Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Υποψηφιότητα Χαράλαμπου Ληξουριώτη.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Μετά από τιμητική πρόταση, αποφάσισα να ενταχθώ στην παράταξη του Υποψηφίου Δημάρχου Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρρας- Στειρίου, του Γιάννη Πατσαντάρα. Αυτή την απόφαση την έλαβα με κριτήριο την ευαισθησία μου σε θέματα εξασφάλισης της Υγείας των συμπολιτών μου και την ανιδιοτελή αρωγή, καθώς και με όραμα για τον τόπο εργασίας μου: το  νέο διευρυμένο Δήμο Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρρας- Στειρίου. Σας καλώ να με εμπιστευθείτε. Αποτελεί μία συνειδητή επιλογή που με την υποστήριξή σας μόνο θα μπορέσει να καρποφορήσει.

Φιλικά, Χαράλαμπος Ι. Ληξουριώτης
                  
                 


BIΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
 Γεννήθηκε το 1966. Κατάγεται από την Αντίκυρα Βοιωτίας. Ο πατέρας του, Ιωάννης Ληξουριώτης, ήταν Συνταγματάρχης Χωροφυλακής και υιός ιερέα.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο, τελείωσε τη Σχολή Φυσικοθεραπείας Αθηνών και κατόπιν, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή. Εν συνεχεία, υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του στη Δ΄ μοίρα Καταδρομών. Διετέλεσε αγροτικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης Γρεβενών.
Κατόπιν στο πλαίσιο της ειδικότητας, διορίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και διεκπεραίωσε την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής για τέσσερα έτη.
Ειδικευμένος πλέον διορίστηκε ως επιμελητής στη νεοσύστατη μονάδα τεχνητού νεφρού στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας. Ακολούθως διορίστηκε ως επιμελητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λειβαδιάς και ανέλαβε το Ιατρείο της Αράχωβας, όπου υπηρέτησε για τέσσερα έτη. Σήμερα κατέχει θέση επιμελητού στο Κέντρο Υγείας Διστόμου.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ:
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (Master) στην Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική του παν/μιου Ιωαννίνων και υποψήφιος διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του παν/μιου Αθηνών. Έχει ακόμη εξειδικευθεί και στην επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική (ΕΚΑΒ). Διαθέτει μακροχρόνια πείρα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας  έχοντας υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, το πρώτο Κέντρο Υγείας αστικού τύπου στην Ελλάδα. Τέλος, από πενταετίας εθελοντικά προσφέρει υπηρεσία στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής, όπου υπήρξε ιατρικά ιδρυτικό μέλος. Ομιλεί άπταιστα την Ιταλική και Αγγλική γλώσσα.


ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ:
Έχει  τετραετή πείρα σε τοπική αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιτέας Φωκίδας και Πρόεδρος του Δ.Σ. του αντιστοίχου Κ.Α.Π.Η.

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ:
Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος Φιλανθρωπικών Σωματείων και Κοινωφελών Οργανισμών. Έχει συγγράψει επιστημονικά συγγράμματα και άρθρα στον ελληνικό και διεθνή Τύπο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατρό ο Πατσαντάρας: Γιατρό ετοιμάζει και η βαγγελιώ. Ξέρω τι σας λέω περιμένετε και θα δείτε.

Ανώνυμος είπε...

τον ορθοπεδικο?

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ

Ανώνυμος είπε...

θα σας πω εγω - καρδιολογογος απο Αντικυρα εργαζεται και στο Ικα στα Ασπρα σωστα? τα ξερουμε και εμεις ρε φιλε...αλλα δεν μου λεει και πολλα ως Δημοτικος συμβουλος γιατι τον γνωριζω χρονια ...ως γιατρος ειναι καλος.

Ανώνυμος είπε...

λεγε εσυ λεγε!