Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου από την "Δημοτική συνεργασία Διστόμου - Στειρίου - Αράχωβας - Αντίκυρας"

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην υποψήφια δήμαρχο Διστόμου  – Αράχωβας - Αντίκυρας Ευαγγελία Γρανιτσιώτη οι ετεροδημότες στην Αθήνα.
Η κ. Γρανιτσιώτη παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών όπου παρουσιάστηκε το φωτογραφικό λεύκωμα το οποίο αναφέρεται στην φυσική ομορφιά και την παράδοση του τόπου μας με τον τίτλο «Αράχωβα η νύφη του Παρνασσού» ενώ στον ίδιο χώρο οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν και την έκθεση  φωτογραφίας με θέμα «Αράχωβα στο πέρασμα του χρόνου» του Τάκη Μυλωνά.
Η κ. Γρανιτσιώτη συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου -  Αράχωβας – Αντίκυρας», και αρκετούς Αραχωβίτες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συμπατριώτες της.
Η υποψήφια δήμαρχος άκουσε τις αγωνίες τους, δεσμεύτηκε απέναντί τους για μια πραγματικά αναπτυξιακή πορεία του νέου δήμου ενώ έγινε αποδέκτης της αγάπης και της στήριξής τους στον αγώνα της ίδιας και του συνδυασμού της προς τις νικηφόρες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.



2 σχόλια:

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ! είπε...

λεω κι εγω! συναντηση με τους ετεροδημοτες η βαγγελιω-και ετυχε θερμης(!) υποδοχης! παει θα μας τρελανουν αυτοι, η θα τους παρουμε με τα στυλιαρια-μαλλον το δευτερο θα γινει και αυτο συντομοτατα, στις 7 νοεμβρη, μεχρι τοτε βαγγελιω τραγουδα..............

ΟΥΣΤ!!!!.... είπε...

ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ-ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ-ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ............