Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου


3 σχόλια:

ΗΛΙΟΣ είπε...

Οι εκδηλώσεις Μνήμης της 10ης Ιουνίου, βρίσκονται στα μισά της ολοκλήρωσή τους και θέλω εδώ να εξάρω την σεμνότητα, την ταπεινότητα και την ευαισθησία που επιδείχνει ο Δήμαρχος ΔΑΑ κύριος Πατσαντάρας. Η προσπάθειά σας κύριε Δήμαρχε δεν περνά απαρατήρητη και δείχνετε να έχετε εμπεδώσει στο ακέραιο τα μηνύματα της Σφαγής και της Ιερότητας του τόπου.( Λειτουργείτε καλύτερα όταν λείπει ο Γιαννέλος από δίπλα σας). Δε μπορώ να πω το ίδιο βέβαια για την κυρία ¨μικρόφωνο¨, που σας εκθέτει, όταν σε ένα μωσαϊκό ανθρώπων κραυγάζει σαν άλλη Δαμανάκη, ¨Εδώ Πολυτεχνείο, Εδώ ΔΝΤ ¨. Όπως και ο κύριος Θεοχάρης, που εκμεταλλευόμενος την καλοσύνη σας να τον χρήσετε ομιλητή, επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα μονόπλευρης (μέχρι κομματικής) τοποθέτησης. Καλή επίσης η προσπάθεια της κυρίας Σύρου για την τέλεση των αθλητικών δρώμενων του Δήμου. Θεωρώ ότι τα λαθάκια της Γραμματείας στο Δρόμο Θυσίας, έχει να κάνει αφενός με τον ενθουσιασμό των κοριτσιών εκεί, αφετέρου δε, με την έλλειψη γνώσης.(Πρέπει η Σύρου, σα γυμνάστρια, να τις εκπαιδεύσει καλύτερα για του χρόνου).
Τέλος, πιστεύω Δήμαρχε, πως αν ελέγξεις το ¨βοηθητικό προσωπικό¨ , στα όρια που πρέπει και θέλεις, θα έχεις μόνο να κερδίσεις.

ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

Είμαστε μια ομάδα νέων παιδιών του Διστόμου. Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον κύριο Δήμαρχο, γιατί στέκεται κοντά μαs όλεs αυτέs τιs μέρεs των εκδηλώσεων με την σεμνότητα και το ήθοs που αρμόζει στην θυσία του Διστόμου. Αυτό μαs συγκινεί γιατί έμπρακτα δείχνει την αγάπη του γι αυτόν τον μαρτυρικό τόπο.

ΔΙΣ είπε...

ΗΛΙΕ ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΣΑ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