Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Έλληνας στην Γερμανία έπεσε στις φλόγες και έβγαλε σώους μια Τουρκάλα γιαγιά και τα δυο εγγόνια της!

- Η εφημερίδα Χουριέτ τον αποκαλεί "Ο Έλληνας Ήρωας"
- Είδε πρώτος την φωτιά και δεν δίστασε με κίνδυνο της ζωής του να σώσει συνανθρώπους του
- Πρόκειται για τον Χρήστο Κύρογλου μετανάστη στην Γερμανία

Μια μεγάλη πυρκαγιά σημάδεψε τους κατοίκους της συνοικίας Μπάκναγκ στην Στουτγάρδη. Σε αυτή την φωτιά, 8 άτομα έχασαν την ζωή τους αλλά έγινε και κάτι που θα συζητιέται για πολύ καιρό τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα, Χουριέτ, ένας Έλληνας μετανάστης έπεσε στις φλόγες και έσωσε τρεις Τούρκους, επίσης μετανάστες στις 10 Μαρτίου.



Η Χουριέτ στην ηλεκτρονική της έκδοση έδωσε τον τίτλο "Ο Ελληνας ήρωας". Ο πρωταγωνιστής είναι ο Χρήστος Κύρογλου, ο οποίος έσωσε μια γιαγιά και τα δυο της εγγονάκια 10 και 14 χρόνων.

Η πυρκαγιά είχε θύματα κυρίως παιδιά. Ο θρήνος δεν θα κοπάσε για πολύ καιρό ακόμα. Από αυτήν κάηκε ο δεύτερος όροφος πολυκατοικίας στην συνοικία Μπάκνανγκ στη Στουτγάρδη.

Μεταξύ των 8 ανθρώπων που κάηκαν ζωντανοί, οι 7 ήταν παιδια!

Ο Χρήστος Κύρογλου εργάζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο ακριβώς πίσω από την μοιραία πολυκατοικία.

Αφού ειδοποίησε την Πυροσβεστική έτρεξε, μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο και φτάνοντας έξω από το διαμέρισμα, έσπασε την πόρτα και έσωσε τρεις ψυχές με κίνδυνο της ζωής του.

Έσπασε την πόρτα και βγήκε έξω η μητέρα των παιδιών, η γιαγιά και δυο από τα παιδιά. Η μητέρα όμως γύρισε πίσω για να σώσει το μικρό της που ήταν μόλις 6 ετών. Και εκείνη και το παιδί της άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: