Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση συνδυασμού "Δημοτικη Συνεργασία"

Απόψε στις 21:00 στο καφέ "Αρίων" θα γίνει συνάντηση γνωριμίας των υποψηφίων Συμβούλων του συνδυασμού μας "Δημοτική Συνεργασία" και φίλων μας.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μηπως η δημοτικη συνεργασια να ...
1. σχολίαζε και την από 30/9 σιγή του ¨ντελάλη¨? ξερουν να μας πουνε τιποτα ή να σχολιασουν?
2. εξηγουσε τι σημαινει ¨δημοτικη συνεργασια¨. μηπως εννοει συνεργασια μεταξυ των μελων του πασοκ, κατι δηλ. αυτονοητο για ενα συνδυασμο που εχει το χρησμα του κομματος αυτου???

Ανώνυμος είπε...

Πασόκοι τον φάγατε τον Ντελάλη, Νομίζετε ότι επειδή ο «Ξενοδόχος» κατεβαίνει σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ και έκλησε τον Ντελάλη θα μας φιμώσετε; Έχετε υπ’ όψιν σας ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αιματορουφήχτρες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά το χθεσινό ποτό φάνηκε η διαφορά με τη συγκέντρωση του Πατσαντάρα.. γιατί δεν έχει φίλους.. Η Βαγγελιώ είναι πιθανόν η αυριανή δήμαρχος.. Εκτός από το ενωμένο ΠΑΣΟΚ έχει και δεξιούς και νέους..
Περαστηκά Κ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ... Μάλλον δεν έπεισε το ψευτοόνομά σας..

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παραπανω ανωνυμε 24 χρονια δεξιους συμφεροντολογους δεν χορτασες?Δεν σου τελοιωσε εσενα το κουτοχορτο?Ακομα σε τα'ι'ζουν?

ξενοδοχος είπε...

Παραπάνω ανωνυμε μάθε ότι ο ξενοδοχος παει για να προσφέρει στον τόπο του, στον οποίο επένδυσε και εχει κάθε λόγο επιτέλους να λειτουργήσει σωστά. Όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν κινηγαει ψηφαλακια και δεν τον νοιάζει αν θα βγει, αν όμως ψηφιστεί, το μόνο σίγουρο είναι να αλλάξει την καθημερινότητα μας, επειδή δεν τον ξέρεις και δεν ξέρεις πως σκεφτεται ρωτά κανέναν που τον ξέρει ή ρωτά τον ίδιο! Σύμβουλος σημαίνει αυτό που λέει η λέξη, συμβουλευεις κάποιον για το καλό του τόπου, αν βέβαια εσυ προτιμας να έχουμε πάλι συμβούλους που μόνο ακούν και ποτέ δεν συμβουλεύουν όπως είχαμε τόσα χρόνια, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, όπως τόσα χρόνια! Όσο για τον ντελαλη, που κατάλαβε ότι αυτό που κάνει του αποσπά πολύτιμο χρόνο, αποφάσισε να σταματήσει για δικούς του λόγους. Ο ξενοδοχος εχει δικά του blog που τα χρεισιμοποιει για το Ξενοδοχειο του και όχι για την συζήτηση μεταξύ δημοτών! Θέλει πολύ χρόνο ο ντελαλης και ο ξενοδοχος δεν τον εχει. Οπότε ψάξε αλλού...

Ν.Μ είπε...

ΚΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΕΡΙΧΝΕ Τ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΣΤΑΘΗ Η ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Προς «ξενοδόχο» : Τι Υποκρισία θεέ μου!!!!! Μας κορόιδευες τόσον καιρό !!!! μας πούλαγες φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!! Και τώρα που «έφτασε η ώρα», θα μείνεις απ’ έξω σαν τις μωρές παρθένες……… Κουρτσελίνες …στο Γάλα!!!!!!!!!

Βαγγελης Κουτρας είπε...

Ν.Μ θα πρέπει να ρωτήσεις το Στάθη που ξέρει την αλήθεια για τα «απόβλητα» που λες στο γήπεδο, αλλά θα στεναχωρηθουν πολλοί, άμα θες έλα απο κοντά να σου εξηγήσω τα πάντα περί νομιμότητας. ξέρεις ποιος είμαι και που θα με βρεις! Μάθε ότι η επένδυση που κάναμε αφορά όλους τους αραχωβιτες, αλλά δεν το έχουν καταλάβει όλοι γιατί σκέφτονται με «ζήλια» κ.α. Όσο για τα κοινά και την υποκρισία που λες, ένα θα σας πω 157 διαφημίσεις για την Αραχωβα και το Ξενοδοχειο μας φεραν κόσμο στην αραχωβα και δούλεψαν όλοι! Οποίος δεν το καταλαβαίνει, δεν ζητάω την ψήφο κανενός, προτιμώ να μου δείξετε ότι δεν θέλετε νέους ανθρώπους με ιδέες! Κακώς που σκέφτηκα να προσφέρω στον τόπο μου, όπως προσφερα με την επιχείρηση μου. Όσο για το ποιοι δουλεύουν στην επιχείρηση μου,...το ξέρουν οι ίδιοι! Καταγγελίες του τύπου ανώνυμης «μπαρουφας» καλό είναι να μην βγαίνουν στον αέρα γιατί θα ενοχληθουν πολλοί, γιαυτό ρωτά κανένα που ξέρει(το Στάθη) πχ. Είμαι τόσο καθαρός για ότι κάνω και ότι λέω που δεν με ενοχλεί η κακομοιριά σου! Τέλος ζητάω απο όλους όσους διαβάσουν τα παραπάνω να μην με ψηφίσει κανείς, αν νομίζει ότι έστω και στο ελάχιστο υποκρινομαι ή έχω κάποιο άλλο συμφέρον! Όσο για το αν είμαι ο ντελαλης ή αν το εκλεισα να σας ενημερώσω όλους ότι ο δικός μου ντελαλης είναι ανοιχτός ntelalis-arachovas.blogspot.com

Βαγγελης Κουτρας είπε...

Κατεβαίνω στις εκλογές ΜΟΝΟ στο τοπικό, ο λογος είναι απλός, τόσα χρόνια δεν είδα να αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητα μας... αντιθέτως συνάντησα δυσκολίες για απλά πραγματάκια τα οποία ήταν αυτονόητα. Όταν πήγα στο ΔΣ να ζητήσω το λόγο γιατί λειτουργούν έτσι, κατάλαβα ότι στου «κουφου την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα». Όταν άκουσα το Σταθη να λέει ότι 160 αποφάσεις απο προηγούμενα ΔΣ μειναν μόνο στα χαρτιά, όταν κάνω μια αίτηση για κάτι πολύ απλό που δικαιούμαστε, όπως όλοι, «νερό», και περνάνε 5 μήνες, αφού πρώτα αναγκαστηκαμε να βάλουμε δικηγόρο για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και επειδή υπάρχουν τόσα πολλά που δεν φτάνει ένα σχόλιο σε blog για να αναλυθούν, επειδή συμφωνώ με τον Στάθη για ενα καλύτερο μέλλον της αραχωβας, ξεκίνησα να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσφέρω για την αλλαγή της καθημερινότητας μας και όχι για καρεκλες και αξιώματα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα δει τα πάντα με άλλο μάτι και ίσως δεν θα καταλάβει αυτά που λέω, αλλά θέλω να ξέρουν όλοι ποιος είμαι και τι σκοπό έχω! Ένας απλός σύμβουλος που θα διεκδικήσει την αλλαγή της καθημερινότητας μας, που μένει εδώ, που όλη του τη Ζωη αφιέρωσε στον τόπο του, δεν νομίζω ότι αξίζει την αντιμετώπιση των παραπάνω! Δείτε την ουσία, ξεχάστε τις κοματικες ταμπέλες, αναρωτηθείτε γιατί δεν προοδευουμε;

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ.ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΣ ΟΤΑΝ ΜΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κούτρα μας, μας λες να ξεχάσουμε τις κομματικές ταμπέλες , αλλά ταυτόχρονα στρατεύεσαι σε ένα κόμμα, το οποίο είναι και αυτό υπεύθυνο για τα σημερινά μας χάλια.
Με τη δική σου παρουσία τους δίνεις άλλοθι για να σε καταγράψουν στους σκλάβους τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλακα κουτρα με τι προσοντα κατεβαινεις εσυ;Με το ζορι τελειωσες το λυκειο.ελεος πια με τις μαλακιες σας

Βαγγέλης Κούτρας είπε...

Στάθη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, για μένα και την οικογένεια μου. Είμαι ανεξάρτητος κομματικά, όσο και να φαίνομαι ότι ανήκω κάπου. Ανήκω μόνο σε ότι πιστεύω, και πιστεύω στην απλή λογική, οποίος και να την πρεσβεύει. Όταν μου ζήτησε η Βαγγελιώ να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της, είπα ότι δεν μπορώ γιατί δεν έχω ούτε ψήφους ούτε μεγάλο σοι, άρα δεν μπορώ να την βοηθήσω. Η απάντηση της ήταν ότι με θέλει μόνο για αυτά που πρεσβεύω, θέλει νέους ανθρώπους με ιδέες. Εγώ λέω: “Μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα μας όποιος βγει Δήμαρχος και με όποιο Δημοτικό Συμβούλιο;”. Αυτό μετράει για εμένα, ούτε τι έκανε ο Παπανδρέου, ούτε γιατί το site της Βαγγελιώς έχει πράσινο χρώμα, ούτε σκλάβος είμαι κανενός, ούτε ζητάω κανενός την γνώμη για το τι θα πω και το τι θα κάνω. Εάν τοπική αυτοδιοίκηση, σημαίνει, κομματική γραμμή να ξέρετε ότι εγώ τα παρατάω αμέσως, γιατί δεν πρεσβεύω καμία αδικία και καμία «βρομοδουλειά». Άλλοθι δεν δίνω σε κανένα, είμαι αυτόνομος και εάν φτάσω να συμβουλεύω την μελλοντική δήμαρχο να είστε σίγουροι ότι δεν θα αλλάξω τίποτα από όσα λέω και πρεσβεύω τώρα!!!

Βαγγέλης Κούτρας είπε...

Φίλε τσοπάνο αν μπορείς να φιλτράρεις τα σχόλια που έχουν υβριστικό περιεχόμενο. Όχι ότι θα μου κάνει εμένα κακό αλλά θα κάνει κακό στο blog σου. Όσο για τα προσόντα που χρειάζεται κάποιος για να συνεισφέρει στον τόπο του δεν χρειάζεται να έχει τελειώσει το Harvard. Για το αν τελείωσα με το ζόρι το λύκειο μάλλον ζεις σε κάποια άλλη εποχή ή η νοημοσύνη σου έχει κάποια «κενά ασφαλείας».

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΤΑΘΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ? ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ! ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΟΛΙΘΑΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα σχόλια που έκανες στον Ντελάλη προτρέποντας να παρατήσουμε τις κομματικές γραμμές και να σχεδιάσουμε το μέλλον μόνοι μας ήταν μούφες τελικά. Κωλοτούμπα Βαγγέλη.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Τα σχόλια τα διαβάζω πριν τα δημοσιέυσω βαγγέλη. Το συγκεκριμενο το αφησα, πρωτον γιατι εκρινα οτι η ανωνυμια, η γλωσσα και το υφος του χαρακτηριζαν το επιπεδο αυτου που το εγραψε, και δευτερο ειχα την εντυπωση οτι θα ηθελες να του απαντησεις.
Εχεις ομως απολυτο δικιο ηταν λαθος. Η αποφαση μου ειναι να ειναι το τελευταιο ανωνυμο που αφηνω να περασει με υβριστικο περιεχομενο.
Σου ζητω εγω προσωπικα συγγνωμη, διοτι η κακη επιλογη μου, στο να το αφησω να περασει, ετυχε να αναφερεται στο προσωπο σου.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάτε για το Βαγγέλη .. Αντε στο Πατσαντάρα το μορφωμένο!! Αυτός μουγκριζει!

Βαγγελης Κουτρας είπε...

Ολοι οι υποψηφιοι ειναι αξιόλογοι ανθρωποι μορφωμένοι και με κυρος. Σε ευχαριστώ που θελεις να με υποστηρίξεις, χωρίς ομως να υποβιβαζεις καποιον αλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ¨ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ

12345 είπε...

τσοπανε το παραπανω σχολιο για χουντα που προφανως ξαναγραψε ενας ελεεινος υβριστης λερωνει το μπλογκ σου.λυπαμαι που επιτρεπεις τετοια σχολια

Ανώνυμος είπε...

Mιλατε για μοορφωση,ειδαμε τοσα χρονια τι εκαναν οι δηθεν ¨μορφωμενοι¨ συμβουλοι,ολοι για τις δουλειες τους και τη προβολη τους.
Παροντες ηταν μονο πισω απ την εικονα τ ΑΓΙΩΡΓΙΟΥ εκει βλεπεις εξυψωνονται τα λαμογια