Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Κοπάδια αρνιών θα παρελάσουν την 25η Μαρτίου στην Σάμο

 Kοπάδια αρνιών θα παρελάσουν την 25η Μαρτίου στη Σάμο

Τι λέτε, να κατεβάσω και εγώ το κοπάδι κατά Αράχωβα μεριά???

Έξαλλοι και οι κτηνοτρόφοι της Σάμου με την εξέλιξη που είχε η υπόθεση των συναδέλφων τους
στην Ικαρία δηλώνουν αποφασισμένοι αυτή την φορά να μην κάνουν πίσω.
«Σκηνές απείρου κάλλους» υπόσχονται να προσφέρουν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου εφόσον πραγματοποιήσουν την απειλή τους οι κτηνοτρόφοι της Σάμου, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παρελάσουν με 1.500 κατσίκια μπροστά στους επισήμους.
Το σφαγείο του νησιού που εξυπηρετούσε όλο το νομό έχει κλείσει από τον Δεκέμβριο του 2010, με αποτέλεσμα τόσο εκείνοι, όσο και οι κτηνοτρόφοι της Ικαρίας, να μην μπορούν να σφάξουν.

Σε δηλώσεις του στην «Σαμιακή Γνώμη»’ ο Πρόεδρος των κτηνοτρόφων Σάμου κ. Γιάννης Βέττας μας είπε: «Αυτή την φορά θα το πληρώσουν ακριβά. Την Δευτέρα συμπαραστάτες στους συναδέλφους της Ικαρίας και έρχεται και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Θα κατεβάσουμε 1500 κατσίκια και θα παρελάσουν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Αυτή την φορά δεν κάνουμε πίσω. Αν δεν μας δώσουν το δικαίωμα να σφάξουμε θα γίνει χαμός. Ποιοι είναι τελικά πανω από υπουργούς περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες. Οι υπάλληλοι»:

 http://troktiko.eu

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ , ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ TAE KWON DO - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ- ΕΚΤΟΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ.... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!!!ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνημε δεν καταλαβα καταργουν το θεατρο στο δημοτικο? Για γραψτε αν ξερει καποιος κατι για να μαθουμε και εμεις.
Αν ειναι αληθεια θα τους παρει ο δια....ος, δασκαλους , διευθυντες και ολους.
Εμεις σαν γονεις πρεπει να παμε στην δευτεροβαθμια και οποιου δεν του αρεσει να φυγει απο το σχολειο μας, ναι δικο μας ειναι το σχολειο.
Αρκετα κατω τα χερια απο τα νιατα μας. Μπορω να γραψω καιαλλα , μα πνιγομαι. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΑΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

οι κρατικοδιαιτοι τεμπεληδες των 5 μηνων δουλειας,μαθητες του 14 που γιναν δασκαλοι βαριουνται να κανουν μια παρασταση,προφανως γιατι τα απογευματα εχουν τα ιδιαιτερα που αρμεγουν με μαυρα αφορολητα λεφτα τους φουκαραδες γονεις.

Ανώνυμος είπε...

ειναι κριμα κι αδικο να πιανει ολους η κακη κριτικη. τα παιδια που πανε στο καρατε εχουν γονεις που πρεπει να ξερουν τι κανουν. οσο για το δημοτικο εχει διευθυντη που μπορει και πρεπει να δωσει εξηγησεις για πολλα πραγματα...

Ανώνυμος είπε...

Όχι απλα είναι λυπηρό, αλλά τραγικό να διαβάζω και να βλέπω το χωριό μου και το σχολείο που τελείωσα να καταντάει σε αυτό το χάλι!!! Λυπάμαι για τη
γεννία των νέων παιδιών που φοιτούν πια και δεν έχουν πραγματικούς δασκαλούς από πάνω τους, όπως είχαμε εμείς πριν χρόνια, λυπάμαι ακόμα πιο πολύ για τις γεννιές που έρχονται και δεν θα ασχοληθέι κανείς μαζί τους.... Λυπάμαι που είμαι από ένα τοπο τόσο πλούσιο σε ιστορία και ομορφία και βλεπω το σχολείο μας να μη μπλολίαζει τους νέους με αυτέα τα ιδέωδη και τις αξίες. ξέρει μόνο να πηγαίνει να κάνει μονο μαθήματα ski στο Παρνασσό και να πίνει καφε στις πλατείες και να σχολίαζει τι κάνει ο κάθε άσχετος!!!! Λυπάμαι αφάνταστα!!!!! Αλλά καλο είιναι πάντα να μην γενικέυουμε... Υπάρχουν και εξαιρέσεις,περάσανε και περνούν δάσκαλοι από το σχολείιο πολύ αξιόλογοι, ικανοί και γεμάτοι αγαπή και για τα παιδιά αλλά και για την δουλειά τους!! Ευτυχώς σε αυτή τη χώρα δεν είναι όλοι κρατικοδίαιτοι τεμπέλιδες..... Καλο είναι και οι γονείς να ανοιξουν λιγάκι τα μάτια τους !!

Ανώνυμος είπε...

Και εγω πληροφοριθηκα αυτα τα τραγικα νεα,απο το παιδι μου!μου ειπε πως το θεατρικο της 25ης μαρτιου θα το κανουν μια φορα!Και δεν ειναι αυτο που με πειραξε!Εγω δουλεθω τα πρωινα,και πως θα δω το παιδι μου?Ουτε ο πατερας του μπορει να βρισκεται την παρασκευη στο σχολειο,να θαυμασει το παιδι του!ο κ.διευθυντης απαντησε πως οι γονεις μπορουν να δουν τα παιδια τους απο το βιντεο,δεν τρεχει τιποτα!παρακαλω εαν δεν γινει καμια κινιση,θα διαμαρτυριθουμε πιο εντονα ολοι οι γονεις!ευχαριστω

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

Λυπαμαι που δεν θα γινει το θεατρικο στο δημοτικο σχολειο και δεν θα μπορεσω να παρακολουθησω το παιδι μου λογω δουλειας, αλλα λυπαμαι ακομη πιο πολυ, γιατι αυτο το εθιμο το ειχαν στηριξει με νυχια και με δοντια, οι δασκαλοι και οι δασκαλες τα δυσκολα χρονια για την Ελλαδα οπως ειναι και τωρα.
Βεβαια μιλαμε για δασκαλους, μιλαμε για ανθρωπους, οι οποιοι μας μαθαιναν οχι μονο το ποσο κανει 1και1, αλλα μας μαθαιναν να ειμαστε ανθρωποι να σεβομαστε τους αλλους και τους γεροντοτερους, αλλα πανω απ ολα να βαζουμε την πατριδα.
Θα μπορουσα να σας πω και αλλα τα οποια και τα ξερετε, αλλα εκανα αυτη την μικρη εισαγωγη για να καταληξω στο εξης οτι δεν μπορει ενας δασκαλος, ακομη κι αν αυτος ειναι ο διευθηντης του σχολειου να τα ισοπεδωνει ολα μονο και μονο για να βγαλει την κοντρα του περα με τον συλλογο γονεων γιατι δεν καταφερε να κανει κυλικιο στο σχολειο. Δεν μπορω βεβαια να καταλαβω γιατι αυτο τον εχει πειραξει τοσο πολυ.
Κυριε διευθηντα ειστε ελευθερος να μην αφησετε τα παιδια σας να παιξουν θεατρο, αλλα ουτε να κανουν και παρελαση ομως δεν μπορειτε να πειτε τι θα κανουν τα δικα μας παιδια .

Υ.Γ. αγαπητοι εκπεδευτικοι του δ.σχολειου Αραχωβας θα ηθελα να σας θυμισω το σεβασμο που ειχαμε αλλα και εχουμε ολοι για τους δασκαλους μας αυτο βεβαια το κερδισαν, δεν τους το χαρισαν, στο χερι σας ειναι να τον κερδισετε και εσεις κι οταν με το καλο μεγαλωσετε να περνατε και να σας χαιρετουν οι μαθητες σας και οχι να σας κοιτουν με στραβο ματι.

