Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

"Ζητείται κομπάρσος για παρέλαση"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την αναμετάδοση της φετεινής εθνικής παρέλασης μπορώ να σας την εναποθέσω εδώ τότε;

Αγαπητοί φίλοι τηλεθεατές, θα παρακολουθήσουμε μαζί την Παρέλαση των πεζοπόρων και μηχανοκίνητων τμημάτων, με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου...

Το τμήμα που περνά μόλις μπρός μας, είναι το 5ο Τάγμα Ανέργων της Βαριάς βιομηχανίας και πίσω ακολουθεί η Ένωση Μικροεπενδυτών που μπήκαν στο PSI!!
Ακολουθεί ο μηχανοκίνητος Λόχος Γνωστών - Αγνώστων με Βαριοπούλες και σιδερολοστούς και αμέσως μετά έρχεται υπερήφανα το 6ο Σύνταγμα Λαμογιών του Δημοσίου!!

Στο βάθος της Λεωφόρου, ετοιμάζεται να στρίψει την Β. Αμαλίας η 3η Μεραρχία Συνταξιούχων η οποία παρελαύνει με τα εκκαθαριστικά στο χέρι και ακολουθεί ο 1ος λόχος πολιτών που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα κοινόχρηστα!

Η Μπάντα της ΑΣΔΕΝ παιανίζει υπερήφανα, όπως υπερήφανα περνούν μπρος μας οι τιμημένοι Συνδικαλιστές, οι τιμημένοι προμηθευτές, οι τιμημένοι μεσάζοντες και ακριβώς πίσω τους τα τιμημένα ΜΑΤ σε ένα εξαιρετικό σχηματισμό λάμψης-κρότου!!

Την παρέλαση κλείνουν τα πεζοπόρα τμήματα των αστέγων μαζί με ομάδες λαθρομεταναστών που ντυμένοι τσολιάδες πουλάνε Ελληνικά σημαιάκια...