Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Διαμαρτυρία για την στάθμευση στην Αράχωβα


Αγανακτισμένος συντοπίτης μας μου έστειλε το παρακάτω. Το πλήρες όνομα και διεύθυνση είναι στην διάθεση κάθε αρμοδίου που θα ενδιαφερθεί  να δώσει κάποια λύση-απάντηση.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ(ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ).
ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.
 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΤΕ (ΔΗΜΟΣ) ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΓΛΑΣΤΡΕΣ)ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ(8/3) ΞΕΠΑΡΚΑΡΙΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΒΡΗΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ  ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ!! ΕΛΕΟΣ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. 
 
Δ.Γ

Το πλήρες όνομα και διεύθυνση είναι στην διάθεση κάθε αρμοδίου που θα ενδιαφερθεί  να δώσει κάποια λύση-απάντηση.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ νόμιμος τρόπος για να δεσμεύσεις χώρο έξω απο το σπίτι σου, και αυτό μόνο για σοβαρούς λόγους είναι ο εξής.
Κάνεις αιτηση στον δήμο. Συζητείται στο δημοτικο συμβουλιο και αν περάσει παιρνεις άδεια και βαζεις γλαστρα, καγκελο, πινακιδα, καφάσι. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΒΆΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΆΣΙ ΑΠΟ ΈΞΩ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΡΕΖΕΡΒΕ. Το ρεχερβέ μας εχει φάει στην αραχωβα

Ανώνυμος είπε...

Καλε.....Ο Χρονης στο σπιτι του παρκαρει χροοοοοοονια 3 αμαξια μπροστα του κ ετσι και πας κ παρκαρεις μιλαμε θα ακουσεις οτι δεν εχεις ακουσει στη ζωη σου....ασε που θα φας και ξυλο........εγω μενς πιο κατω μετα τον Σεφερλη.....μια φορα παρκαρε ο αντρας μου στο δρομο μπροστα του εκει και το τι εγινε την αλλη μερα δε λεγεται....

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα στην αράχωβα θα λυνόταν με το πάρκινγκ-συνεδριακό (χαχαχαχαχα)
Γιατι δεν λύθηκε???
Αλήθεια κ δήμαρχε και αντιδήμαρχε αράχωβας τι γινεται με αυτό το θέμα. Αλλο ένα γιαπι φάντασμα στο χωριό

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΒΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9-10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΑΡΣΤΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Ανώνυμος είπε...

η ειρωνεια ειναι οτι οι επαγγελματιες που ζουν απο τον τουρισμο και θα πρεπε να φροντιζουν τα σκυριακα να ελευθερωνουν χωρους εχουν απο 3-4 αυτοκινητα(γνωστος φαρμακοποιος)παρκαρισμενα.στη γεφυρα ολα τα αυτοκινητα ειναι επαγγελματιων που κατα τ αλλα περιμενουν κοσμο να ζησουν.

Ανώνυμος είπε...

7,34 χαχαχαχαχχαα ναιναι ετσι κανει ο κυρ Χρονης !!!!βαζει και καρεκλεσ να μην του πιασουν την θεση!!!!!Αφηστε τον να παρ5καρει μπας και κρυφτει η ομορφια απο τα καπακια απο μαρμαρα ποθ εβαλε μοστρα στο σπιτι του χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

KAΠΟΙΟΙ-ΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΡΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΣΙΛΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΪ ΓΙΩΡΓΗ .ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

oti kai na pite paramythia tis xalimas mia zoi etsi pote den prokite na alaksi boithia sas

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxxaxax oute oi gries den tha mporoun na perpatisoun xaxaxaxaxaxxxxxaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

Γιατι με τις ζαρντινιερες που ειχανε τοποθετηθει για να μην παρκαρουν και τις εχουν μετατοπισει καποιοι εξυπνακηδες τι εχετε να πειτε;;;;;
Και δεν ειναι που παρκαρει οποιος φτανει κι οπως να ναι είναι που ειναι κι επικινδυνο για τη ζωη των υπολοιπων οδηγων και συνοδηγων τους... αλλωστε γι αυτο ειχανε τοποθετηθει ταχα μου κι οι ζαρντινιερες. Αλλα οτι και να πεις ή οτι και να κανεις, οι αρμοδιοι κωφευουν ή κανουν πως δε βλεπουν ισως.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΜΑΝΤΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!
ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΗΤΑΝ,ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ
ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΒΑΡΕΛΑ.

ΕΦΗ ΙΓΓΛΕΖΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ...ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΛΕΟΣ!!!!!!