Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Γιατί δεν ήλθε στο Δίστομο ο κ. Πάγκαλος;



Ματαίωσε την επίσκεψή του ο  αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος στο Δίστομο όπου επρόκειτο να συμμετάσχει  στις  επετειακές  εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος από τους Ναζί.





Ετοίμαζαν υποδοχή με αυγά και γιαούρτια στο Δίστομο στον Πάγκαλο ο οποίος «έστριψε»
Ξεχωριστή υποδοχή στον Θεόδωρο Πάγκαλο προετοίμαζαν άγνωστοι στο Δίστομο, όπου επρόκειτο να βρεθεί σήμερα, Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προκειμένου να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος του Διστόμου.

Ωστόσο, οι ίδιοι προτίμησαν να προειδοποιήσουν τον κ. Πάγκαλο για τις προθέσεις τους μέσω φέιγ βολάν που είχαν πετάξει προ ημερών άγνωστοι στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που τον ανάγκασε να ματαιώσει την επίσκεψη του στο Δίστομο.

Τα φέιγ βολάν έγραφαν: «Παρακαλείσθε να κρατήσετε τα γιαουρτάκια, τα αυγά και τις ντομάτες εκτός ψυγείου ώστε να είναι ζεστά προκειμένου την Παρασκευή να τα φάμε μαζί με τον κύριο Πάγκαλο».

http://www.newpost.gr

2 σχόλια:

ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

Δεν εχει καμια σχεση το οτι τελικα ο Παγκαλος δεν ηλθε στο Μαρτυρικο Διστομο με πεντε εξι χαρτια που πεταξαν καποιοι στο χωριο.Μακαρι να ειχε ελθει και αν εριχναν γιαουρτακια και αυγα ακομα θα ετρωγαν καρπαζιες γιατι ουτε ο χωρος ουτε η θυσια ουτε οι κατοικοι θα τους το επετρεπαν.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι λυπηρό το ότι " οι νέοι του διστόμου " δεν έχουν καθόλου χιούμορ, τα παιρνουν όλα στα σοβαρά και σχολιάζουν με την γνωστή ξύλινη κοματική γλώσσα