Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

“Ο Θάνατος μιας Ιδέας”. Ανοικτή επιστολή του Χάρη Αλεξανδράκου-Αλμπάνη

 ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Ή ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ  ΜΕΣΑ  Σ’ ΑΥΤΗ  ΚΑΙ  ΟΧΙ ΕΞΩ.
 
http://3.bp.blogspot.com/-FB_Air_2PBo/TeiHVIAPVJI/AAAAAAAAAK0/4EUHHr8T5wM/s400/broken-friendship.jpgΠριν από ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2010 (σχεδόν έξι μήνες πριν τις πρώτες δημοτικές εκλογές με το νόμο του Καλλικράτη), γεννήθηκε από ένα πυρήνα 7 ανθρώπων, προερχόμενους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, η ιδέα μίας κίνησης ενεργών πολιτών, που αργότερα ονομάστηκε σε Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία.
Σ’ αυτή την ιδέα, στις γενικές αρχές και στους κανόνες που έβαλαν αυτοί οι άνθρωποι, είχα την τιμή να συμμετέχω και εγώ από την αρχή.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ γιατί δεν είχε και δεν ήθελε να έχει  καμία κομματική ταυτότητα και κανένα κομματικό πατρονάρισμα από κανένα κέντρο εξουσίας και δεν ήθελε να βρεθεί ποτέ και προς πουθενά απολογούμενη, γιατί δεν χρώσταγε τίποτα σε κανένα.
ΕΝΩΤΙΚΗ γιατί ο σκοπός της ήταν να ενώσει όλα τα τοπικά διαμερίσματα και όλους τους ανθρώπους του νέου Δήμου, χωρίς καμία διάκριση, σ’ ένα κοινό ομοιογενές σύνολο που θα είχαν τους ίδιους στόχους , δημιουργώντας ίσες προοπτικές για όλους, μακριά από τοπικισμούς και ανούσιες κοκορομαχίες.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ γιατί αναλάβαμε από μόνοι μας
  εξ’ ίσου αρμοδιότητα να μεταφέρουμε τα μηνύματα σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του νέου Δήμου, προσπαθώντας να  δώσουμε στο κόσμο να καταλάβει όλα αυτά που πρώτα εμείς είχαμε πιστέψει, γιατί ο μοναδικός μηχανισμός επικοινωνίας ήμασταν εμείς οι ίδιοι και μόνο εμείς.

Ο αρχικός πυρήνας είχε προβλέψει και είχε προσδιορίσει από την αρχή όλες τις παραμέτρους και τους παράγοντες που θα μπορούσαν να διαβάλουν όλη αυτή την προσπάθεια. 
 Για όλους εμάς ήταν αρχή ώστε οι νέοι δημοτικοί άρχοντες να μπορέσουν να βάλουν τα θεμέλια για ένα νέο ξεκίνημα γεγονότων και πραγμάτων με πρωταρχικά κυρίαρχα συστατικά, την ΙΣΟΝΟΜΙΑ, την ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, την ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ, προτάσσοντας σαν βασικά εργαλεία για την εφαρμογή όλων των παραπάνω, την ΗΘΙΚΗ, την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και το ΝΟΜΟ.
 Η συνολική προσπάθεια και το εγχείρημα που βάλαμε στο μυαλό μας δεν ήταν καθόλου εύκολο και παράλληλα έπρεπε να γίνουν ενέργειες πάρα πολύ γρήγορα.
Τότε προέκυψε το μεγάλο πρόβλημα του ΠΡΟΣΩΠΟΥ που θα μπορούσε να στηριχτεί από εμάς και θα είχε την δύναμη, το χρόνο και την ικανότητα, να αντιπροσωπεύσει  και να παλέψει για όλα αυτά που αναφέρθηκαν, χαράζοντας μια νέα αρχή και εφαρμόζοντας όλα αυτά που εμείς είχαμε πιστέψει.

Μετά από πολλές συζητήσεις όλοι συμφώνησαν, ότι το καταλληλότερο άτομο που συμπλήρωνε όλες τις προδιαγραφές ήταν ο κ. Γιάννης Πατσαντάρας.

Επειδή όμως κανένας δεν είναι τέλειος, έτσι και ο κ. Πατσαντάρας είχε ένα μεγάλο ΘΟΛΟ ΣΗΜΕΙΟ που έπρεπε να διευκρινίσουμε μαζί του, ώστε να μπορούν να δοθούν όλες οι απαραίτητες  εξηγήσεις και να παρθούν  όλες αυτές οι δεσμεύσεις,  για να μπορούμε και εμείς να μεταφέρουμε προς τα έξω όλα αυτά που είχαμε συμφωνήσει μαζί του. Το σκοτεινό σημείο του κ. Πατσαντάρα, ήταν ο στενός κύκλος του οικογενειακού του περιβάλλοντος , που τότε πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να του δημιουργήσει μεγάλα  προβλήματα.

Οι δεσμεύσεις πάρθηκαν από τον ίδιο, σε ανοιχτή συγκέντρωση περίπου 30 ατόμων, με απόλυτα συγκεκριμένες ερωτήσεις από εμάς και απόλυτα συγκεκριμένες απαντήσεις από τον ίδιο. Άρα δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο πλέον και ήμασταν  όλοι έτοιμοι να δώσουμε σάρκα και οστά σ’ αυτό που είχαμε οραματιστεί για το νέο Δήμο.
Ο σκοπός και η προσπάθεια όλων, όπως είναι γνωστό, στέφθηκε με επιτυχία. Μετά όμως τους πρώτους πανηγυρισμούς για την εκλογική επιτυχία της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας και τα πρώτα κεράσματα, άρχισαν τα παρατράγουδα.

Όλα άρχισαν πριν ακόμη αναλάβει επίσημα καθήκοντα ο κ.Πατσαντάρας και η νέα δημοτική αρχή, όταν κάποιες συγκεκριμένες φωνές μέσα και γύρω απ’ αυτή, έλεγαν να παρακολουθήσει τις αποφάσεις των προηγούμενων δημοτικών αρχών, γιατί υπάρχει κίνδυνος τις ημέρες από 20/11/2010 έως και 30/12/2010, να μετατραπούν τα δημοτικά και κοινοτικά  καταστήματα, σε εργοστάσια παραγωγής τιμολογίων, συμβάσεων, αγοροπωλησιών,  και αδιαφανών χειρισμών, με τα γνωστά αποτελέσματα σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα και  ιδιαίτερα στο Δήμο Αράχοβας, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Στη συνέχεια ενώ απαξίωσε σχεδόν  όλους τους ανθρώπους που τον ανάδειξαν, συμμετείχαν μαζί του στις εκλογές  και στάθηκαν δίπλα του από την αρχή, διαγράφοντάς τους από το χάρτη της Α.Ε.Π ( γιατί μάλλον δεν του ήταν χρήσιμοι στα νέα του σχέδια ), ΞΕΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ την ανοιχτή προσωπική υπόσχεση- δέσμευση του ίδιου για το οικογενειακό του περιβάλλον και τους πέριξ αυτού, μοιράζοντας θέσεις και αρμοδιότητες, με την δικαιολογία ότι είναι απαραίτητοι ( όπως ήταν και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές ).

Παρέλαβε από τον πρώην Δήμο Αράχοβας, σε δημόσια συνεδρίαση 600.000 ευρώ χρέος και αυτή τη στιγμή έχει περάσει το 1.500.000 ευρώ και όχι μόνο δεν έχει ανοίξει μύτη κανενός αλλά όλα αυτά περάστηκαν στον προϋπολογισμό του Δήμου, χωρίς κανένα έλεγχο, βάζοντας τον κόσμο που πραγματικά εργάστηκε σε καραντίνα και το Δήμο σε περιπέτειες, με εμφανή τον κίνδυνο να μπει σε ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.

Οι ορκωτοί λογιστές ήρθαν στο Δήμο  Δ.Α.Α.Σ   7 μήνες αργότερα(επειδή το έλεγε η νομοθεσία και όχι επειδή τους κάλεσε κάποιος) και στην πορεία  από ΕΛΕΓΚΤΕΣ που όλοι φώναζαν προεκλογικά, έγιναν ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ που κάποιους βόλευε  μετεκλογικά (για όσους γνωρίζουν ξέρουν ποια είναι η μεγάλη διαφορά.

Κατεδάφισε το πρώτο συνθετικό του ονόματος του συνδυασμού (που δεν έφτιαξε μόνος του), συμμετέχοντας σε κομματικές εκλογές της περιφέρειας, ρεζιλεύοντας όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους του και όλους όσους τον υποστήριξαν, δείχνοντας καθαρά σε όλους ότι το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ για τον ίδιο ήταν μόνο προεκλογικός  επικοινωνιακός ελιγμός.

ΗΘΙΚΗ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ που ήταν τα βασικά εργαλεία της Α.Ε.Π , μας άφησαν χρόνους πολύ γρήγορα, μοιράζοντας τις εργασίες του Δήμου σε συγγενείς, ξαδέλφια και ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ανθρώπους. Το sait  του Δήμου έχει γεμίσει με αναθέσεις, μοίρασμα θέσεων ευθύνης σε ημέτερους, προσλήψεις ειδικών συμβούλων για τη θέση της γραμματέως, φωτογραφικούς διαγωνισμούς και κάθε λογής απόφαση που θυμίζουν Δημοτική αρχή τριτοκοσμικής χώρας με κατοίκους απροσάρμοστους και ηλίθιους. Όλα αυτά έχουν την κάλυψη του νόμου και αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται κάτι από λάθος χειρισμό ή χωρίς να το καταλάβει κάποιος, λόγω της  πολυπλοκότητας  που έχει ο νόμος, αλλά σημαίνει ότι υπάρχει ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ του αντικειμένου ώστε τα βήματα να είναι προσεκτικά προς αποφυγή κάποιων ποινικών ευθυνών.


Η συνεχής προσπάθεια όμως ώστε να ισορροπήσει κάποιος στα όρια του νόμου, έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου. Έτσι όλοι έχουμε διαπιστώσει την προκλητική αδυναμία της κεντρικής Δημοτικής αρχής να κάνει έστω και τυπική διαχείριση των απλών καθημερινών προβλημάτων, την απουσία της από την κεντρική πολιτική σκηνή για την λύση ζωτικών προβλημάτων του Δήμου, την ανύπαρκτη διεκδίκηση κονδυλίων από προγράμματα, την απόλυτη ασυνεννοησία μεταξύ του Δ.Σ του Δήμου και των εταιρειών ( Α.Ε και Κοινωφελής) με τις προσωπικές και προκλητικές αποφάσεις των συμβουλίων τους και πολλά άλλα που δείχνουν την πορεία της προσωπικής πυξίδας του επικεφαλής της Α.Ε.Π και των εξωθεσμικών συμβούλων που έχει δίπλα του.

Οι λέξεις ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ίσως εμφανιστούν ξανά μετά από 2,5 χρόνια, στη νέα προεκλογική περίοδο, μαζί με την επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης  και το όνομα του ΣΤΕΙΡΙΟΥ, στα εκλογικά κέντρα, στα διαφημιστικά φυλλάδια και στους προεκλογικούς λόγους που θα γίνουν τότε. Έχει παρουσιαστεί στον κ.Πατσαντάρα  φόρμα ηλεκτρονικής διαβούλευσης, φτιαγμένη ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, για όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου από τον Μάρτιο του 2011, με έξοδα πρότασης, εφαρμογής και λειτουργίας από το Δήμο του αστρονομικού ποσού των  0 ευρώ


Και αυτή η προσπάθεια γέμισε το καλάθι των αχρήστων, γιατί προφανώς δεν θέλει τον κόσμο να είναι ενημερωμένος και να συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις και στην πορεία του Δήμου.

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Α.Ε.Π , χωρίς αρμοδιότητες, έχουν γίνει άβουλοι ψηφοφόροι αποφάσεων ενός πολύ στενού κέντρου ελέγχου ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ που κάνουν κουμάντο μέσα στο Δήμο, που άλλοτε τους λοιδορούν, άλλοτε τους παραμυθιάζουν και άλλοτε τους στέλνουν στα δικαστήρια γιατί τόλμησαν να πουν τη γνώμη τους. 


