Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ"‏

Ήταν όλοι εκεί, στη συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη

Σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση εξελίχθηκε η συνάντηση γνωριμίας των υποψηφίων συμβούλων και των φίλων του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία», της υποψήφιας Δημάρχου Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας, στο καφέ «Αρίων»,στην Αράχωβα, το βράδυ του Σαββάτου.
Γεγονός είναι οτι αποτέλεσε ακόμα μια επιβεβαίωση της αποδοχής του συνδυασμού της κ. Γρανιτσιώτη. Πολίτες όλων των ηλικιών από το Δίστομο, το Στείρι, την Αράχωβα και την Αντίκυρα έδωσαν δυναμικό παρών μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου.
Αποδείχθηκε πλέον περίτρανα ότι οι κάτοικοι όλων των περιοχών του νέου μεγάλου δήμου και από διάφορους πολιτικούς χώρους συσπειρώνονται και στηρίζουν την υποψήφια δήμαρχο. Kαι αυτό διότι στο πρόσωπο της κ. Γρανιτσιώτη βλέπουν τον άνθρωπο εκείνο που έχει σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των πολιτών αλλά διαθέτει και τις δυνατότητες να οδηγήσει το δήμο στη νέα εποχή.
Η Ευαγγέλια Γρανιτσιώτη μεταξύ άλλων στις συζητήσεις που αναπτυχθήκαν εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο διευρυμένος δήμος αξιοποιώντας τις προοπτικές και τα εργαλεία του «Καλλικράτη» μπορεί και πρέπει να έχει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής αλλά και γενικότερα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Σημείωσε δε ότι τα μέλη του συνδυασμού της έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία και φυσικά την θέληση να επιτευχθούν οι στόχοι ενώ η ίδια δήλωσε έτοιμη να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες των δημοτών για ένα καλύτερο αύριο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: