Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Το κύπελλο Βοιωτίας στον Επαμεινώνδα Λεύκτρων

Δεν τα κατάφερε ο Παρνασσός που σε μια κακή μέρα  έχασε με 2-1.
 Πολλά λάθη σε κρίσιμες στιγμές έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Επαμεινώδας είναι ο νέος κυπελλούχος Βοιωτίας για την περίοδο 2012-13. Η ομάδα των Λεύκτρων έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε 2-1 τον Παρνασσό Αράχωβας και κατέκτησε το κύπελλο. Ο Τζίκας στο 29* άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 και στο 77* 0 Παπαναστασίου έκανε το 2-0 για να μειώσει στο 86* σε 2-1 ο Παπαχαραλάμπους.
Να τονίσουμε οτι αυτό το κύπελλο είναι το πέμπτο που κατακτά η ομάδα των Λεύκτρων.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Φάσεις & Γκολ
4* Ο Τζίκας ξέφυγε της επιτήρησης των αμυντικών, μπήκε πλάγια στην περιοχή κι έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την γραμμή του τέρματος του Δημητρά και κατέληξε πλάγιο άουτ.
11* Ο Κουτσοδήμος από 25 μέτρα έπιασε ένα ξαφνικό δυνατό σουτ αλλά δεν αιφνιδίασε τον Δημητρά που με διπλή προσπάθεια έδιωξε τη μπάλα.
14* Ο Αλαφογιάννης θα βγάλει μπαλιά τρύπα στον Μίχα που θα μπει μόνος στην περιοχή και φάτσα με τον Αναστασίου θα κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα θα κτυπήσει το οριζόντιο δοκάρι.
29* ΓΚΟΟΛ. Ο Φώτης Λάμπρου βγάζει πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Τζίκα που θα προχωρήσει και με ένα υπέροχο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρά κάνοντας το 1-0.
34* Ο Παπαχαραλάμπους από 30 μέτρα έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Αναστασίου.
42* Ο Γιάννης Λάμπρου βρήκε σε πλεονεκτική θέση από δεξιά τον Κοτώρο, αυτός μπήκε έκανε από πλάγια το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δημητρά.
52* Σε σέντρα του Μαρτιναίου ο Καλλέργης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Αναστασίου πάνω στη γραμμή μπλόκαρε τη μπάλα.
54* Ο Παπαναστασίου έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ προσπάθησε να κρεμάσει τον Δημητρά αλλά ο γκολκίπερ του Παρνασσού απέκρουσε εντυπωσιακά.
59* Σε κάθετη πάσα του καλλέργη ο Καρακατσάνης έφυγε λίγο πλάγια και σε κενή εστία έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κτύπησε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε κόρνερ.
70* Ο Καράϊ θα δοκιμάσει το σουτ από 20 μέτρα αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
72* Ο Βυλλιώτης μπήκε από τα αριστερά έκανε το πλασέ αλλά και πάλι ο Δημητράς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εξέλιξη μετά το κόρνερ ο Παππάς από κοντά έκανε το πλασέ αλλά ο Δημητράς σωτήρια μπλόκαρε.
77* ΓΚΟΟΟΛ.Σε σέντρα του Γιάννη Λάμπρου η άμυνα του Παρνασσού αδράνησε και ο Παπαναστασίου με βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
86* ΓΚΟΟΟΛ. Ο Παπαχαραλάμπους με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε και κάποιο πόδι αμυντικού και ξεγέλασε τον Αναστασίου (2-1).
87* Φοβερή ενέργεια από τον Καρακατσάνη που πέρασε όλη την άμυνα του Επαμεινώνδα αλλά άργησε να κάνει το πλασέ και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία. Σε αυτή τη φάση ο Παρνασσός ζήτησε πέναλτι στο πέσιμο του Καρακατσάνη αλλά ο Φλώτσιος πολύ κοντά έδειξε κίτρινη για «θέατρο».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Επαμεινώνδας: Αναστασίου, Κοττώρος (63* Βυλλιώτης), Τσακανίκας, Παπαναστασίου, Λάμπρου Φ. (78* Μακρυπούλιας), Παππάς, Ρόκας Κ., Κόκκαλης, Τζίκας (89* Παναγιώτου), Λάμπρου Ι., Κουτσοδήμος.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Παρνασσός: Δημητράς, Αλαφογιάννης (81* Γκαλαμέλος Λ.), Παπαχαραλάμπους, Καβρούζος, Μπαρκόσης, Διβόλης (46* Μαρτιναίος), Μίχας, Γκαλαμέλος Κ., Καλλέργης, Καρακατσάνης, Πουλλούκι (46* Καράϊ).
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 http://stereasports.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμα φορα ο Δήμος έφτυσε την ομαδα της αραχωβας. Κανείς δεν ενδιαφερθηκε για τον τελικο ολοι αποντες.
Το οτι εχετε καταλαβει οτι εχετε τελειωσει και δεν σας ενδιαφερει τιποτα αρχιζει και γινεται επικίνδυνο.

ξεφτιλα είπε...

καλα ο δημαρχος ειναι ανυπαρκτος αν και περυσι ηταν στο τελικο που παιζε η παραλια,εσυ ρε παναγιωτη οικονομακη και εσυ λενα συρου που σαι και του αθλητισμου που ησασταν η επειδη δεν ειχε φαι και μισθο λειπατε.ξεφτιλα

Ανώνυμος είπε...

πώς ήταν απών ο δήμος; ο τέως και πλειοψηφήσας σύμβουλος που είναι και η ψυχή της ομάδας δεν ήταν εκεί; εκτός και λειτουργείτε "κατά περίπτωση"

Ανώνυμος είπε...

8.47 οταν μιλας για τοον τεως να πλενεις το στομα σου .αυτος δινει δεν παιρνει...γκε γκε