Ο μοναδικός που θυμίζει την Α.Ε.Π του παρελθόντος είναι ο κ.Γιαννέλος ο οποίος από ΕΝΕΡΓΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ έχει γίνει και αυτός  ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ όλων των τσουνάμι που στέλνει ο κ.Πατσαντάρας και η παρέα του προς τα έξω.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω και πολλών ακόμα πράξεων και συμπεριφορών καταλήγουν στο συμπέρασμα να θεωρώ (προσωπική άποψη), ότι μετά από ένα χρόνο θητείας στο Δήμο Δ.Α.Α.Σ ο κ. Πατσαντάρας  ΖΥΓΙΣΤΗΚΕ – ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ   και ΒΡΕΘΗΚΕ  ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ  ως προς τις αρχές, τους κανόνες, το ήθος και τις θέσεις της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Δυστυχώς για όλους εμάς και για αυτούς που έρχονται,  οι επόμενες Δημοτικές εκλογές  στο Δήμο μας θα γίνουν μόνο με  επίσημα χρωματισμένα και εξαρτημένα ψηφοδέλτια, γιατί φρόντισε ο αρχηγός της Α.Ε.Π να καταστρέψει ο ίδιος ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ, γιατί όπως όλοι ξέρουμε ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Η ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ.

Το γενικό συμπέρασμα όλων των παραπάνω είναι ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις αρχικές προδιαγραφές της Α.Ε.Π .

 Η νίκη στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές και η δύναμη που έδωσαν οι πολίτες του Δήμου Δ.Α.Α.Σ  στην Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, ήταν νίκη όλων των πολιτών που έδωσαν τα χέρια παραμερίζοντας τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και δεν ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΝΙΚΗ του κ.Πατσαντάρα και της παρέας του, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν και να φωνάζουν, προσπαθώντας να κάνουν κάποιους ανθρώπους να νιώθουν ντροπή για αυτά που πίστεψαν. 

Κανένας λοιπόν δεν έχει δικαίωμα, όσο ψηλά και να είναι, να ασελγεί και να βιάζει, τις ιδέες και τις απόψεις μιας ομάδας ανθρώπων (μαζί και τις δικές μου), στο βωμό να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των  παρατρεχάμενων και του κάθε μη εκλεγμένου, ερμαφρόδιτου πολιτικού τυχοδιώκτη.
Ελπίζω η νέα χρονιά να δώσει δύναμη και φώτιση στον κ.Πατσαντάρα και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του δήμου μας μήπως και καταφέρουμε να απαλλαγούμε κάποια στιγμή από όλους τους ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ που τους έχουν υπερκαλύψει και να μπορέσουν επιτέλους να επανέλθουν εκεί που ξεκίνησαν, να ξαναθυμηθούν για ποιο λόγο τους ψήφισε ο κόσμος και να αρχίσουν να εφαρμόζουν όλα αυτά που υποσχέθηκαν προεκλογικά.
                                                                             ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
                             Με εκτίμηση και σεβασμό στους αναγνώστες
                                        Αλεξανδράκος – Αλμπάνης Χάρης
                                             Δημότης του Δήμου Δ.Α.Α.Σ

Υ/Γ 1) Το τελευταίο  Σ που βάζω στην ονομασία του Δήμου είναι γιατί πιστεύω ότι το Στείρι πρέπει να αναφέρεται σαν ξεχωριστό και αυτοκέφαλο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου και να μην είναι ουρά κανενός.
Υ/Γ 2) Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην δημοσιευτούν υβριστικά σχόλια για κανένα, καθώς και σχόλια που να θίγουν την οικογένεια, το επάγγελμα η την προσωπικότητα κάποιου.
 Υ/Γ 3) Όλα τα παραπάνω είναι αποκλειστικά δικά μου συμπεράσματα και απόψεις και δεν γράφω στο όνομα καμίας ομάδας ανθρώπων. Κάποιοι όμως που γνωρίζουν όλα αυτά που γράφω από την αρχή, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς τον εαυτό τους και προς τον κόσμο που τους στήριξαν, να τα διαψεύσουν η να τα επαληθεύσουν.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…….. ΠΑΡΑΘΕΤΩ  ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ  EMAIL ΠΟΥ  ΜΟΥ ΕΙΧΕ  ΣΤΕΙΛΕΙ       Ο Κος  ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ  2010.
Θέλω να ορίζω την τύχη μου………
Δεν θέλω να μου τρώνε το βιός μου και να καταστρέφουν το μέλλον μου…….
Θέλω να υπάρχω σαν υπεύθυνο άτομο…….
Θέλω να με κυβερνά το δίκιο…….
Δεν θέλω αυθαίρετη αρχή από πάνω μου…….
Θέλω ισονομία….. Θέλω ισοπολιτεία…… Θέλω κοινωνική  δικαιοσύνη και γαλήνη…….
Θέλω μία κοινωνία που να ορίζεται από ελεύθερους πολίτες…….
Θέλω η γνώμη μου, όταν είναι αποδεκτή από το σύνολο, να γίνεται νόμος…….
Θέλω κυριαρχία των ιδεών και όχι των αφεντάδων…….
Θέλω τη μήτρα των προγόνων μου που γέννησε σοφία…….
Θέλω συμμετοχική δημοκρατία γιατί είμαι ελεύθερος…….
Θέλω να λέω αυτά που πιστεύω και να παλεύω κάθε μέρα για αυτά που πιστεύω……..
ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ……..
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ :
Υπάρχει κάποια ομοιότητα του email με την πραγματικότητα που ζούμε εδώ και ένα χρόνο;



66 σχόλια:

e.k.daa1995 είπε...

Αν όντως κ. Αλμπάνη είχατε συμφωνήσει όλα τα παραπάνω, συμφωνώ πως δεν υπάρχει καμία ομοιότητα με το σήμερα.
Το ερώτημα που θέτω εγώ είναι: όντως είχατε συμφωνήσει όλα τα παραπάνω;
Εγώ σήμερα εισπράτω πως οι στόχοι της Α.Ε.Π. έχουν επιτευχθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους. Βέβαια στους στόχους αυτούς ίσως δεν χώραγαν όλοι, ίσως κάποιοι έπρεπε να κάνουν την δουλειά που έπρεπε (δηλ. να κερδηθούν οι εκλογές με οιοδήποτε τρόπο) αλλά δεν χρειάζεται να ανταμειφθούν κιόλας.
Άμοιρος ευθυνών δεν είναι κανένας, όλοι πληρώνουμε τις επιλογές μας, καλές ή κακές, σωστές ή λανθασμένες, νόμιμες ή παράνομες. Κανένας μας δεν έχει το αξίωμα της άγνοιας ενός τρίχρονου έτσι ώστε να μπει στο απυρόβλητο. Όλοι ξέραμε τι αντιπροσώπευε και εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει η Α.Ε.Π. και εσείς που τους ψηφίσατε και εμείς που δεν σας ψηφίσαμε.
Οπότε οι δημότες δεν μπορούν να μοιράσουν συγχωροχάρτι σε κανέναν που θεωρητικά, το “παίζει” ρομαντικός.
Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο καθένας είναι, επιτέλους, να αναλλάβει την ευθύνη των λεγομένων του και των πράξεων του.
ΥΓ. Με το δικό σου σκεπτικό κ. Αλμπάνη, τότε ο Δήμος μας θα έπρεπε να ονομάζεται: Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας-Στειρίου-Περιστεράς-Αγίου Νικολάου και έχει ο Θεός ή Δήμος Δ.Α.Α.Σ.Π.ΑΓ.Ν. . . . εμένα όλο αυτό με παραπέμπει σε μπουζουκσίδικο στην εθνική οδό, ποιό όνομα θα είναι πρώτο στην μαρκίζα και ποιό τελευταίο. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΡΗ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. 1 ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΕΡΓΙΟ ΜΕΣΑ ,ΤΟ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙ ΣΟΥ 2 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΝΕΨΕΙ 3 ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕΣ.Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ Τ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΔΑΑ1995 ΕΓΙΝΕ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ Ε Ν Α Σ

νικος είπε...

Ρώτησα πρωί πρωί δημοτικό σύμβουλο πώς είδε την ανάρτηση του χάρη και μού είπε.ούτε κρύο ούτε ζέστη.τα ίδια περίπου έγραφε κι ο γιαννέλος στο εμαίιλ,είδες να αλλάζει κάτι.Είναι πασιφανές πρόεδρε ότι η ανίκητη αρμάδα σου ξέμεινε από ηθικό.πάρε πρωτοβουλίες

Ανώνυμος είπε...

e.k.daa1995 ,το όνομα του χωριού σου είναι στην μαρκίζα του μπουζουξίδικου της εθνικής οδού;
Εφόσον δεν σου αρέσει το όνομα του δήμου σιδηρόδρομος,25 υπογραφές ,θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για αλλαγή ονόματος.
Ιδού ή Ρόδος!

ΗΛΙΟΣ είπε...

¨Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα……¨, κύριε Αλμπάνη.
Η πλήρη δικαίωση, όλων όσων, τόσο καιρό υποστήριζα και σχολίαζα. Ευτυχώς, έστω και αργά, ανοίξατε τα μάτια σας! Το μόνο που μένει πια , είναι μια μεγάλη και πελώρια ΑΛΛΑΓΗ, σε όλο αυτό το σάπιο και οπισθοδρομικό συνονθύλευμα!

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11 Ιανουαρίου 2012 8:45 π.μ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ''ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ..'' ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ….
ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΦΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΧΑΡΗ ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ….

merlin είπε...

Κραυγή κηρύχνει μέσα μου επιστράτεψη. Φωνάζει: "Εγώ, η Κραυγή, είμαι ο Κύριος ο Θεός σου! Δεν είμαι καταφύγι. Δεν είμαι σπίτι κι ελπίδα. Δεν είμαι Πατέρας, δεν είμαι Γιος, δεν είμαι Πνέμα. Είμαι ο Στρατηγός σου!

"Δέν είσαι δούλος μου μήτε παιχνίδι στις απαλάμες μου. Δεν είσαι φίλος μου, δεν είσαι παιδί μου. Είσαι ο σύντροφος μου στη μάχη.

"Κράτα γενναία τα στενά που σου μπιστεύτηκα· μην τα προδώσεις! Χρέος έχεις και μπορείς στο δικό σου τον τομέα να γίνεις ήρωας.

"Αγάπα τον κίντυνο. Τι είναι το πιο δύσκολο; Αυτό θέλω! Ποιο δρόμο να πάρεις; Τον πιο κακοτράχαλον ανήφορο. Αυτόν παίρνω κι εγώ· ακλούθα μου!

"Να μάθεις να υπακούς. Μονάχα όποιος υπακούει σε ανώτερο του ρυθμό είναι λεύτερος.

"Να μάθεις να προστάζεις. Μονάχα όποιος μπορεί να προστάζει είναι αντιπρόσωπος μου απάνω στη γης ετούτη.

"Ν΄ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

"Ν΄ αγαπάς τον καθένα ανάλογα με τη συνεισφορά του στον αγώνα. Μη ζητάς φίλους· να ζητάς συντρόφους!

"Να ΄σαι ανήσυχος, αφχαρίστητος, απροσάρμοστος πάντα. Όταν μια συνήθεια καταντήσει βολική, να τη συντρίβεις. Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η ευχαρίστηση.

"Που πάμε; Θα νικήσουμε ποτέ; Προς τι όλη τούτη η μάχη; Σώπα! Οι πολεμιστές ποτέ δε ρωτούνε!"

Σκύβω κι αφουκράζουμαι την πολεμική τούτη Κραυγή στα σωθικά μου. Αρχίζω και μαντεύω το πρόσωπο του Αρχηγού, ξεκαθαρίζω τη φωνή του, δέχουμαι με χαρά και με τρόμο τις σκληρές εντολές του.

Ναι, ναι, δεν είμαι τίποτα. Ένας αχνός φωσφορισμός απάνω στην ογρή πεδιάδα, ένα άθλιο σκουλήκι που σούρνεται κι αγαπάει, φωνάζει και μιλάει για φτερούγες, μια ώρα, δυο ώρες, κι ύστερα το στόμα του φράζει με χώματα. Αλλη απόκριση οι σκοτεινές δυνάμες δε δίνουν.

Μα μέσα μου, μια Κραυγή ανώτερη μου φωνάζει αθάνατη. Τι, θέλοντας και μη, είμαι κι εγώ, σίγουρα, ένα κομμάτι από τ΄ ορατό κι αόρατο Σύμπαντο. Είμαστε ένα. Οι δυνάμες που δουλεύουν εντός μου, οι δυνάμες που με σπρώχνουν και ζω, οι δυνάμες που με σπρώχνουν και πεθαίνω είναι, σίγουρα, και δικές του δυνάμες.

Δεν είμαι ένα μετέωρο αρίζωτο στον κόσμο. Είμαι χώμα από το χώμα του και πνοή από την πνοή του.

Δε φοβούμαι μοναχός, δεν ελπίζω μοναχός, δε φωνάζω μοναχός μου. Μια παράταξη μεγάλη, μια φόρα του Σύμπαντου φοβάται, ελπίζει, φωνάζει μαζί μου.

Είμαι ένα πρόχειρο γιοφύρι, και Κάποιος αποπάνω μου περνάει και γκρεμίζουμαι ξοπίσω του. Ένας Αγωνιστής με διαπερνάει, τρώει τη σάρκα μου και το μυαλό μου, ν΄ ανοίξει δρόμο, να γλιτώσει από μένα. Όχι εγώ, Αυτός φωνάζει!

μελος της επιτροπης είπε...

για να λεμε την αληθεια. στην επιτροπη διαβουλευσης που εγινε τον αυγουστο και δεν ειχε απαρτια, ο κ.αλμπανης ειχε κανει προταση αλλαγης ονοματος του δημου. παροντες ηταν και ο κ.πατσανταρας και η κ.γρανιτσιωτη. και οι δυο ειπαν οτι δεν ειναι ακομη καιρος.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 11 Ιανουαρίου 2012 8:58 π.μ.
ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .....

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ...
ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ…

Ανώνυμος είπε...

"Ν΄ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΑ.....ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.!!!

ΝΟΜΙΚΟΣ είπε...

ΑΝΤΑΡΣΙΑ.... Σίγουρα θέλει πολλά για να αλλάξει ένα όνομα και δεν είναι καθόλου εύκολο.... ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.... Υπάρχει προηγούμενο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, γιαυτό όταν γράφεις φρόντισε να είσαι ενημερωμένος....

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Ειμαι αποφασισμένος να σεβαστώ απόλυτα την επιθύμία του κ. Αλμπάνη που ζήτησε το παρακάτω.

"Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην δημοσιευτούν υβριστικά σχόλια για κανένα, καθώς και σχόλια που να θίγουν την οικογένεια, το επάγγελμα η την προσωπικότητα κάποιου."

Μην κουράζεστε λοιπόν εσείς που μου στέλνετε τέτοια γιατι δεν θα τα βγάλω και θα πάει χαμένος ο κόπος σας

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Αφου αναγκαστηκες φιλε Νομικε να γραψεις με την επαγγελματικη σου ιδιοτητα αυτο τα λεει ολα....
Φροντισε ομως σε παρακαλω -επειδη εγω ειδη εχω φροντισει...- να μην δουλευεται τον κοσμο για κατι που δεν θα αλλαξει ποτε και το ξερεις καλα.
Το μονο που θα καταφερεται ειναι να κανετε τους Δημοτες να βρεθουν μακρια απο το νεο Δημο και τα προβληματα του καθε χωριου ξεχωριστα.
Ασε που απο οτι γνωριζω αλλοι εκαναν παιχνιδι με το ονομα.... ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

μην αποπροσανατολιζεται τη συζητηση με το θεμα του ονοματος του δημου(λες και αν ειχε αλλο ονομα θα ειχε λιγοτερα σκουπιδια),το θεμα ειναι αυτα που καταγγελει ο κ.ΑΛΜΠΑΝΗΣ.τι εχετε να απαντησετε κυριες και κυριοι της ΑΕΠ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥΛΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ! BRAVO !! ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Σταυρος του Νοτου είπε...

κυριε νομικε αποφασεις δημοτικου συμβουλιου τυπου αλιαρτου εννοειται;
δεδικασμενο τετοιο παρε εσυ εγω δεν θα παρω....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Ή ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ.
πεθανε η ιδεα σας κυριε αλμπανη σε ενα χρονο αντιπολιτευσης που κανετε στην ΑΕΠ;ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΤΕ!!!ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΑΠ΄ΕΞΩ Η ΙΔΕΑ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΚΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΦΗΛΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ EXPRESS SERVICE.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ,ΒΛΕΠΕ ΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΤΛΠ.ΑΝ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ;ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΞΩ,ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΙΑ;ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΜΠΑΝΗ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ,ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΧΑΙΔΕΨΤΕ ΑΥΤΙΑ[ΜΑΤΙΑ]ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΑΝΡΕΟΥ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΨΗΦΟ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΕΔΚ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΥΡΙΕ ΑΛΜΠΑΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΟΙΠΟΛΟΙΠΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ;

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

"ΕΝΩΤΙΚΗ γιατί ο σκοπος της ήταν να ενώσει όλα τα τοπικά διαμερίσματα..."ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Κ.ΑΛΜΠΑΝΗ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΖΕΥΤΙΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ Α.Ε.Π.ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΕΝΩΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ .

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ Κ.ΑΛΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΑΕΠΑΡΕΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ;ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ,ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ Κ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ...

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ.ΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΠΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΟΙ 600 -ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ-ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΚΑΙΩΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ ΑΝΤΕΧΕΙΣ

3o mati είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!
ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ!!!
Οταν θελεις,ψαχνεις τροπους...
Οταν δεν θελεις,ψαχνεις αιτιες...!

Ανώνυμος είπε...

Ο Huphrey Hubert (Αμερικανός Πολιτικός) έχει πει πως, έχεις κάθε δικαίωμα να μιλάς, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σε πάρει σοβαρα……Και αυτό το δικαίωμα, να μην σε παίρνει σοβαρά, το έχεις χτίσει ΕΣΥ, λίγο-λίγο, κάθε μέρα, εδώ και πολλά χρόνια

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΕΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΗ ΠΕΣ ΤΑ ΜΗ ΚΟΛΩΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΗ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤ ΕΜΑΙΛ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΜΩΡΕ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.ΕΔΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΗΚΕ ΜΕ ΓΙΑΝΕΛΟ.ΒΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ

AL είπε...

χαρη ετσι οπως τα λες ειναι αλλα την ....μακακια την εκανες.
μια ειναι η ουσια.....κουμαντο ξερεις ποια κανει....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΜΠΟΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΟ ΥΣ.Νο3 ΓΡΑΦΕΙ Ο Κ.ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ '' ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ'' ΝΑ ΜΕ ΕΠΑΛΙΘΕΥΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΡΟΥΛΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...

VERTIKO είπε...

Αγαπητοί μου Συμπολίτες
Είμαι βέβαιος ότι θα είστε δίπλα μας, σε έναν αγώνα που θα δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Όλοι μαζί να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, και με αποφασιστικότητα, με συνέπεια, πείσμα και κυρίως με αισιοδοξία και προοπτική, να πορευτούμε στο μέλλον.
Ως πρώτος Δήμαρχος του Νέου Δήμου μας, έχοντας όραμα ένα Δήμο Πρότυπο δηλώνω σήμερα από τη θέση αυτή, ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα φροντίζει να διατηρείται και να ενισχύεται η συνοχή της κοινωνίας μας. Χωρίς ομαδοποιήσεις, αποκλεισμούς και διακρίσεις. Και όπως ο θυμόσοφος λαός μας λέει, «κάθε αρχή και δύσκολη» και βέβαια «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».
Η χρηστή Διοίκηση αποτελεί μονόδρομο για το Δήμο μας.
Η ευθύτητα, η εντιμότητα και η αριστεία εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, σε συνδυασμό με την ισότιμη και αξιοκρατική αντιμετώπιση, δημιουργεί την επιθυμητή δυναμική και συμβάλλει εν τέλει στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.


Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2010/12/blog-post_27.html#ixzz1jEba8j5h

Ανώνυμος είπε...

Τον αράπη κι αν τον πλένεις....
Δυστυχώς είμαστε όλοι για τα θερία!!!

ανταρσιας ΑΝΤΙΚΥΡΑ είπε...

1.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ
ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ..... ΚΥΡΙΑ.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ.... ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ''ΓΑΥΡΑΚΙΑ'' ΕΙΠΕ:

''ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ... ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ''.

2.

ΑΜ ΠΩΣ... ΛΑΜΟΓΙΑ
ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ
ΜΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ.

ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ... ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ HΣΑΣΤΑΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ

ΣΕ ΑΥΤΗ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ
ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ...ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΑ.

ανταρσίας Αράχωβα είπε...

ανταρσια ΑΝΤΙΚΥΡΑ
πολύ φοβάμαι ότι θα πάθει τα ίδια και ακόμη χειρότερα...όπως τον κύριο που αντικατέστησε στην καρέκλα του δημαρχείου.( δεν έβρισκε συμβούλους,εδώ φοβάμαι οτι θα του κρεμάσουν τενεκέδες και θα του βάλουν νέφτι στο..... θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογιές.

Ανώνυμος είπε...

ο χαρης ειναι στο ιδιο γραφειο με τη βαγγελιω αρα αποκλιεται να μην ηξερε τι θα στειλει.1 κρατουμενο λοιπον η ευαγγ.ο στεργιος τι λετε δεν το ηξερε που καποιες προτασεις θα βαλε.αρα το ξερε κι ο προεδρος κι η λενα συρου.αληθεια ποια ειναι η αποψη τους για τον φιλο τους.συμφωνουν διαφωνουν .

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ORIGINAL είπε...

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΚΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο PRESIDENT.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜA ΟΜΩΣ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αστυνομικό Δαιμόνιο 12 Ιανουαρίου 2012 10:26 μ.μ.,εφόσον έκανες αυτόν, τον βαθυστόχαστο συνειρμό για να μας διαφωτίσεις και να μας προβληματίσεις χαλώντας τόση φαιά ουσία,ρώτησε κατ ιδίαν τις κυρίες και τους κυρίους και ενημέρωσε και εμάς για τους προβληματισμούς σου....που σπάζουν κόκαλα.

Εδώ ισχύει αυτό που λέει η λαϊκή σοφία (τι κάνεις Γιάννη,κουκιά σπέρνω).

Εδώ έχουμε χάσει την μπάλα από τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις και ψάχνουμε με σκοπό να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο, ψύλλους στα άχυρα!!!!!

την καλημέρα μου

Ανταρσίας ιμιτασιόν είπε...

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ORIGINAL
Αναρωτιέσαι ποιος είναι ειρωνικά ο Χαρούλης,εσύ ποιος είσαι;

Ο κ. Αλμπάνης για ακόμη μια φορά, σου και μας αποδεικνύει, ότι φορά παντελόνια και ξέρει τι έχει μέσα στο @ρακί του
Ενώ οι περισσότεροι από εμάς κρυβόμαστε πίσω από το οπουδήποτε ψευδώνυμο πουλώντας υποτίθεται πνεύμα.( είμαστε κότες φιγουράτες)

ΤΗΛΕΜΠΟΥΓΑΤΣΑ είπε...

Ο Καλλικρατης ειναι ερωτας!!!
Διαδημοτικη επικοινωνια κυτταρων!!!
Αλλος εχει το ονομα....και αλλος εχει τη....Χαρη.!!!

Ανώνυμος είπε...

ανταρσία ιμιτασιόν,προφανώς βάζεις τον εαυτό σου πρώτο στη λίστα με τις φιγουράτες κότες. αν μας έλεγες και το ανοματάκι σου θα ήταν καλύτερα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΑΛΜΠΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΟΥΝ
1)ποτε κι ολοι το ξερουν δεν εισασταν σε καμμια αρχικη ομαδα.τον πατσανταρα τον προτεινε ο γιανελος μεσω αχου αρνηθηκε,και τον επεισαν οι συγγενεις του.εσεις κι οι γραφικοι φιλοι σας προστεθηκατε πολυ μετα
2)ειναι πολλοι στο χωριο ακομη και κολλητοι σας που πιστευουν οτι δεν μεινατε μεχρι το τελος προσηλωμενοι στην αεπ 3)μιλατε συνεχεια για το στειρι με τον γνωστο εκει φιλο σας αλλα απο τηγανιτα τιποτα 4)μιλατε για προδοτες,ανηθικους δεξιους.εσεις τελικα τι ειστε μπορουμε να μαθουμε την μια κοκκοβος την αλλη ο λαγος .50Απο την πρωτη μερα καντε υβριστικη αντιπολιτευση στο δημο,ακομη κι ο φιλος σας γιανελος σας εκραξε στο στειρι στο δ.σ.ελεος κυριε αλμπανη.ελεος

Ανώνυμος είπε...

13 Ιανουαρίου 2012 1:01 μ.μ.
έλεος,έλεος,έλεος
βγάλτε μια φωτογραφία και βάλτον στο εικονοστάσι μαζί με τα στέφανά σου.
επώνυμα εσύ μη γραφικέ πες μας κάτι χωρίς υβριστική αντιπολίτευση....να μάθουμε σε τι θεό πιστεύεις τέλος πάντων!
΄Ελεος ΄Ελεος γιατί αποπροσανατολίζεις την κριτική πάνω στο κείμενο και μας λες για μεταξωτές κορδέλες.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο στο ΑΡΑΧΩΒΑΣ BLOG
http://arahova.wordpress.com/2012/01/10/%CE%BF-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%AC%CF%81/

Ένας παλιός φίλος..., on Ιανουαρίου 11, 2012 at 10:50 μμ said:
Αγαπητέ Χάρη,
Ο George Kelling το 1998 διατύπωσε στο βιβλίο του “Fixing Broken Windows” τη θεωρία των Σπασμένων Παραθύρων.
Σκέψου, ας πούμε, ένα κτίριο με λίγα σπασμένα παράθυρα. Αν δεν φτιαχτούν γρήγορα, οι βάνδαλοι (που υπάρχουν παντού, όπως και στο χωριό μας), θα πιστέψουν ότι κανείς δεν νοιάζεται. Και θα σπάσουν κι άλλα. Κάποια στιγμή θα μπουν μέσα στο κτίριο, και αν δεν υπάρχει κανείς θα το καταλάβουν. Πιθανότατα θα το κάνουν άντρο εξόρμησης για να διευρύνουν τη δράση τους, ίσως να του βάλουν και φωτιά.
Ή σκέψου ένα πεζοδρόμιο. Σε μια γωνιά του μαζεύονται λίγα σκουπίδια. Κανείς δεν τα μαζεύει, και τα σκουπίδια αρχίζουν να γίνονται όλο και περισσότερα. Κάποια στιγμή η γωνιά γίνεται σκουπιδότοπος που ο καθένας πετάει τις σακούλες του. Σε λίγο μαζεύονται σκύλοι και γάτες για φαγητό, και λίγο αργότερα αρχίσουν να ψάχνουν το χώρο και κάποιοι άστεγοι. Και όλα αυτά επειδή κανείς δεν βρέθηκε να μαζέψει τα πρώτα λίγα σκουπίδια.
Ο Kelling υποστηρίζει ότι η πιο επιτυχημένη στρατηγική για να λύσουμε προβλήματα παραβατικότητας, είναι να λύνουμε τα προβλήματα όταν ακόμα είναι πολύ μικρά – αντί να εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στα μεγάλα.
Ποιό λοιπόν μικρό (!) πρόβλημα είδες να διορθώνεται από την παρούσα δημοτική αρχή, στην οποία αναφέρεσαι? Όχι μόνο πρόβλημα διοίκησης, αλλά και στη λειτουργία μεταξύ των μελών της (ας πούμε αναθέσεις, προσλήψεις και κάθε είδους δοσοληψίες)?
Μιλάς για παράδειγμα για το οικογενειακό περιβάλλον του Δήμαρχου. Όταν τέθηκε το θέμα του μοιράσματος αρμοδιοτήτων (χρησιμοποιώ τις δικές σου λέξεις) τι έκανε ο “ενεργός ριζοσπάστης και επίσημος κυματοθραύστης” κ. Γιαννέλος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώτος σε σταυρούς εκλεχθείς? Τι έκανε το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο? Γιατί δεν το εμπόδισαν? Δήμαρχος είναι ο Πατσαντάρας, δεν είναι Συνταγματάρχης.
Ξέρεις ποια είναι η απάντηση Χάρη κατά τη γνώμη μου? Ότι κάθε κοινωνία έχει τους ηγέτες που της αξίζουν. Αυτοί είμαστε, αυτούς αξίζουμε. Μια κοινωνία στην πλειοψηφία της μικροπρεπής, ιδιοτελής, που ξέρει να ζητάει, να παζαρεύει, να παίρνει αυτό που δεν αξίζει. Που εκλέγει άβουλα, ακαλλιέργητα, χωρίς όραμα και πλάνο, αμαθή και εν τέλει ηλίθια συστατικά, ενός συστήματος διοίκησης (με αρκετή δόση “παρασίτων” που τρυπώνουν από τις χαραμάδες…) που δεν πετυχαίνει ούτε έναν -μα ούτε έναν- από τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε.
Σκέψου ότι εδώ ονόματα οδών ζητάει ο άνθρωπος, ονόματα οδών(!!!), που υπάρχουν (σχεδόν) σε όλο τον κόσμο, και οι ολίγιστοι δημοτικοί άρχοντες και οι άχρηστοι που τους περιτριγυρίζουν, ασχολούνται με τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια, που παρεπιπτόντως είναι χειρότερα και πιο σιχαμερά από οτιδήποτε άλλο κάνουν. Είναι για γέλια!! (αναρωτιέμαι ειλικρινά, τους έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι είναι ανυπόλυπτοι?)
Κι όταν -όπως τώρα- αναζητάμε τις αιτίες των κακώς κειμένων, υπάρχουν άφθονα δάχτυλα που δείχνουν… πάντα τον άλλον. Πάντα τον άλλον! Πάντα το προφανές! Κι αφήνουμε να μας διαφεύγει, ότι συνολικά, όλα τα δάχτυλα μας δείχνουν όλους. Αυτή είναι η απλή αλήθεια…
Υ.Γ.1. Γράφω μετά από καιρό, αν και μάλλον το θεωρώ άσκοπο. Έχω πολλές αμφιβολίες, για το πόσοι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρις εδώ, έχοντας προβληματιστεί. Ενδεχομένως θα ψάξουν να βρουν πάλι τις σκοτεινές μου επιδιώξεις, και γιατί ξαναεμφανίστηκα.
Υ.Γ.2. Μπράβο για το θάρρος σου να εκφράσεις έστω και αιχμηρά αυτά που πιστεύεις, με τα περισσότερα από τα οποία είμαι σύμφωνος.
Υ.Γ.3. Προς τον admin. Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια. Και ελπίζω, αν κάποτε ονομάσουν τους δρόμους της Αράχωβας, να δοθούν όλα τα προηγούμενα ονόματα των Δημάρχων σε αδιέξοδα. Πράσινων και μπλε.

ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ είπε...

ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ!!!!!!!ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΙΝΗ.ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑΝΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ.ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.Α ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΨΕΣ. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΠΙΣΩ

ΓΑΤΑΣ είπε...

ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΗΣΕΙΣ:1)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/2/ 2011 Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ":"Όσον αφορά την κυρία Σοφία Πατσαντάρα, ήλθε στην Δημαρχεία για λίγες μέρες. Βοήθησε τα μέγιστα ώστε να είμαστε από τους πρώτους Δήμους που πέρασαν από το Δημοτικό συμβούλιο την Ανώνυμη Εταιρεία και όλα αυτά βέβαια άμισθη. Ακόμη κι οι εχθροί της αναγνωρίζουν την τεράστια εμπειρία της σε θέματα Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Ερωτώ λοιπόν,
όταν προεκλογικό μας σύνθημα ήταν ότι κανείς δεν θα περισσεύει, έπρεπε ν΄ αρνηθούμε την εθελοντική βοήθεια της Σοφίας γιατί έχει το αμάρτημα να είναι αδερφή του Δημάρχου και «δήθεν» θα καπέλλωνε έναν άνθρωπο που διοικησε 30.000 κόσμο.
όταν ανακοινωθεί το όνομα του Ειδικού Συμβούλου και δεν είναι η Σοφία, θα βρεθεί κάποιος από τους ανώνυμους να ζητήσει συγνώμη απο την ίδια και τον αδελφό της για όλον αυτόν τον διασυρμό."
2)ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΗ .3)Η ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΛΟΙΠΑ ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΕΝΩ ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.3)Ο ΧΑΡΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΡΙΖΕΤΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΑΕΠ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ.ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.............................

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ? ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΤΑΘΑΚΗΗΗΗΗΗ....

ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ είπε...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΠ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ.ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΩ ΦΕΥΓΕΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ.ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΡΟΛΩΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΜΑΙΙΛ ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΤΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΕΠ.ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ..ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ,ΟΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΕΠ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ .ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΕ Η.....ΣΥΜΒΟΥΛΙΝΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ Η ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ.ΓΚΕ ΓΚΕ...ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΤΑΘΗΣ .ΕΣΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΣΤΙ.ΟΜΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ.ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ Λ....ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο νεποτισμός είναι η οικογενειοκρατία, η οποία εκδηλώνεται με την παραχώρηση θέσεων και αξιωμάτων σε συγγενείς και φίλους. Είναι η εκμετάλλευση από κάποιον του αξιώματος ή της θέσης που κατέχει, για να προωθήσει συγγενικά ή άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός του σε θέσεις κι αξιώματα χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια. Η πρακτική αυτή εμφανίζεται συνήθως στην πολιτική και τη θρησκεία.

Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2011/04/blog-post_5591.html#ixzz1jS4F2DHI

Ανώνυμος είπε...

αύριο βράδυ εγώ λέω ότι η αράχωβα θα έχει -3 συμβούλους στην ΑΕΠ.Αλήθεια πρόεδρε ο χάρης σου έπλεξε το εγκώμιο,εσύ ούτε ένα σχόλιο,σιγή ιχθύος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ Ή ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕ 10:02, ΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ???

ανταρσιας είπε...

Αν δεν το εχεις... τοτε σου φταινε οι αλλοι.
...ακομα και η γοργονα η αδελφη του Μεγα Αλεξανδρου.
Και το σημερινο βραδυ θα ειναι μια απο τα ιδια δηλ. τιποτα με λιγο ρακομελο. Γιατι πολυ απλα.. δεν υπαρχετε Κυριες και Κυριοι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΟΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον αυτός έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς η μέχρι τώρα συμπεριφορά και παρουσία του στα κοινά.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΜΕ ΒΑΡΥ ΑΡΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις μηπως να το διαλυσετε το μαγαζι, αφου δεν "τοχετε"? ενας χαρις και σας τακτοποιησε ΟΛΟΥΣ

λασκαρινα είπε...

ρώτησα δημοτικό σύμβουλο τι έγινε χθές βράδυ και μου είπε οτι υπάρχει λόγος τιμής να μην βγεί τίποτα εξω για μια εβδομάδα.μετά θα έχετε υλικό για δυό μήνες μου είπε.πάντως ο πρόεδρος ήλθε μετά στο χορό του συλλόγου μας γυναικών αράχωβας,οπως κι η κατερίνα σύρου,η λένα σύρου,η έφη κοροδήμου.ο δήμαρχος για μια ακόμη φορά απών.κύριε δήμαρχε ο σύλλογος γυναικών της αράχωβας είναι απο τους μεγαλύτερους συλλόγους.

Ανώνυμος είπε...

Λασκαρίνα να σου πω εγώ τι έγινε.
Μάλλον καλύτερα να στο τραγουδήσω.

Άλλη μια μέρα δίχως σκοπό
Μια καλημέρα τι να την πω
Βαριά η ανάσα πέτρα η καρδιά
Πόνος ασήκωτος η μοναξιά

Κούφιες οι ώρες, ψεύτρα η καρδιά
Μέτρα τις μπόρες, σβήνει η ματιά
Κλείνουν τα μάτια, πίκρα η ψυχή
Σκέτο φαρμάκι στάζει η ζωή

Και ο αγέρας που κλαίει την αλήθεια μου λέει
Μια αλήθεια πικρή κι ο ιδρώτας καυτός κάθε βράδυ
Και οι σκέψεις βαριές σαν σκιές μακρινές
Τις πληγές μου μετράν και ο πόνος βουβός στο σκοτάδι

Στίχοι: Κώστας Πεΐδης
Μουσική: Γιώργος Στάντζος
Πρώτη εκτέλεση: Ελπίδα

Άλλες ερμηνείες:
Γιάννης Βαρδής

ΛΕΟΝΤΙΟΣ είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ.Π....ΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.ΣΤΑ ΧΑ ΠΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΓΩ.ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Η ΚΥΡΙΑ ...ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΕΝΤΑ ΦΛΟΣ ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ....

ανταρσιας είπε...

COZA NOSTRA.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος είναι καλός στο πόκερ,ανεπαφε.κράτα και μια πισινή

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΔΑΝΕ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΞΕΡΕΙ

σταυρος του νοτου είπε...

6μιση ωρες συσκεψη για μια επιστολη 5 σελιδων απο οτι διαβασα σε σχολιο στον τσοπανο στο θεμα της διαβουλευσης......KAI OXI MONO.!!!!
και μετα σιωπη....
που ειναι η διαφανεια, που ειναι οι καθαρες λυσεις κυριε Προεδρε;
που ειναι οι λεγομενες προεκλογικες δεσμευσεις;
που ειναι η συστρατευση ολων για την λυση των προβληματων των χωριων;
συστρατευση ολων …στην αδυναμια....
συστρατευση ολων…. στην σιωπη....
ουτε αυτο δεν καταφεραν....
-ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.-

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΕ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.
ΠΟΥ ΝΑ ΕΣΚΑΓΕ ΜΥΤΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΞΕΡΕ .ΒΟΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.