Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ανθρωπόμορφα κτήνη. Ο παιδίατρος και τα σκληρά βίντεο με κακοποίηση βρεφών

Σκληρές εικόνες και βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και βρεφών, ακόμα και από ζώα (!), έφτασαν στα χέρια των Αρχών μετά την εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Το πιο σοκαριστικό είναι πως από τους τέσσερις συλληφθέντες ο ένας είναι μεγαλογιατρός και μάλιστα παιδίατρος στην Καστοριά, ενώ οι τρεις ακόμα συλληφθέντες είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι.Ο ένας μάλιστα εργάζεται στο πλευρό πασίγνωστου μόδιστρου της Αθήνας!
Το υλικό που είχαν στην κατοχή τους ξεπερνάει κάθε αρρωστημένη φαντασία. Μωρά παιδιά να συνευρίσκονται με ενήλικα άτομα και ζώα, να κλαίνε από τον πόνο… Απερίγραπτη φρίκη!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε εννέα σπίτια και επαγγελματικούς χώρους σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Μοσχάτο, Ραφήνα, Πάτρα και την Καστοριά, οπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 2 φορητοί Η/Υ και 298.398 ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας, παιδικής πορνογραφίας.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα σταλούν για τις ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία, κατά την οποία υπερφορτώθηκαν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: