Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σεξ: Το αντίδοτο των Ελλήνων στο ΔΝΤ!

Μπορεί να έχουμε κάνει περικοπές σε πολλά, όχι όμως στο... σεξ! Οι μισθοί μπορεί να πέφτουν, όμως η σεξουαλική διάθεση παραμένει ακμαιότατη!

Οι εντολές του ΔΝΤ για... μειώσεις στις συντάξεις και τους μισθούς αφήνουν αδιάφορους τους σεξουαλικά ενεργούς Έλληνες.

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει η έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research...

Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε σε 716 άντρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 34 ετών.

Πάνω από τρεις στους τέσσερις ερωτηθέντες αισθάνεται ικανοποιημένο από την σεξουαλικότητά του (76,1%) και το 65,4% από την ερωτική του ζωή.

Υψηλό όμως είναι και το ποσοστό εκείνων που χαρακτηρίζουν την σεξουαλικότητά τους από μέτρια έως πολύ άσχημη ή που απαντάει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή, δηλαδή το 22,8% και το 33,5% αντίστοιχα.

Ο "ψυχολόγος" όμως του σεξ, Θάνος Ασκητής, δίνει τη δική του άποψη στις απαισιόδοξες απαντήσεις αρκετών ερωτηθέντων! "Αυτό συμβαίνει επειδή γιατί τέτοιες ερωτήσεις παραμένουν ταμπού με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που θα φοβόντουσαν να την χαρακτηρίσουν" σημείωσε.

Τρεις στους τέσσερις ερωτηθέντες απαντούν και για το φλέγον ζήτημα του τελευταίου χρόνου- το ΔΝΤ-, αποκαλύπτοντας ότι οι αλλαγές και τα μέτρα που έχει φέρει στη ζωή τους δεν έχουν επηρεάσει τη διάθεση τους για σεξ.

Βέβαια, σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες (91,2%) πιστεύουν ότι ο ρόλος των δύο φύλων έχει αλλάξει στην εποχή μας ενώ το 44,3% χαρακτηρίζει τον τομέα των σχέσεων ως το πλέον προβληματικό κομμάτι της ζωής.

Οι Έλληνες, όμως, που ζουν μέσα σε κλίμα αλλαγών δε μπορούν να μην τις βιώσουν σε ότι αφορά τον τομέα των κοινωνικών επαφών: Οι μισοί από τους ερωτηθέντες έχουν μειώσει τις εξόδους τους και μαζεύονται σε σπίτια...

Ίσως έτσι εξηγείται και το συμπέρασμα: Το ΔΝΤ πολλοί εμίσησαν, το σεξ ουδείς!
http://apolitistosteki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: