Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Αποκλειστικό. Τι συμβαίνει με τον ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ???





Συνωστισμός πριν λίγο έξω από ένα τοίχο του γηπέδου της Αράχωβας.
Τι συμβαίνει?
Γιατί ο Στάθης Γιαννέλος είναι εκεί και μιλά με το συγκεντρωμένο πλήθος?
Αποκλειστική φωτογραφία.




Ο κ. Στάθης Γιαννέλος εντεταλμένος εκπρόσωπος της ομάδας για θέματα νύχτας, παίρνει συνεντεύξεις για να επιλέξει τις Βραζιλιάνες που θα λάβουν μέρος στον αποκριάτικο χορό της ομάδας την Παρασκευή 15/3/2013 .
Στη φωτογραφία τα κορίτσια κρίνονται για την επάρκεια των προσόντων τους.
Αυτό και αν είναι λόγος για να είμαστε όλοι εκεί.!!!!!

Μετά απο αυτά δεν έχετε καμιά δικαιολογία.

Και μην ξεχνάτε το Σαββάτο στις 4μμ ο πιο κρίσιμος αγώνας της χρονιάς για την ομάδα μας. Όλοι μαζί να την στηρίξουμε.

 Το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι η διοίκηση έριξε την τιμή του εισιτηρίου του αγώνα στην μισή. Δηλαδή ΜΟΝΟ 5 ευρώ από 10 που ήταν.
 

9 σχόλια:

ασαπ είπε...

διευκρινηση.5 ευρω το εισητηριο στο γηπεδο οχι στο χορο.στον χορο 10 με ποτο

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

χρονιάς για την ομλαδα μας. Όλοι μαζί να την

Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2013/03/blog-post_14.html#ixzz2NWekKVY2

ομαδα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος θα εκπροσωπηθεί στον χορό?? Καμιά χορηγία θα κάνει η δημοτική αρχή η μόνο οι ιδιώτες??
Και κάτι περίεργο. Στην ιστοσελίδα του δήμου στην ενότητα Αράχωβα-Αθλητισμός αναφέρει 2 συλλόγους, τον ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ και ένα κείμενο 14 λέξεων, και το TAE-KWO-DO με ένα τεράστιο κείμενο και περιγραφή.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το TAE-KWO-DO. Το αντίθετο.
Το θέμα μου είναι ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Αράχωβας και η ιστορία της αξίζει κάτι καλύτερο
από μια επιγραμματική αναφορά 14 λέξεων.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ 10.01πμ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ.

Είναι ποδοσφαιρικό σωματείο και έχει την ομάδα ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ η οποία αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα

http://www.daa.gov.gr/newsite/el/2011-01-19-11-49-14/2012-03-30-22-14-55/parnassos.html

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζομαστε δημο ουτε και δημαρχαιους----εχουμε γιαννη κοροδημο και τους γιαννελαιους,,,,,,,καλο εεεεεε βρε για να παρει λεφτα ο παρνασσος μπορει να τα παρει μονο απο την κοινωφελη,ξερετε ποια κανει κουμαντο εκει,η γυναικα που μισει την αραχωβα,φτανει αυτο

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ
Τι τους θελετε δεν βλεπετε οτι οι ανθρωποι εχουν κοσμοφοβια . Ειναι για τα μαρουλια που λεν και στο χωριο μας αμολατσ καλη σαρακοστη .

Ανώνυμος είπε...

Εκπροσωπήθηκε και ο δήμος στον χορό. Όλοι εκεί ήταν απλώς ήταν μεταμφιεσμένοι και δεν τους γνωρίσατε. Κοιτάξτε τον παρακάτω σύνδεσμο να δείτε από τις φωτογραφίες σε τι είχαν μεταμφιεστεί

http://www.keramika.gr/wp-content/uploads/2010/12/IMG_16613-750x300.jpg

ΜΑΣΚΑΡΑΣ είπε...

