Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Άτακτη υποχώρηση του ΠΑΣΟΚ στο τεκμήριο λόγω ημιυπαίθριων


Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η νύχτα και γελά, λέει ο σοφός λαός και η κυβέρνηση Παπαδήμου, όπως και η κυβέρνηση Παπανδρέου, αποφάσισε να το επιβεβαιώσει.
Μόλις την Παρασκευή κατέθετε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης στο οποίο περιλαμβανόταν η ρύθμιση για ημιυπαίθριους και αυθαίρετα τα οποία εντάσσονταν στα τεκμήρια με 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Πατάρια, υπόγεια, σοφίτες θα «έκαιγαν» όσους τους τακτοποίησαν.
Μόλις έγινε γνωστό αυτό η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε από την επιτροπή για το φορολογικό καταγγέλλοντας αιφνιδιασμό και μέτρα που η κυβέρνηση δεν τα συζήτησε με κανένα. Πριν περάσουν τρεις ημέρες το υπουργείο Οικονομικών απέσυρε τη ρύθμιση και ζητά, εκλιπαρώντας, τη ΝΔ να επανέλθει στο διάλογο.

Έτσι, απέδειξε ακόμη μια φορά ότι με ρυθμίσεις του ποδαριού και αιφνιδιασμούς δε κυβερνάται η χώρα, ειδικά όταν πρόκειται για μέτρα που στόχο έχουν την τσέπη των Ελλήνων.
Και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σταματήσουν να νομοθετούν μέχρι τις εκλογές.
Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, πλέον, όλοι κατάλαβαν πόσο διαφέρουμε από τη φορομπηχτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που για δυόμισι χρόνια, συνέβαλε στην καταστροφή της οικονομίας μας.
Η επιμονή της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε άτακτη υποχώρηση. Και να γλιτώσει τους πολίτες από ένα ακόμη φόρο. Άλλη μια δικαίωση για τη Νέα Δημοκρατία.
Εμείς μιλάμε για ένα απλό, δίκαιο και αναπτυξιακό φορολογικό σύστημα, που θα εφαρμόσουμε μετά τις εκλογές.
Τις θέσεις μας τις έχουμε καταθέσει δημόσια στον ελληνικό λαό. Τις καταθέσαμε, επίσης, σε όλες τις συναντήσεις.
Το ΠΑΣΟΚ, μέχρι σήμερα, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Και, όπως αποδείχτηκε, παραμένει πιστό στις επιλογές των φοροεπιδρομών.
Οι κάλπες πλέον θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν τα κόμματα, τα προγράμματά τους, τις ευθύνες τους και την αξιοπιστία τους».

 http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: