Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τα φρουτάκια ξαναμπαίνουν στη ζωή μας για να αδειάσουν τελείως οι τσέπες κάποιων.

Μικρά καζίνο σε όλη τη χώρα, με 30.000 "φρουτάκια"

Τα περίφημα "φρουτάκια" επιστρέφουν μετά την απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνει προτεινόμενο Σχέδιο Νόμου, που στοχεύει στην ρύθμιση της συγκεκριμένης αγοράς και την είσπραξη εσόδων 500 εκατ. ευρώ από την έκδοση αδειών και...


200 εκατ. ευρώ από τα τέλη των τυχερών παιγνίων το 2011. Στόχος του υπουργείου οικονομικών είναι επίσης να κατευθυνθεί η στοιχηματική δραστηριότητα σε νόμιμους παρόχους, ώστε να περιοριστεί και να εξαλειφθεί συν τω χρόνω το παράνομο παιχνίδι.

Απαγορεύεται η συμμετοχή ανηλίκων σε τυχερά παίγνια. Οι ανήλικοι μπορούν να συμμετέχουν μόνο στα τεχνικά-ψυχαγωγικά παίγνια. ενώ ορίζεται το κόστος συμμετοχής στο παίγνιον ή στο στοίχημα από 0,10 ευρώ έως 5 ευρώ. Προβλέπεται επίσης η ατομική κάρτα παίκτη, ώστε να παρακολουθούνται η ηλικία και η ροή του χρήματος.

Στο νομοσχέδιο:
Προβλέπεται η προκήρυξη τεσσάρων έως δέκα αδειών ευρείας κλίμακας – μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα αφορούν σε 25.000 παιγνιομηχανήματα συνολικά (ίσος αριθμός μηχανημάτων ανά άδεια).

Προβλέπεται έως 5.000 επιπλέον παιγνιομηχανήματα μπορούν να λειτουργήσουν με άδειες περιορισμένης κλίμακας (από 1 έως 5 μηχανήματα). Ευρείας κλίμακας κάτοχοι άδειας μπορούν να είναι ΑΕ με κατατεθειμένο κεφάλαιο τουλάχιστον 500.000 ευρώ με έδρα ή μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Προβλέπεται η ελεύθερη διάθεση τεχνικών-ψυχαγωγικών παιγνίων μόνο σε αδειοδοτημένους χώρους.
Ορίζονται επίσης οι κανόνες και περιορισμοί παροχής υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχήματος με την προκήρυξη 15 έως 50 αδειών μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό. Η διάρκεια των αδειών είναι πενταετής, ενώ οι ιστότοποι οφείλουν να έχουν ονομασία με κατάληξη .gr
 
www.trelokouneli.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ,ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ,ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ..ΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ "ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ" ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, ΑΝΑΝΔΡΟ, ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΤΟΛΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ...ΕΥΓΕ...!!! ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ (ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ) ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...!!!