Μια και μειλαμε για χορους μηπως μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν εγινε το μαθητικο παρτι στο δημοτικο οπως οπως και καθε χρονο εδω και τοσα χρονια ?
ΝΤΡΟΠΗ και οχι στους δασκαλους μκαι στις δασκαλες που ειναι απο αλλα μερη αλλα ντροπη στους δικους μας οι οποιοι ειναι το 99% και εχουν μεγαλωσει με καποιοα πραγματα αλλα οπως δειχνουν τα πραγματα βαριουνται που ζουν.

Πριν απο ενα χρονο ακριβως ειχαμε θεμα με το αν θα γινει το θεατρικο γιατι δεν ηθελε ο καινουριος διευθυντης ,χαμος ολοι εβριζαν και φωναζαν , τωρα πρεπει να γινει παλυ το ιδιο?
Δεν μπορω να καταλαβω, μηπως οι εκπαιδευτικη κοινοτητα του σχολειου θελει να μας πει οτι αυτα τα πραγματα ειναι ΜΠΑΝΑΛ, θα ηθελα να τους πω οτι και αυτοι με αυτα μεγαλωσαν.
Θα ηθελα να μου απαντησει ο κ. Αλμπανης σαν προεδρος του συλλογου οχι το οτι ειναι υπευθηνος αυτος αλλα δεν βλεπω κανενα αλλον.
Ο διευθυντης ειναι για καμοια δεστρα.
Παντως θα πρεπει ολα να λειτουργουν αψογα στο σχολειο γιατι ολο στο βουνο τον βλεπουμε που σημαινει οτι δεν υπαρχουν προβληματα.

Υ.Γ.Αν διαβασετε το επιπεδο το οποιο μιλουν οι δασκαλες μας στο feace book θα καταλαβετε γιατι επιπεδο μιλαμε στο σχολειο μας.

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Αλμπάνης Χάρης είπε...

Αγαπητέ φίλε με το ψευδώνυμο ΜΑΣΚΑΡΑΣ......
Ο αποκριάτικος χορός στο Δημοτικό σχολείο Αράχωβας έγινε 9 Μαρτίου.....
Ήθελε φέτος να τον οργανώσει η Δημοτική Ενότητα Αράχωβας και να τον ανοίξει και προς όλα τα παιδιά και τα μικρότερα αλλά και τα μεγαλύτερα......
Βέβαια βασικοί συντελεστές σε αυτή την προσπάθεια, ψυχικά και οικονομικά, ήταν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου και ο Σύλλογος Γυναικών........
Μάλιστα μπορώ να σου πω ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε και αρκετά μεγάλη επιτυχία.....
Όσο αφορά τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Σχολείου, έχει ΤΟΝΙΣΤΕΙ, μετά τα περσινά, από το Σύλλογο προς τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας, ότι δεν θέλουμε να αλλάξει τίποτα και ότι κανένας νεοτερισμός που μετατρέπει τις παραδόσεις μας, τις ρίζες μας και την ιστορία μας δεν είναι πρόοδος για μας.....

Πέρα όμως από όλα αυτά, θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτή την εποχή, έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα που αφορούν το Δημοτικό Σχολείο Αράχωβας και πολύ σύντομα, μόλις ολοκληρωθεί ό κύκλος των απαντήσεων από τους διάφορους υπεύθυνους γύρω μας, θα δημοσιευθούν και θα κοινοποιηθούν πρός όλους, γιατί βάση αυτών των σοβαρών ενδείξεων στην αρχή, αλλά και αποδείξεων όσο περνάει ο καιρός, οργανώνεται μία γενική απαξίωση του σχολείου που σαν αποτέλεσμα μπορεί να έχει ακόμα και την μεταφορά του.....
Μπορεί βέβαια σε κάποιους να ακούγομαι υπερβολικός.....
Αλλά όταν βλέπεις την μπόρα να έρχεται δεν γίνεται να περιμένεις τα αποτελέσματα της καταστροφής αλλά πρέπει να προετοιμαστείς για το χειρότερο.....