Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Προδότες , σπιούνοι, εφιάλτες προσοχή!!!!!!!!

Τους «πρόδωσε» και αυτοί τον βασάνισαν, τον σκότωσαν, και τον… έφαγαν!

Ένα απίστευτο έγκλημα διέπραξαν μέλη τής σερβικής μαφίας στην Ισπανία, καθώς δολοφόνησαν, έγδαραν και έφαγαν ένα μέλος τής συμμορίας τους. Όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές τής Ισπανίας, οι γκάνγκστερ, που φέρεται να ανήκουν στην οργάνωση «Ζεμούν Κλαν» τού Βελιγραδίου, ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 37χρονο Μίλαν Γιούρισιτς, με ένα σφυρί, έγδαραν το δέρμα του, με ένα μυτερό μαχαίρι αφαίρεσαν τα κόκαλά του και στη συνέχεια «τον πέρασαν» από μηχανή που κάνει κιμά, στο διαμέρισμά τους στη Μαδρίτη.

Μετά τον μαγείρεψαν ενώ με το δέρμα του έφτιαξαν μια μάσκα προσώπου. Αφού τον έφαγαν, πέταξαν τα κόκαλά του στον ποταμό Μανθανάρες τής ισπανικής πρωτεύουσας.

Το έγκλημα ομολόγησε ένα άλλο μέλος της συμμορίας, ο Σρέτκο Κάλινιτς, του οποίου το παρατσούκλι είναι «ο χασάπης», μετά τη σύλληψή του πριν από ένα χρόνο περίπου στην Κροατία.

Οι ισπανικές αρχές βρήκαν αυτήν την εβδομάδα 50 κόκαλα στο ποτάμι και εντόπισαν το σπίτι των βασανιστηρίων. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Γιούρισιτς, τούς πρόδωσε κλέβοντάς τους χρήματα, όμως έγινε αντιληπτός και… το πλήρωσε με τη ζωή του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: