Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

7 Δήμαρχοι και 7 πρόεδροι προσκεκλημένοι του Λουκά Παπαχρήστου.


O πρώην Δήμαρχος Διστόμου, κ. Λουκάς Παπαχρήστος πριν από μερικές μέρες με επιστολή του πρόσκληση, καλεί σε συνάντηση τους πρώην Δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων της περιοχής μας, για σύσφιξη σχέσεων, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα νέα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που απέκτησαν στα χρόνια της θητείας τους ίσως βοηθήσουν, όπως αναφέρει , το νέο διευρυμένο Δήμο.
Στην πρόσκληση αυτή απαντά ο κ. Τρομπούκης Κωνσταντίνος (Σμήναρχος Ε.Α.)






Απάντηση στην 23-3-2012 επιστολή πρόσκλησης (Προς τους τέως Δημάρχους και Προέδρους Κοινοτήτων) του πρώην Δημάρχου Διστόμου Παπαχρήστου Λουκά.


1) Αρκετά δεν θέλουμε άλλους σωτήρες από πρώην Δημάρχους και Κοινοτάρχες της περιοχής, τους οποίους ο λαός, αν όχι όλους τους περισσότερους, τους έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

2) Σας ζήτησε κανείς κύριε Παπαχρήστου να βοηθήσετε τον καινούριο Καλλικρατικό Δήμο (Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας);
3) Κύριε πρώην, ζητάτε να συναντηθείτε με τους πρώην και από κοινού να βοηθήσετε τον Δήμο, παραβλέποντας ότι όταν ήσασταν εν ενεργεία ο ένας απέρριπτε και κατηγορούσε τον άλλο και δεν είχατε ποτέ συνεργαστεί για το καλό της περιοχής;
4) Πριν προβείτε σε αυτή την ενέργεια, θα ήθελα να μάθω αν είχατε την σύμφωνη γνώμη του εν ενεργεία αιρετού Δημάρχου;
5) Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, κύριε πρώην Δήμαρχε, περνάει την μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική κρίση και κατά τα λεγόμενα των εκάστοτε πολιτικών- οικονομικών αναλυτών, η τοπική αυτοδιοίκηση της δικής σας εποχής έχει συντελέσει τα μέγιστα στο να έρθει τη χώρα σ΄αυτή τη κατάσταση.
6) Αυτή η ενέργειά σου, αγαπητέ φίλε κύριε Παπαχρήστου, μου προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση παρά την εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπό σου και νομίζω ότι καλό είναι να αποσύρετε την πρόσκληση για μια τέτοιου είδους συζήτηση για συνάντηση όμως εθιμοτυπική, συμφωνώ απολύτως.
7) Και ένα άλλο ερώτημα κύριε Παπαχρήστου: μήπως με την ενέργειά σας αυτή υποτιμάτε την σημερινή αιρετή τοπική αυτοδιοίκηση;
8) Δεν ξέρω μπορεί η ενέργειά σας να είναι καλοπροαίρετη, αλλά ο τρόπος που διαλέξατε να βοηθήσετε είναι λάθος. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να βοηθήσετε αν θέλετε!

Με μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό σας
Τρομπούκης Κωνσταντίνος (Σμήναρχος Ε.Α. πρώην Διοκητής Β.Κ.Α.)
Κάτοικος Αντίκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: