Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Εσύ τί έκανες για να τα αποτρέψεις όλα αυτά κ. Πάγκαλε;

Μία περίοδο κρίσης ειλικρίνειας περνά ο Πάγκαλος. Αναρωτιέμαι όλα αυτά τα χρόνια  σε ποιά χώρα ζούσε; Τώρα ξαφνικά ξύπνησε και τα ανακάλυψε;


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος ήταν ιδιαίτερα καυστικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "ΒΗΜΑ της Κυριακής".. Ο Πάγκαλος είχε δηλώσει πρόσφατα πως οι Δημόσιοι υπάλληλοι είναι "κοπρίτες"..

Τώρα έρχεται να δικαιολογήσει αυτή του την άποψη λέγοντας πως "Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν
πρόκειται να απολυθεί".

Απο την συνέντευξη δεν έλειψαν και τα καρφιά προς τους πολιτικούς αρχηγούς.. Ο Πάγκαλος χαρακτήρισε γελοία και ανάξια λόγου την συμπεριφορά του Σαμαρά, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του ΛΑΟΣ και του Καραντζαφέρη τονίζοντας πως είναι ο μόνος αξιόπιστος συνομιλητής στην Βουλή..

Για την Αλέκα Παπαρήγα λέει ότι ονειρεύεται μια Σοβιετική Ένωση, ενώ αποκαλεί τον Συνασπισμό συγκρότημα που συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια.

2 σχόλια:

Το ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Η κουραδομαούνα όμως, γιατί δεν μας λέει...

για την κόρη του και την αφεντιά του...

σε πια κατηγορία ανήκουν !!!!

Ανώνυμος είπε...

οι κοπριτες ειναι το μεγαλυτερο μερος των ψηφοφορων σου ρε χοντρε