Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή της πίττας στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες 09.01.2012 στην κατάμεστη αίθουσα (από τους υπαλλήλους όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων) του Δημαρχιακού Μεγάρου στο Δίστομο στην έδρα του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και η κοπή πίττας, χωροστατούντος του Εφημέριου Πατέρα Χαράλαμπου, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Πατσαντάρα. 
Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους όλων των βαθμίδων του Δήμου για την  συνεργασία τους κατά την διάρκεια του πρώτου χρόνου της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής, επέστησε την προσοχή όλων, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και τον Δήμο, τονίζοντας ότι: «…Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη και η καινούργια θα είναι ακόμη δυσκολότερη και θα δοκιμαστούν οι αντοχές όλων μας. Εάν όλοι, ο καθένας στον τομέα του, δουλέψουμε σωστά και υπεύθυνα - ακόμη και υπερβάλλοντας τους εαυτούς μας - τότε θα τα καταφέρουμε.  Αισιοδοξώ και πιστεύω ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Το χρωστάμε άλλωστε  στους συνδημότες μας και στον τόπο μας. Μόνο με σύμπνοια, συνεργασία και σοβαρότητα μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας, αιρετοί και εργαζόμενοι. Μην ξεχνάτε ότι η κάθε δημοτική αρχή αλλάζει, ο Δήμος όμως και οι υπηρεσίες του  παραμένουν…».
 Κόβοντας και μοιράζοντας τα κομμάτια στους υπαλλήλους ο ίδιος ο Δήμαρχος, έδινε μαζί και τις ευχές του στον καθένα ξεχωριστά και ιδιαίτερα στους τυχερούς.
 Στην κοπή πίττας παρέστησαν επίσης οι  Αντιδήμαρχοι Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, Στειρίου κ.κ. Μπούρας Νικόλαος, Οικονομάκης Παναγιώτης, Μίχος Ιωάννης, Παπαϊωάννου Στέφανος αντιστοίχως, ο  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σαμουήλ Γεώργιος, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων Αράχωβας κ. Σύρου  Κατερίνα και Αντίκυρας κ. Περδίκης Ευστάθιος καθώς  και  Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ


                                                ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ?
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΔΕΝ ΠΗΓΕ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ?
ΑΝ ΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΕΣΚΕΜΜΈΝΟ?
ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΤΕ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ?

απων είπε...

οι φωτογραφιες λενε την αληθεια.....

κωστας κ είπε...

πολλα ψεμματα ανωνυμως. κυρια γραντζιωτη.πως αφου δεν ησασταν καλεσμενη ηταν εκει ο σαμουηλ.κι αφηστε την καραμελα με τον προεδρο.οσοι τον γνωριζουμε ξερουμε οτι τετοια μερα φευγει ο γιος του για χανια ,γιατι ανοιγουν τα σχολεια και δεν ηταν πανω.παντως αν οντως αληθευει οτι δεν κληθηκε η αντιπολιτευση και κανενας δημοτικος συμβουλος της αραχωβας της συμπολιτευσης υπαρχει θεμα δημαρχε λειτουργιας του δημου.γιατι αν μια πιττα δεν μπορειτε να οργανωσετε τοτε αλι και τρις αλι

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΣΟΥ
ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΗ

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ Ο ΜΙΧΟΣ ΜΑΣ
ΚΙ ΑΠ ΕΞΩ Η ΣΟΦΙΆ ΝΑ ΜΕΝΕΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ
ΝΑ ΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ

ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΡΙΚΕΣ...
ΑΕΠ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

aep exoyme!!!!proedro exoume!!!!dimarxo exoume????

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ......

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα ο Κολοκοτρώνης έλεγε
¨Από τα μάτια σου στον κώλο σου δεν μπορείς να μάθεις την αλήθεια¨
Εγώ πάντως είδα συμβούλους της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.
Τώρα για την οργάνωση του δήμου υπάρχει ο πρόεδρος για τα πανηγύρια και στέλνει το λογαριασμό στο δήμο, ενώ το μισθό του τον έχει ¨δωρίσει¨ σε συλλόγους κ.λ.π.αλλά δεν τον έχει δει κανένας.Για την υπόγα και το χαρτοπαίγνιο έχει χρόνο για το προεδριλίκι τίποτα.
Δήμαρχε ¨στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα¨.
Κράτα όσο μπορείς γιατί είσαι μόνος.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΑΝΤΟΜ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΜΟΥΗΛ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΕΛΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ.ΤΟΥ ΠΑΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ.ΚΙΜΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ ΤΟΤΕ.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!

3o mati είπε...

Δημοτικος Συμβουλος της Αντιπολιτευσης ελαβε μολις χτες Δευτερα την προσκληση προγραμμα του Δημου Δ.Α.Α για τον Aγιασμο των υδατων των θεοφανειων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eχουμε και το ονομα αν χρειαστει...


Στην Παραλια Διστομου στην εκει γιορτη των Αγιων Θεοφανειων βουτηξε ο παντος καιρου κυριος Μιστελης και αντι για το Σταυρο επιασε με τα χερια μια μεγαλη συναγριδα !!!!!!

Υπαρχει και φωτο.


Ολα τα ''κουφα'' στο δικο μας Δημο γινονται;

ανταρσιας είπε...

Βλεπουμε σε πρωτο πλανο τον κυριο Δημαρχο με 4 κυριες.
Μια απο αυτές τις κυριες δεν μπορει να αναλαβει το γραφειο τυπου του κυριου Δημαρχου, γιατι εκει νομιζω πως υπαρχει μεγαλο προβλημα;
Απο φωτογραφο παντως πεταει η ομαδα!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 9.19 της αγιας σοφιας γιορταζεις η του αγιου νικολαου...ξαναρωταω εγω

Ανώνυμος είπε...

ανταρσία δεν χολένει το γραφείο τύπου του δημάρχου,
αλλά το πρόβλημα αγαπητέ συνδημότη είναι ο ίδιος, εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα που εντοπίζεις.