Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ‏

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
     Το τελευταίο διάστημα επιχειρείται μια συντονισμένη επίθεση κατά προσώπων του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ», με απαράδεκτες συμπεριφορές, όπως εκβιασμοί – εκφοβισμοί, ώθηση σε παραίτηση εργαζομένων στον χώρο της Αντίκυρας και των Άσπρων Σπιτιών.
     Επίσης η προσπάθεια ορισμένων ατόμων να εμπλέξουν την διοίκηση του εργοστασίου «Αλουμίνιο της Ελλάδος» σε ιδιοτελείς και ρουσφετολογικούς σκοπούς των, μας βρίσκει αντιμέτωπους και πολέμιους τέτοιων πρακτικών.
     Το εργοστάσιο «Αλουμίνιο της Ελλάδος» αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και ευημερίας στην περιοχή μας και έτσι πρέπει να συνεχίσει. Άραγε η διοίκηση του εργοστασίου είναι ενήμερη γι’ αυτά τα γεγονότα;
     Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Πατσαντάρας γνωρίζει ότι οι συνεργάτες του χρησιμοποιούν ανήθικα πολιτικά μέσα;
     Καταγγέλλουμε τέτοια φαινόμενα παλαιοκομματισμού, που ήδη έχουν καταδικαστεί από την κοινωνία εδώ και χρόνια. Ο λαός με την διαμορφωμένη δημοκρατική πλειοψηφία του Δήμου μας θα δώσει την απάντηση στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
     Σας καλούμε να κάνουμε έναν προεκλογικό αγώνα βασισμένο στις θέσεις μας και τις απόψεις μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μόνο.
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                       ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ.