Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Σήμερα ο 39ος Τελικός Κυπέλλου Βοιωτίας

 



α

 Το viotiashop.gr και σε περιγραφή Δ. Σοβατζή, θα καλύψει τον 39ο τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας μεταξύ των
Α.Σ.Α ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ και Α.Ο. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ  
στο  γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα την Κυριακή 10 Μαρτίου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τζίφος η πολυδιαφημισμένη κάλυψη του αγώνα. Τώρα το viotiashop ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει ιντερνετ στο γήπεδο και μας υποσχέθηκε κονσέρβα για αύριο.
Πολύ καλή οργάνωση βρε τα είχατε σκεφτεί όλα. Χαχαχαχαχα για τα έλατα!!!

www.viotiashop.gr είπε...

Ευχαριστούμε πολύ τον "ανώνυμο"για τα καλά του λόγια...απλά για τον κόσμο αναφέρουμε ότι:Εμείς ζητήσαμε ενσύρματη σύνδεση και δεν ήξερε κανείς να απαντήσει αν έχουν αυτή την δυνατότητα...το viotiashop.gr έχει την δυνατότητα μετάδοσης εικόνας αλλά προυποθέτει καλή σύνδεση.Με 3G η 3.5G εικόνα δεν μπορεί να μεταδοθεί.Αυτά... για τα έλατα ίσως...αλλά πολύ μπροστά και ανεξάρτητα...

Ανώνυμος είπε...

δεν ειχαν πει νομιζω κατι για ζωντανη καλυψη, ειχαν πει καλυψη αγωνα και αν υπαρχει δυνατοτητα συνδεσης τοτε θα βγει ζωντανα. που το ειδατε γραμμενο για ζωντανη καλυψη?

Ανώνυμος είπε...

Ουτε ζωντανη καλυψη μιλησα ουτε για κακες προθεσεις.Απλα για κακη οργανωση και προετοιμασια. Οταν πολυδιαφημιζεις ενα γεγονος ελεγχεις πρωτα αν υπαρχει η υποδομη και οι δυνατοτητες να το κανεις. Ποιος ειχε σιγουρο οτι ενα επαρχιακο γηπεδο θα εχει να σας δωσει γρηγορη συνδεση στο ιντερνετ????

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια γιατι το κανετε τοσο θεμα, πολυδιαφημιση εγινε για το γεγονοσ οτι θα υπαρχει διαθεσιμο το βιντεο απο ολο τον αγωνα κανεις δεν ειχε σιγουρο οτι θα εχει ιντερνετ αφου ο αυτοσκοπος δεν ηταν το ζωντανο απλα η καλυψη, μακαρι να το ειχαν ζωντανο αλλα δεν μας εταξαν κατι τετοιο. αφηστε τα παιδια να χαρουν το κυπελο που πηραν και ας πουμε συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες που επαιξαν τοσο καλα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧOΡΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ;