλθηκε καμία πρόσκληση με πρόγραμμα στις Τοπικές Αρχές, Πολιτικές ή Στρατιωτικές, όπως συνήθως γίνεται σε κάθε έδρα Δήμου εκείνη την ημέρα.
Εύχομαι και ελπίζω να συμβαίνει το πρώτο, δηλαδή η προχειρότητα, ειδάλλως η εσκεμμένη υποβάθμιση μας παραπέμπει σε άλλου τύπου συμπεράσματα!!!!!

ΕΥΑΓ.ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ  

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει δηλαδή!!!!!!!!
Τα έχουνε ισοπεδώσει όλα

3o mati είπε...

Ευστοχη και πολυ καλη η ανακοινωση της κυριας Γρανιτσιωτη και της παραταξης της.!
Ευχομαι και εγω να συμβαινει τον πρωτο γιατι η εσκεμμενη υποβαθμιση της εδρας του Δημου σηματοδοτει μονο ανεπαρκεια και μικροσκοπιμοτητες.

Ανώνυμος είπε...

Ανάλογη της αντιπολίτευσης είναι και η συμπολίτευση. Κατά τα σκ…τά και το φτυάρι δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

σιγά αλλοίθωρο μάτι σου θίξαμε το χωριό.αλήθεια μήπως θυμάσαι με ποιά πολιτική αλητεία έγινε έδρα .δεν πάτε μωρέ στην λειβαδιά να ξεβρωμίσει ο τόπος

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ORIGINAL είπε...

O Μίχος δεν θέλει να χάσει την αντιδημαρχία και τον μισθό και αφου τούς γλύφει όλους(γιανελο κ,λπ)τους θάβει απο πίσω μέσω του αντίκυρα μπλοκ(αλήθεια για πέστε στο λαό πόσους μισθούς παίρνετε κύριε μίχο).Προεκλογικά ήταν τσιράκι της σοφίας.τώρα την βρίζει για νάναι αρεστός στους αραχωβίτες που τους πονάει το θέμα.Θάβει παντού τον πατσαντάρα αλλά μπροστά του γιαννάκη μου.Μικροί άνθρωποι-εργατοπατέρες-παλάντζες.που τους βρη΄κατε ρε στάθη,παναγιώτη,λένα κ.α.που .τσοπάνε δημοσιευσέ το.

Ανώνυμος είπε...

Μην μου πειτε οτι το φλουρι το κερδισε ο Γεωργιαδης, γιατι δεν θα ξαναφαω βασιλοπιτα.

Ανώνυμος είπε...

<< Βαγγελιώ σ΄αγαπώ>>

Το πιο ωραίο Διστομίτικο ανέκδοτο της χρονιάς που πέρασε.
Στα επόμενα 2,5 χρόνια που μένουν στη θητεία σου θα γράψουμε εγκυκλοπαίδεια.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία μου ήμουν υποστηρίκτριά σας στις δημοτικές εκλογές.
Ακουσα τον κ.Δήμαρχο σε όλες τις ομιλίες της 10ης Ιουνίου καθώς και σε αυτές της 1ης του έτους στις Δοξολογίες.
Ολοι μας κρεμόμαστε από τα χείλη του ενώ εσείς, φαινόταν έκδηλα ιδιαίτερα φέτος στη Δοξολογία ότι ήσαστε ενοχλημένη και αμήχανη.
Πήρε το αυτί μου οτι οι Διστομίτες έχουν εντυπωσιαστεί με το δήμαρχό μας και θα τον ακολουθούν.
Ειμαστε όλοι εντυπωσιασμένοι από αυτόν τον άνθρωπο και τον νοιώθουμε περισσότερο δικό μας από εσάς τους Αραχωβίτες και τους Αντικυραίους.
Ο Δήμαρχος τιμά το Δίστομο και την έδρα του δήμου μας και εμείς αισθανόμαστε τυχεροί που στα δύσκολα είναι Δήμαρχός μας.
Ολα τα άλλα από εσάς και μερικούς άλλους,ευτυχώς λίγους,είναι εκ του περιττού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΏΝΥΜΕ ΤΩΝ 9.15 ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ??????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

βρε παπαγαλακια της πλακας,υπαρχει δημαρχος σε αυτο το δημο;
ολοι το ξερουν τι να σωσετε; τιποτα δεν υπαρχει και ειδικα για σενα που κανεις την υποστηρικτρια ποσα περνεις καθε μηνα απο τον ξαδελφο;
τα ιδια εκανες και στην λιβαδεια αλλα σε πειραν χαμπαρι και σε ξερασαν.

ανταρσιας είπε...

Μια ειναι η ουσια
μανα κανει η Κυρια.
Κι αν τα λες Ευαγγελια
κοτες...η πλειοψηφια.

ΜΥΡΙΑΜ είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ...
ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ...
Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία ξεκινάει ως τραγωδία και καταλήγει ΤΡΑΓΩΔΙΑ


Αναλύοντας τις κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις της εποχής τους, δύο μεγάλοι διανοητές και επαναστάτες, ο Γερμανός Καρλ Μαρξ και ο ημέτερος Σεραφείμ Μάξιμος* μας δίνουν μιαν ακριβή περιγραφή των όρων που συνθέτουν την επίθεση του κυρίαρχου συγκροτήματος εξουσίας απέναντι στα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα των υποτελών τάξεων. Δεν νομίζω ότι βρίσκομαι σε τροχιά υπερβολής αν ισχυριστώ ότι η δύναμη της ανάλυσής τους διεμβολίζει τον χρόνο διατηρώντας εντυπωσιακή αμεσότητα παρ’ όλες -φυσικά- τις διαφορετικές αναλογίες.
Ας δούμε πώς περιγράφει ο Μαρξ την κατάσταση που κυριαρχούσε στην Γαλλία του 1848.
«Η ομάδα της αστικής τάξης που κυβερνούσε και νομοθετούσε με τις Βουλές, είχε άμεσο συμφέρον στην καταχρέωση του κράτους. Το κρατικό έλλειμμα, αυτό ήταν ίσα-ίσα το καθαυτό αντικείμενο της κερδοσκοπίας της και η κύρια πηγή του πλουτισμού της. Κάθε χρόνο κι από ένα νέο έλλειμμα. Ύστερα από κάθε τέσσερα-πέντε χρόνια κι από ένα νέο δάνειο. Και κάθε νέο δάνειο πρόσφερε στη χρηματική αριστοκρατία μια καινούργια ευκαιρία να κατακλέβει το κράτος, που κρατιόταν τεχνικά στο χείλος της χρεωκοπίας - και που ήταν υποχρεωμένο να διαπραγματεύεται με τους τραπεζίτες κάτω από τους πιο δυσμενείς όρους.
Τα τεράστια ποσά που κυλούσαν έτσι μέσα από τα χέρια του κράτους, έδιναν επί πλέον ευκαιρίες για δόλια συμβόλαια προμηθειών, για δωροδοκίες, καταχρήσεις και για κάθε λογής μπαγαμποντιές. Η εξαπάτηση του κράτους, όπως γινόταν...

Ανώνυμος είπε...

Η εικόνα της πλειοψηφίας έχει ως εξής.Ο πελαγωμένος δήμαρχος ολισθαίνει συνέχεια ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις του και στην εξαρτησή του από την αδελφή του.ο μίχος κοιτάει να μήν χάσει το μισθό αλλά αποφεύγει τις συγκρούσεις γιατί καραδοκεί η ρομφαία του ορκωτού στην αντίκυρα,άσε που καί με την μήνυση το φοβάται το κακό.Μπούρας-παπαιωάννου περνάνε πέρνουν τον μισθό και δρόμο.οικονομάκης κάθε μέρα ανακαλύπτει καινούργια χρέη στήν αράχωβα και λουφάζει.οι σύμβουλοι της αντίκυρας η καλύτερα οι συμβουλίνες περιμένουν πότε θα πέσει ο συνδικάλας να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη να τσιμπάνε τον μισθό.Οι σύμβουλοι της αράχωβας εξαφανισμένοι κι απογοητευμένοι αφού με το θέμα της σοφίας έχουν γίνει περίγελως.Καί ο πρόεδρος ένας είναι ο πρόεδρος στέλνει email,τα βάζει μ όλους ,καταριέται δημόσια την ώρα που έμπλεξε μ αυτούς κι ασχολείται με τον παρνασσό .δηλαδή τραγέλαφος.απο την άλλη μεριά η κυρία ευαγγελία προσπάθεί να είναι αρεστή στους διστομίτες μήπως και ξαναείναι υποψήφια.δηλαδή άστα να πάνε κι από εδώ