Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσία των τακτικών μελών του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Γραφείο Δημάρχου                                                                                                                                                                                                                                             Δίστομο, 21-12-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ορκωμοσία των τακτικών μελών του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18:30΄, στο Δίστομο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει η ορκωμοσία των τακτικών μελών του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας.
Η ορκωμοσία θα τελεσθεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο.
 
Ο ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ  
Ιωάννης Πατσαντάρας

3 σχόλια:

αραχωβίτης είπε...

μήπως το ¨γραφείο¨ δημάρχου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι επισήμως το Αράχωβα γράφεται με ¨ω¨?

Αραχωβίτης είπε...

Το Αράχωβα για εμας τους Αραχωβίτες, αλλά και επισήμως από ύπαρξης του Δήμου, γράφεται πάντα με "ω". Ας το μάθουν στο Δίστομο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "Αραχωβίτη" έχεις και δίκιο και άδικο. Πράγματι το σωστό είναι με "Ω" αλλά άγνωστο γιατι έχει καταχωρηθεί με "Ο". Και για να ξέρεις αυτό είναι από δεκαετίες όχι σημερινό. Δηλαδη αν δεν το καταλαβες το επισημο για το κρατος είναι με "Ο". Άνοιξε και το νόμο του καλλικρατη να το δεις.