Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Έχασε ο Παρνασσός μέσα στο Ναύπλιο. Πανναυπλιακός - Παρνασσός 4 - 0

 

 Ψηλά το κεφάλι παιδιά η μέχρι τώρα πορεία σας με ελάχιστη ,ιδιωτική και μόνο υποστήριξη ήταν εντυπωσιακή.
Μία επαρχιακή ομάδα μόνη, με καμιά εικοσαριά "τρελούς" παράγοντες και φίλους, παλικάρια παίκτες και μια διοίκηση που τα τελευταία 2 χρόνια πέτυχε κάτι μοναδικό.
 Παρ όλη την κρίση έβαλαν χρήματα από την τσέπη τους, χρόνο από την προσωπική τους ζωή και ένα μοναδικό πάθος. Αγνοήθηκαν από κάποιους που είχαν υποσχεθεί υποστήριξη, άκουσαν τα χίλια μύρια, πολεμήθηκαν, αλλά ευτυχώς δεν τα παράτησαν
Προς τιμή τους έμειναν αφοσιωμένοι στο σκοπό τους και έφτασαν στο να κάνουν υπερήφανη την Αράχωβα και όχι μόνο.
Η συμπαράσταση από τον Δήμο μηδενική. Θα έλεγα ότι ίσως και να ενόχλησε και κάποιους αυτή η πορεία. 
Πολιτικά παιχνίδια και αντιπαλότητες με τον αθλητισμό δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
Και όμως το είδαμε και αυτό. 
Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Άλλωστε ο Στάθης Γιαννέλος υποσχέθηκε ότι μετά τον σημερινό αγώνα θα μιλήσει για όλο το παρασκήνιο σχετικά με την ομάδα και όχι μόνο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που μας έδωσε πρωτόγνωρες χαρές και μας έκανε υπερήφανους .
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΟΜΑΔΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

για να ειμαστε και λιγο σοβαροι και να αφησουμε τα παρασκηνια. οταν παιζεις τετοιον αγωνα (αγωνα παραμονης ) δεν χανεις με τετοιο σκορ.ειναι αξιεπαινη η ομαδα αλλα μεχρι εκει. για να πας πιο περα πρεπει να τρως σιδερα. το 4-0 ειναι βαρυ και δεν δικαιολογουνται σε τετοιο αγωνα.

Ανώνυμος είπε...

H ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ;ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ;ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΗΡΩΕΣ;).OTAN ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ OΛΟΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

9:35 έχεις πολύ δίκιο. Εδώ και τόσα χρόνια η φιλαρμονική βγάζει το χωριό ασπροπρόσωπο. Εξαιρετική δουλειά, χωρίς φανφάρες και λεονταρισμούς.
Σύλλογος πρότυπο για την Αράχωβα που όλοι καμαρώνουμε.

ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ είπε...

να ειναι συμπτωση αραγε οτι καθε φορα που ο παρνασσος φωναζει πεταγεται ενας δηθεν ανωνυμος και μιλαει τη μια για τον αγιο χαραλαμπο την αλλη για τη φιλαρμονικη λες κι ο ασαπ εχει αντιπαραθεση με κανεναν συλλογο.κυριοι το προβλημα το ξερουμε ολοι στην αραχωβα. εχουν βαλθει ν αφανισουν τους συλλογους.και πριν κατηγορειτε να σκεφτειτε οτι η ανδρικη και οι παιδικες ομαδες χρειαστηκαν εφετος 100.000.ευρω.ψαξτε να βρειτε ποιοι τα βαλαν κι αφηστε τα κατευθυνομενα σχολια.εκτος αν ειναι θεμα οικογενειακο@@@@@@@@@