Αγαπητε φιλε αν δεν μπορεις καλυτερα να τα παρατησεις.

Ανώνυμος είπε...

18 Μαρτίου 2012 9:54 μ.μ.,20 Μαρτίου 2012 10:37 μ.μ.
κύριοι σας υπενθυμίζω: στο Στείρι δεν έχουμε σχολείο,δεν ξέρω εάν θα γίνει παρέλαση μαθητών,τα Χριστούγεννα γιορτή έκανε ο εκπολιτιστικός σύλλογος, είμαστε σε χειρότερη μοίρα,

αλλά όταν το Στείρι είχε το πρόβλημα η πλειοψηφία των δημοτών του δήμου σφύριζε αδιάφορα και μερικοί το χλεύαζαν και το χλευάζουν

Τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΥΩ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΧΑΡΗ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ?

ΕΝΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΝΑ ΘΥΜΙΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ, ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ.......... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρός ΕΝΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Φίλε συνδημότη,με παρεξήγησες,γνωρίζω καλά την βοήθεια που μας προσέφερε ο σύλλογος γονέων της Αράχωβας,αλλά δράττομαι της ευκαιρίας να επαναφέρω το θέμα των προβλημάτων του Στειρίου, με άλλα λόγια "κτυπώ το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος " γιατί όπως διάβασα και στο αγνάντι( πρόγραμμα εορτασμού 25 Μαρτίου) συνεχίζεται η κατηφόρα για το χωριό μου.Σε όλα τα χωριά ο κ.δήμαρχος ( θυμάστε προεκλογικά ισοπολιτεία ,ισονομία κλπ) έχει ορίσει τελετάρχη για την παρέλαση της 25ης, εκτός του Στειρίου....

ΕΝΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Αλμπάνης Χάρης είπε...

Κατ'αρχήν θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους σχολιαστές να βάλουν τα μαχαίρια που έχουν βγάλει πίσω στη θέση τους. Δεν μπορώ να καταλάβω απο που πηγάζει όλη αυτή η βωμολοχία και όλη αυτή η απαξίωση ,προς τον Διευθυντή και πρός το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας. Εγώ αυτό που γνωρίζω (και σίγουρα το γνωρίζω καλά) είναι οτι στο Δημοτικό Σχολείο Αράχωβας τον τελευταίο 1,5 χρόνο (αλλά και πρίν)καταβάλουν όλοι πολύ μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη εκπαίδευση και την καλύτερη αγωγή των παιδιών μας. Ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω και ακούω τις τελευταίες ημέρες για τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου γιατί κάποιοι συχωριανοί μου και γονείς παιδιών (ευτυχώς πολλοί λίγοι), άρπαξαν την ευκαιρία απο μία λανθασμένη απόφαση του Διευθυντή του Σχολείου (σύμφωνα και με την επίσημη επιστολή που έχει στείλει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων)και άρχισαν να χυδαιολογούν εναντίον όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας, την στιγμή που η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο Πέμπτη 22/03/2012 από το σύλλογο διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου. Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι αυτή την στιγμή το Δημοτικό Σχολείο Αράχωβας διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο εκπαιδευτικό προσωπικό και οτι η δουλειά που κάνουν και αυτά που προσφέρουν στα παιδιά μας είναι άξια θαυμασμού. Είμαι σίγουρος οτι αύριο ο σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας θα πάρει την σωστή απόφαση γιά το καλύτερο των παιδιών μας και μόνο για αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ;

Αλμπάνης Χάρης είπε...

Κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνω εγώ την ενημέρωση, αλλά επειδή είναι κάποιοι γονείς που διαβάζουν και ενημερώνονται απο το διαδίκτυο έχω την υποχρέωση να το κάνω. Η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας, ηταν ομόφωνη και αποφάσισαν να γίνει η μαθητικη θεατρική παράσταση για την εθνική επέτειο την παραμονή 24/03/2012, ημέρα Σαββάτο και ώρα 6,00 το απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΟΜΩΣ.δυστυχισμενε μου λαε[στειρωτη]καλε κι αγαπημενε,παντα ευκολοπιστε,και παντα προδομενε..αφιερωμενο στην τοπικη και δημοτικη αρχη...ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΙΟ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΩ ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΑΜΨΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Υ.Γ. ΜΠΡΙΓΙΑΝΙ ΑΛΛΑ Χ.Κ.Π.

Βασικα θελεις ενα κοματι μπακαλιαρο και ενα διευθυντη.
βαζεις τον διευθυντη ανασκελα και τον πλακωνεις με τον μπακαλιαρο μολις ο μπακαλιαρος μαλακωσει ο διευθυντης ειναι ετοιμος.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΔΩ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι πληροφορηθηκα απο το παιδι μου,στο Δημοτικο Σχολειο Αραχωβας,υπαρχει ασυρματο ιντερνετ.Ειναι η δεν ειναι απαγορευμενο για την υγεια των παιδιων μας,αυτο Κυριε Διευθυντα?Ο Συλλογος Γονεων και Κηδεμονων το γνωριζει αυτο?Τι θα γινει με αυτο το θεμα?Ως ποτε θα υπαρχουν καποιοι να αλωνιζουν,και να μην υπολογιζουν κανενα και τιποτα?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ?
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

(απαντηση στο σχολιο 7.47)Μαλλον δεν ξερεις οτι απαγορευτε το ασυρματο ιντερνετ στα σχολεια ,με αποφαση το Υπουργειου Παιδιας.Και βεβαια με ενοχλει το ασυρματο του σχολειου,γιατι παραβιαζοντε απαφασεις Υπουργων,και καποιοι ανεχωντε τα καμωματα των Διευθυντων.Οσο για το ιντερνετ του γειτοντα,ειναι μακρυα απο το σπιτι μου και δεν επιρεζει το παιδι μου.Ισως δεν ξερεις καλα το θεμα.Μαλλον κατι ηθελες να πεις αλλα δεν ειπες τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ROUTER ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ? Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟς ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ(ΚΑΙ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ? ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΖΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?
ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραιο το προγραμμα παρελασης στο στειρι,οποιος το εκανε να το ξανακανει της 28 οκτωβριου...προγραμμα απρογραμματιστο...συγχαρητηρια...παντου θαλασσα...

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν καταλαβες.Φυσικα και με ενοχλουν ολα οσα επισημαινεις.Αλλα να λες οτι οι αποφασεις του Υπουργειου ειναι ηλιθιες,και να μη μας ενοχλουν που καποιοι αδιαφορουν γιαυτες,και καποιοι σαν κι εσενα να προσπαθουν να στηριξουν τα λαθη,την αμμελεια,και αδιαφορια του Διευθυντη του σχολειου μας,ε τοτε τι να πω?ΕΥΓΕ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα οτι ο διευθυντης του δημοτικου ελειπε απο την παρελαση της Κυριακης....θελω να πιστευω οτι κατι θα του ετυχε!αρνουμαι να πιστεψω οτι πηγε για σκι.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ, ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

4 ματι είπε...

πολλα κι ενδιαφεροντα τα του τριημερου,ας παραθεσουμε οσα αποθανατισε ο φακος.πρωτη φορα ο δημαρχος σε παρελαση στην αραχωβα,αψογος σαν παλιος στρατιωτικος.και ολοι οι συμβουλοι γεγονος οχι πολυ συνηθισμενο.και η εορταζομενη βαγγελια απαστραπτουσα.φανερα κρατουσε τις αποστασεις ο τεως προεδρος.ακομη και στο τραπεζι απεναντι καθησανε με τον δημαρχο ενω αποχωρησε πρωτος.το προηγουμενο βραδυ παντως ο τεως τα πινε με την υποψηφια προεδρο και απ οτι φαινοταν απο μακρια λεγοντουσαν πολλα.οι φημες οτι η καλυτερη κουβεντα για τον αντιδημαρχο της παραλιας ηταν..... ελεγχονται ως αναληθεις.και μια και το αναφεραμε η περιβοητη μηνυση απεσυρθη αρα 2 τινα συμβαινουν.η οι μηνυτες απεδεχθησαν τις υβρεις η ο κατηγορουμενος φιλησε κατουρημενες ποδιες.για να ελαφρυνουμε ομως την ατμοσφαιρα εντυπωση προκαλεοε οτι η ξανθεια ειχε γενεθλιο παρτυ στο ρετρο και δεν παρευρεθη κανεις ουτε καν ο τεως που ειχε πολλους λογους ,μαλιστα ουτε απ εξω δεν περασε..τι εγινε ρε προεδρε παει το γιαννελικο μπλοκ,το πηρε ο ανεμος.για να κλεισω ομως ολα τα λεφτα ειναι το συμβουλιο της τεταρτης στο θεμα απολογισμος εταιρειων.γιαννελος εναντιον σοφιας σε ζωντανη συνδεση κι η εντολη στο ζαμπα ηταν σαφης.τσακισε την κι εμεις μαζι σου.α ξεχασα και το εσχατως παπαγαλακι του δημαρχου που απουσιαζε απο την παρελαση.ποια ειναι ελα καλε τωρα.και μια απορρητη πληροφορια.10 συμβουλους θα χει η αεπ το καλοκαιρι με τον γιατρο της παραλιας μεσα.ουτε εναν παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Ολο το χωριο του τα "χωνει".Εγω ειπα να τα επισημανω και να λαβω απαντησεις,ομορφα και πολιτισμενα.Τωρα εσυ,γιατι απαντας μ αυτο τον "γκαβαραπιστικο" τροπο δεν μπορω να καταλαβω.Δικηγορος καποιου εισαι?Αραγε εχεις σχολιασει τις προκλητικες απουσιες του Κυριου Διευθυντη?η εχεις συμφερον απ τη σιωπη και υπερασπιση του?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.......!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ρωτήθηκε ο Σωκράτης για να δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου, δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων.
"Η μόρφωση - είπε - είναι θέμα συμπεριφοράς. Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;

1. Πρώτα απ' όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις , αντί να ελέγχονται από αυτές
2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα και λογική
3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές
4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και αντιπαθείς ανθρώπους καλοπροαίρετα
5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους
6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες και τις αποτυχίες τους
7. Τελικά, αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και τη δόξα τους"
AYTA ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σ αυτον που προσπαθει να υποτιμισει τη λογικη μας,υπερασπιζοντας,μανιωδως των Διευθυντη του σχολειου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΩ
ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΤΟ ΑΝΤΡΙΚΙΑ
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡΑΚΙ ΒΛΑΠΤΕΙ
ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

6.20 Ολα βλαπτουν Αγαπητε.Και το ρουτερακι,και η απουσια του απο το σχολειο,και η προσπαθεια του για διακοπη της γιορτης της 25ης Μαρτιου,και στο οτι καποιοι τον ανεχοντε,προσπαθοντας να τον καλυψουν.Αν λοιπον κι εσενα σε ενοχλει κατι,γινε ενα με τους αλλους,και πες μας,συμφωνεις η οχι με τη γενικη σταση του Διευθυντη,"αντρικια"οπως απαιτησες κι απο εμενα.Αλλα αναρωτιεμαι,γινετε να μην τον ξερεις,και να γραφεις σε τοπικο βλοκ????????/ (3α)

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Διευθυντα?
....η αξιοπρεπεια δεν ειναι θεμα θεσης , ντυσιματος , κυκλου, γνωριμιων!
δεν εχει να κανει με το ποσο ψηλα εχεις φτασει, αν εισαι καποιος,
αν εχεις ενα ονομα!
η αξιοπρεπεια εχει να κανει περισσοτερο με τη σταση σου απεναντι στη ζωη κ στις δυσκολες στιγμες που συναντας, το σεβασμο που κερδιζεις - οχι που απαιτεις!
η αξιοπρεπεια ειναι ...αθορυβη!(3α)