Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Γιατί κύριε Λοβέρδο η ενεσούλα για καρκινοπαθείς κοστίζει 500 ευρώ φθηνότερα στην (υπόλοιπη) Ευρώπη?...Λάβαμε πολλά σχόλια από αναγνώστες που εξεπλάγησαν βλέποντας ότι ένα μόνο από τα φάρμακα των καρκινοπαθών κοστίζει 1570 ευρώ!!!

Τώρα αντιλαμβάνονται πόσο προσοδοφόρα είναι η υπόθεση διάδοσης και εξάπλωσης του καρκίνου, και πως οι υποχωρήσεις στο θέμα του καπνίσματος (κ.Υπουργέ Υγείας-λέμε τώρα), βολεύουν τα συμφέροντα του Ιατροφαρμακευτικού (υπό) κόσμου.
Ενδιαφέρον όμως έχει και το...
Link που μας έστειλε φίλος αναγνώστης όπου (παρ ότι δεν γνωρίζουμε γερμανικά) φαίνεται ότι η τιμή του φαρμάκου στη RECORMON κοστίζει εκτός Ελλάδος 500 ευρώ λιγότερο. Τυχαίο? Σίγουρα όχι μοναδικό..
Καπνίστε.
Ο καπνός κάνει καλό στη ROCHE
www.trelokoyneli.gr

5 σχόλια:

Ρ.Ρ. είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 ΤΟ NEO-RECORMON SYRING 4*0,6ml*30000iu ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1115,00Ε.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΡΡ θα δεχτώ αυτο που λες, δειχνεις να γνωρίζεις καλά το θέμα.
Θα ήθελα όμως να μου πείς αν ξέρεις μέχρι πότε κόστιζε 1570 και για πόσο καιρό γινόταν αυτό?
Επειδή κάποιοι τα συμμάζεψαν φοβούμενοι το κράξιμο δεν πάει να πεί ότι δεν μας χαράτσωναν αρκετά χρόνια τώρα.

Ρ.Ρ είπε...

Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 1570,15 ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 1006,35.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 4 ΔΙΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 1115.ΤΩΡΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Ρ.Ρ είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΟΧΙ 2009.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Η φωτογραφία που υπάρχει στο post που αναδημοσίευσα απο το τρελοκουνελι είναι εδώ..

http://www.medizinfuchs.de/preisvergleich/neo-recormon-30000-i.e.-fertigspr.-4-st-axicorp-pharma-gmbh-pzn-1615548.html

Και όπως βλέπω δεν είναι απόδειξη αλλά τιμή πώλησης σε γερμανικό site σήμερα.
Απο ότι βλέπω ο ΡΡ έχει δίκιο και είναι ισως δικο μου λάθος που δεν το έψαξα σε βάθος πριν το αναδημοσιεύσω αλλά δεν γνώριζα οτι τα 1570 ευρω ήταν παλία τιμή.
Εδώ συγκρίνουμε πορτοκάλια με κοντοσούβλι.
Τιμες του 2009 με σημερινές.
Φυσικά ίσως έχει σημασία ότι το 2009 η αναγραφώμενη τιμή ήταν πολύ πιο ακριβη, παρολαυτά έχεις δίκιο ΡΡ δεν συγκρίνουμε όμοια.