Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Λιβαδειά: Προσπάθησε να βιάσει 2 γυναίκες στη μέση του δρόμου!

Στα χέρια της αστυνομίας ο επίδοξος βιαστής

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι περπατώντας μέσα στην πόλη τους, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, θα έπεφταν θύματα ληστείας και απόπειρας βιασμού.

Τα 2 περιστατικά συνέβησαν στη Λιβαδειά το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19-06-2011), με δράστη έναν 21χρονο Ρουμάνο, που διέμενε στην πόλη. Ο επίδοξος βιαστής αρχικά επιτέθηκε σε μία 66χρονη που περπατούσε αμέριμνη. Την οποία άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε στο πεζοδρόμιο. Η γυναίκα μετά το πρώτο σοκ, αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και να τον κλωτσάει. Ο δράστης της άρπαξε το πορτοφόλι που περιείχε 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Σχεδόν μισή ώρα αργότερα σε κάποιο άλλο δρόμο της πόλης,
με τον ίδιο τρόπο επιτέθηκε σε 32χρονη από τη Λιβαδειά, την οποία επίσης προσπάθησε να βιάσει και να ληστέψει. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι φωνές της γυναίκας, που κάλεσε σε βοήθεια, ανάγκασαν και πάλι το δράστη να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να διαφύγει.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφθασαν άμεσα στο σημείο, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 21χρονο δράστη.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: